Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σέρβοι.

Ένας από τους κομπλεξικούς λαούς των Βαλκανίων, που νομίζουν οτι είναι κάτι, οτι ολοι τους αδίκησαν και όλοι τους χρωστάνε.

Σαν τους άλλους βαλκάνιους υπανάπτυκτους μαλακοκάβληδες δηλαδή, τους Έλληνες, που τυχαία είναι και οι καλύτεροι τους φίλοι.

Εδώ που τα λέμε, αυτοί οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι με κανέναν φυσιολογικό λαό φίλοι, μόνο με κάτι τέοιους φουκαράδες αναξιοπαθούντες είναι φίλοι, Σέρβους και Παλαιστίνιους.

Ξέχασα, αυτους τους τελευταίους τώρα τελευταία τους πουλήσανε... γιατί είναι πολλά τα λεφτά (του αερίου) Άρη.

file οι κροατες ειναι μεγαλυτερα μουνοπανα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Εδώ που τα λέμε, αυτοί οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι με κανέναν φυσιολογικό λαό φίλοι, μόνο με κάτι τέοιους φουκαράδες αναξιοπαθούντες είναι φίλοι, Σέρβους και Παλαιστίνιους.

και με τους ρωσους ειμαστε κωλος και βρακι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σέρβοι.

Ένας από τους κομπλεξικούς λαούς των Βαλκανίων, που νομίζουν οτι είναι κάτι, οτι ολοι τους αδίκησαν και όλοι τους χρωστάνε.

Σαν τους άλλους βαλκάνιους υπανάπτυκτους μαλακοκάβληδες δηλαδή, τους Έλληνες, που τυχαία είναι και οι καλύτεροι τους φίλοι.

Ξέχασα, αυτους τους τελευταίους τώρα τελευταία τους πουλήσανε... γιατί είναι πολλά τα λεφτά (του αερίου) Άρη.

Εντελως τυχαια οι Σερβοι και οι Ελληνες ειναι οι μονοι βαλκανικοι λαοι που αντισταθηκαν στην επελαση του ναζισμου στα βαλκανια, οταν ΟΛΟΙ οι αλλοι τους εγλυφαν τα αρχιδια.
Επειδη εγινε μια κατακριτεα  φυσικα δολοφονια τα τσουβαλιαζουμε ολα? 

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
προσεχε πως μιλας ειμαι κροατης

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εντελως τυχαια οι Σερβοι και οι Ελληνες ειναι οι μονοι βαλκανικοι λαοι που αντισταθηκαν στην επελαση του ναζισμου στα βαλκανια, οταν ΟΛΟΙ οι αλλοι τους εγλυφαν τα αρχιδια.
Επειδη εγινε μια κατακριτεα  φυσικα δολοφονια τα τσουβαλιαζουμε ολα? 

