Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
giaa pes to σκηνικο με τους γυφτους που σε γαμησανε

Ναι με πετυχανε μονο μου και με κοροιδευαν απο μακρια για το λευκο μου δερμα.Ηρθαν κοντα και αρχισανε να μιλανε ακατανοητες γλωσσες και πριν το καταλαβω με επιασε κεφαλοκλειδωμα ο ενας σαν βοας ο πουστης.Με εριξε κατω και με αρχισανε στα κλοτσιδια.Μετα απο 2-3 μερες πηγαμε στο γκετο τους αλλα δεν τους βρηκαμε.Γουσταρεις ιστοριες με βογκητα και ξυλο σκυλε μου?

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ναι με πετυχανε μονο μου και με κοροιδευαν απο μακρια για το λευκο μου δερμα.Ηρθαν κοντα και αρχισανε να μιλανε ακατανοητες γλωσσες και πριν το καταλαβω με επιασε κεφαλοκλειδωμα ο ενας σαν βοας ο πουστης.Με εριξε κατω και με αρχισανε στα κλοτσιδια.Μετα απο 2-3 μερες πηγαμε στο γκετο τους αλλα δεν τους βρηκαμε.Γουσταρεις ιστοριες με βογκητα και ξυλο σκυλε μου?

εσυ εισαι σκυλος εγω ειμαι φιλος

Επισκέπτης
Το σκηνικο δε ξερω για ποιο λογο ξεκικησε.Ηταν πανκια-μοικανες.Τα πραγματα ηταν ηρεμα.Ολος ο κοσμος κοπανιοταν με τις thrashιες που επαιζαν.Ξαφνικα ενας τυπος βουταει ενα πανκιο απο το αυτι και του το ξηλωνει μιας και φοραγε σκουλαρικια.Στη συνεχεια τα πανκια προσπαθουν να κανουν επιθεση ολα μαζι αλλα οι thrashαδες δε μασησαν και τους τσακωναν απο τα αυτια.ολο το μαγαζι τιγκα στα αιματα.Τα πανκια τα ειδαν ολα

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το σκηνικο δε ξερω για ποιο λογο ξεκικησε.Ηταν πανκια-μοικανες.Τα πραγματα ηταν ηρεμα.Ολος ο κοσμος κοπανιοταν με τις thrashιες που επαιζαν.Ξαφνικα ενας τυπος βουταει ενα πανκιο απο το αυτι και του το ξηλωνει μιας και φοραγε σκουλαρικια.Στη συνεχεια τα πανκια προσπαθουν να κανουν επιθεση ολα μαζι αλλα οι thrashαδες δε μασησαν και τους τσακωναν απο τα αυτια.ολο το μαγαζι τιγκα στα αιματα.Τα πανκια τα ειδαν ολα

exv ακουσει για το συγκροτημα αντιδραση οταν ειχαν γινει κυριλε

ειχαν παει στην βιλα αμαλια στα πατησια κ σκασανε με μπεμβε

κ βγηκαν ολα τα φρικια κ τους σπασανε στο ξυλο κ το αμαξι

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τελικα τι εγινε με κεινο τον αλβανο στο φλοισβο με τους φοινικες και τις μπιρες;;; 
Ρωτω γιατι ειχα σκοπο να παω σημερα και το ακυρωσα για τις μαλακιες του ντοπαμινα :(

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τελικα τι εγινε με κεινο τον αλβανο στο φλοισβο με τους φοινικες και τις μπιρες;;; 
Ρωτω γιατι ειχα σκοπο να παω σημερα και το ακυρωσα για τις μαλακιες του ντοπαμινα :(

Παίρνεις στα σοβαρά μια διαταραγμένη ψυχή τύπε μου