για πες ξυλο απο πελωνια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αυτος που γραφει τα παραπανω για τους Σερβους και τους Ελληνες, ολη την ωρα λιβανιζει τους... Τουρκους ως πολιτισμενους και προτυπα πολιτισμου.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
συνηθως αυτος που ριχνει την 1 αν ειναι καλη σβηνουν τα φωτα.
αν ομως ο αλλος εχει αντοχη στο ξυλο...κ συνελθει απο αιφνιδιασμο..τοτε ο πρωτος την γαμησε.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ..
Α- ΑΠΟ εναν που ΝΟΜΙΖΕΣ οτι τον ειχες για πλακα.
Β.απο καποιον που απλα δεν καταλαβαινει τιποτα...
-----------------------
παντοτε σε σωματικη διαπλαση ειχα το μειονεκτημα, αλλα ελαχιστες φορες εφαγα ξυλο...
μια δυο μπουνιες καμια κουτουλια...δηλαδη ψιλοπραγματα.
---
μια φορα τσακωθηκα με εναν, οταν το εριξα κατω το σωμα το εσκασε 30 εκατοστα απο το πεζουλι,ασχετα αν εφαγε2,3 κλωτσιες μετα(πλατη) ποτε κεφαλι...οταν ηρεμησα ειπα τι μ@@@@ πηγε να γινει.
δεν τα ειχα μαζι ΤΟΥ πλεον τα ειχα με εμενα που εχασα ελεχο.
ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ..."ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΑΚΩΜΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ"
------------
Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ στην ζακυνθο ηταν...
Α-ΠΙΘΗΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ
Β-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...
ο επαγγελματιας σε βγαζει ΕΞΩ...κ σου ριχνει ΜΙΑ..στην αναγκη...χωρις να σε βγαλει νοκ αουτ...
αυτη η ΜΙΑ ομως σε φερνει στα ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ.. σε σημειο να πεις και ευχαριστω.
---------
π.χ στο παλιο σιροκκο στριπ ο πορτιερης ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...με σαπιζε,
ομως πολυ επαγγελματικα μιλησε,ουτε απειλες ουτε αγγιγμα.. σε σημειο να αισθανθω ΜΑΛΑΚΑΣ....και να ζητησω συγνωμη.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....
--------------------------------
ΜΕΤΑ δεν ξερεις κ την συνεχεια....
π.χ-2-
καππιοι ειχαν δειρει γιο καποιου που χε στριπ κ κονε σε ολη την νυχτα,αυτος που χε ριξει τις πιο πολλες μιλαμε για ντουλαπα.
οταν ομως τον βρηκαν μεσα σε μαγαζι μπαρ...κ ζητησαν απο πορτιερη να βγει εξω...
ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...κ δεν εβγαινε με τιποτα...(τελικα βγηκε γονατιστος με κλαματα)...κ εφαγε λιγες.
ποτε δεν ξερεις...
αυτο δεν σημαινει το βαζω στα ποδια παντοτε...
π.χ μια φορα ενας μ@@@@ με αμαξι πηγε να πεσει πανω μου ενω ημουν στο αλλο ρευμα κυκλοφοριας!!!!!!!!!!!!!-πεζος περιμενοντας το φαναρι να περασω.
σταματησε στα 50 μετρα απο με προσπερασε....ακουσε το ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ για αυτο σταματησε,
στην τσαντιλα μου πανω πηγα πανω απο το αμαξι του...
ειδα μεσα μια ντουλαπα...αφου ανταλαξαμε ωραιες κουβεντες...μου "λεει μη τυχον κ βγω εξω"
ενω καπακι του λεω βγες (το ενστικτο μου μου λεγε τι πας να κανεις!!)
τελικα δεν βγηκε...ισως λεω ισως ΣΤΟ ΒΓΕΣ ΕΞΩ....το σκεφτηκε,οτι δεν κοτεψα.
μπορει κ να καταλαβε την μαλακια του.
------------------------------------------------------------------------
εχει τυχει να δω να βγαζει ο αλλος πιστολι για ενα ΣΤΟΠ σε αλλον στο δρομο.
--------------
αν δεν μπορειτε να αποφυγετε τσακωμο και ειστε σε απολυτο κινδυνο...
σημαδι καρωτιδα,ματια,κ μπουνια πισω απο το αυτι.
το σωστο ομως ειναι...η αποφυγη.
ειδικα τα λογια ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ...
Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ....ΔΗΛΑΔΗ
ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙ=0 ΑΞΙΑ.
εναςανθρωπος που σεβεστε πολυ εκει ΠΟΝΑΕΙ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Με αφορμη τον θανατο μετα απο απιστευτο ξυλο που δεχθηκε ενας μαυρος φοιτητης απο την αμερικη σε κλαμπ στο λαγανα στη Ζακυνθο

ανοιγω αυτο το θρεντ για να πουμε απιστευτα περιταστικα ξυλου αλητεις κ βιας που εχουμε δει σε νυχτερινη διασκεδαση σε καφετεριες αλλα κ στο δρομο η ακοκα κ στα μπουρδελα

μερικα στοιχεια για το περιστατικο

O ntopas εγραψε πανω απο τρεις γραμμες. Καποιος αλλος χειριζεται το λογαριασμο του.

"με αφορμη" και "απιστευτα περιστατικα" ειναι μοντεριστικες εκφρασεις και οχι ντοπιστικες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
O ntopas εγραψε πανω απο τρεις γραμμες. Καποιος αλλος χειριζεται το λογαριασμο του.

"με αφορμη" και "απιστευτα περιστατικα" ειναι μοντεριστικες εκφρασεις και οχι ντοπιστικες.

Υποπτεύεσαι τον καμπούρη της Κοπεγχάγης;

Άντε να τον δούμε ξανά σαρβάιβορ τώρα που εχει αδερφή βετεράνο του αθλήματος,

ο γνωστός μουνόσκυλος...

Ας τον παίξει εκεί, αρκεί.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σε μενα το 2015 σε συναυλια, ημουν μαζι με την ξαδερφη μου το παιδι της και των αντρα της, καθομασταν αρκετα μετρα ποιο μακρια απο την σκηνη και ερχονται μπρος μας 2 τυποι και μια κοπελα, αρχικα δεν δωσαμε σημασια αλλα επειδη καθως χορευαν και σαλαριζοταν το ζευγαρι μας εκαναν να μην μπορουμε να βλεπουμε την σκηνη λεει η ξαδερφη μου που ηταν ποιο κοντη φωναχτα, "θα γυρισω προς τα πισω να βλεπω το κοινο τι να τους κανω τους μαλακες που εκατσαν μπρος μου και δεν βλεπω την σκηνη". Τοτε εγω καθως κρατουσα το μπουκαλι μπυρας το γυριζω με το στομιο μπρος σαν να λεω στον μπροστινο εδω ειναι τα ορια σου. Οταν ακουμπησε η πλατη του πανω στο μπουκαλι καταλαβε οτι πλησιασε πολυ κοντα με αποτελεσμα να ξανα παει μπρος, κατι ειπε στον μπρατσαρα φιλο του και μαζι με την κοπελε εφυγαν λιγα μετρα ποιο μπροστα, ευτυχως που δεν εγινε τιποτα αλλα θα πρεπει να καταλαβουν μερικοι οταν υπαρχει ελευθερος χωρος δεν πας να κατσεις στο 1 μετρο πισω απο των αλλον φροντιζεις να μην ενοχλης χωρις λογο.
Πολυ αγριο σκηνικο. Σε συναυλια της συμφωνικης ορχηστρας της ΕΡΤ ησασταν;

Υποπτεύεσαι τον καμπούρη της Κοπεγχάγης;

Άντε να τον δούμε ξανά σαρβάιβορ τώρα που εχει αδερφή βετεράνο του αθλήματος,

ο γνωστός μουνόσκυλος...

Ας τον παίξει εκεί, αρκεί.

Καμια φορα ουτε εγω μπορω να σε παρακολουθησω. :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ πιστεύω ότι αρχικα τον χτύπησαν διότι ήταν μαυρος.

Παίζει και αυτό αλλά προφανώς ήταν καμμένοι εγκεφαλικά. Τέτοια άτομα συνήθως λόγω μαστούρας, αναβολικών, χτυπημα΄των που δέχονται στα γυμναστήρια σε προπονήσεις το έχουν κάψει. Τους ανεβαίνει πανεύκολα η αδρεναλίνη και δεν έχουν την ικανότητα για κρίση και για καθαρή σκέψη.

maxresdefault.jpg

Αν καθίσεις σε άσχετη φάση να μιλήσεις μαζι τους θα δεις πως έχουν συμπεριφορά και μυαλό ενός πιτσιρικά. Η δε ζημιά στον εγκέφαλο απο τέτοιες ουσίες είναι μη αναστρέψιμη.

Απλό παράδειγμα λογικής: Τον σκοτώσαν στο ξύλο 10 άτομα, χωρίς ένας να σκεφτεί "Αξίζει για το μεροκάματο να κάνω τέτοια; Τι θα γίνει μετά αφού τελειώσω να ρίχνω ξύλο; Εχω μέλλον ή θα πάω φυλακή με 45 βαθμούς?" Φανταστείτε απλά τι λεφτά θα φάνε σε δικηγόρους και αποζημιώσεις.

Το μεγαλύτερο αστείο είναι πως απο μεγάλοι τσαμπουκάδες μετατράπηκαν σε κότες. Ενώ τους έχουν γραμμένους σε κάμερες, τώρα όλοι λένε "Δεν το έκανα εγώ, δεν ξέρω τίποτα." Συναγωνισμός αθωότητας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Παίζει και αυτό αλλά προφανώς ήταν καμμένοι εγκεφαλικά. Τέτοια άτομα συνήθως λόγω μαστούρας, αναβολικών, χτυπημα΄των που δέχονται στα γυμναστήρια σε προπονήσεις το έχουν κάψει. Τους ανεβαίνει πανεύκολα η αδρεναλίνη και δεν έχουν την ικανότητα για κρίση και για καθαρή σκέψη.

maxresdefault.jpg

Αν καθίσεις σε άσχετη φάση να μιλήσεις μαζι τους θα δεις πως έχουν συμπεριφορά και μυαλό ενός πιτσιρικά. Η δε ζημιά στον εγκέφαλο απο τέτοιες ουσίες είναι μη αναστρέψιμη.

Απλό παράδειγμα λογικής: Τον σκοτώσαν στο ξύλο 10 άτομα, χωρίς ένας να σκεφτεί "Αξίζει για το μεροκάματο να κάνω τέτοια; Τι θα γίνει μετά αφού τελειώσω να ρίχνω ξύλο; Εχω μέλλον ή θα πάω φυλακή με 45 βαθμούς?" Φανταστείτε απλά τι λεφτά θα φάνε σε δικηγόρους και αποζημιώσεις.

Το μεγαλύτερο αστείο είναι πως απο μεγάλοι τσαμπουκάδες μετατράπηκαν σε κότες. Ενώ τους έχουν γραμμένους σε κάμερες, τώρα όλοι λένε "Δεν το έκανα εγώ, δεν ξέρω τίποτα." Συναγωνισμός αθωότητας.
συναγωνισμος ηλιθιοτητας
τα ατομα κατω των 35 ειναι καμμενα γενικως
μιλαω για γυμναστηριακους ,,,,
δουλευω καποια βραδυα σαν Σεκιουριτυ σε μεγαλο κλαμπ στη Ζυριχη,με κοινο βασικα μπαλκαν,κοσοβαρους κατα 70% κ μεταναστες
δηλ πιο γκαου δεν παει
επειδοδια παντα ενα με δυο το βραδυ
ουδεποτε εχει πεσει απο την πλευρα μας ουτε φαπα ουτε κλωτσοπατιναδα,αυτα ειναι καραγκιοζιλικια για υποαναπτυκτους ..
φασαρια η αβαρμοστη συμεριφορα?πεφτουμε 3,4,5 η οσοι χρειαστει ακομα κι οι 15 μαζι,με λαβες μονο κι αν χρειαστει χειροπεδες,εξω απο το κλαμπ κ τηλ αστυνομια μετα που ερχεται κ κοβει κολους,απο 6000 υο λιγοτερο προστιμο πεφτει στους εμπλεκομενους
αυτο ειναι το συστημα
υπαρχει κ σωματικος βασικος  γρηγορος ελεγχος σε ολα τα εισερχομενα ατομα κ στις τσαντες των γυναικων προληπτικα,οποτε σιδηρογροθιες λεπιδια κλπ αν εχει καποιος μουρλος δεν περνανε ασε που αν βρεθει γινεται αναφορα αμεσα σε αστυνομια
λεπτομερεια σημαντικη,η αστυνομια ερχεται σε 5λεπτα το πολυ μολις ανακοινωθει οτι υπαρχει κρατουμενος για συμπλοκη σε κλαμπ η συναυλια
οχι του αγιου ποοτε οπως στο Ελλαδομπουρδελο

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
 Θα φάνε καποιες ποινες αυτά τα κτήνη,αλλά πλέον ακόμα και τα ισόβια κατάντησαν στη χώρα το πιό σύντομο ανέκδοτο . Οπως με εκείνον τον τύπο του υποκόσμου που τον φαγανε προ καιρού στην Ανοιξη (αν θυμαμαι καλα) και  γραφανε στα ρεπορτάζ ότι ειχε καταδικαστει στο παρελθόν για εκβιασμους,οπλοφοριες και αλλα βαρια αδικηματα  και παρα ταύτα ηταν έξω κανονικα. Κατι αλλοι θυμαμαι που αναφερονταν οτι "ειχε καταδικαστει σε 18 χρονια καθειρξη,αλλα ηταν εξω  πια,αφου ειχε εκτισει τα δυο τριτα της ποινης,ητοι 4 χρονια (πως γινεται αυτη  η αλχημεια ???) και κατι τετοια παλαβα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
  Θα φάνε καποιες ποινες αυτά τα κτήνη,αλλά πλέον ακόμα και τα ισόβια κατάντησαν στη χώρα το πιό σύντομο ανέκδοτο . Οπως με εκείνον τον τύπο του υποκόσμου που τον φαγανε προ καιρού στην Ανοιξη (αν θυμαμαι καλα) και  γραφανε στα ρεπορτάζ ότι ειχε καταδικαστει στο παρελθόν για εκβιασμους,οπλοφοριες και αλλα βαρια αδικηματα  και παρα ταύτα ηταν έξω κανονικα. Κατι αλλοι θυμαμαι που αναφερονταν οτι "ειχε καταδικαστει σε 18 χρονια καθειρξη,αλλα ηταν εξω  πια,αφου ειχε εκτισει τα δυο τριτα της ποινης,ητοι 4 χρονια (πως γινεται αυτη  η αλχημεια ???) και κατι τετοια παλαβα...
ειναι μονιμο αυτο το θεμα
αφηνουν εξω απροσαρμοστα ατομα
επρεπε να υπαρχει διακριση ,να μην τυγχανουν ευνοικης μεταχιρησης αυτοι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επειδη εγινε μια κατακριτεα  φυσικα δολοφονια τα τσουβαλιαζουμε ολα?

Ο ΒΠΠ ήταν ένας ιδεολογικός πόλεμος φασισμού κατά κομμουνισμού, με τις φιλελεύθερες αστικές δημοκρατίες σε ρόλο μπααλαντέρ να υποστηρίζουν συγκυριακά τον δεύτερο.

Σε προσωπικό επίπεδο, ήσουν υπέρ ή κατά των Γερμανών ανάλογα αν ήσουν φασίστας ή όχι, όχι ανάλογα αν ήσουν Σέρβος, Έλληνας ή Ζουλού. (Υπήρχε ξέρεις και Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα με πρόεδρο τον θείο της Μερκούρη).

Σε κρατικό επίπεδο η κάθε χώρα έκανε τις επιλογές της ανάλογα τι την βόλευε γεωπολιτικά στην συγκεκριμένη συγκυρία.

Διάβασε στο λήμμα της wikipedia για την ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ αντίσταση για να καταλάβεις οτι τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από οσο νομίζουμε.

(Προσωπικά εκτιμώ τους Σέρβους ως ελλειμματικούς και κομπλεξικούς από τότε που άλλαξαν την σημαία τους και βάλαν επάνω θυρεό με κορώνα που είχαν από τότε που είχαν βασιλιά, ενώ είναι δημοκρατία - προφανώς για αναζήτηση κάποιου παλιού μεγαλείου)

Γενικά η αναζητηση μεγαλείου που έχασες βλάπτει την υγεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom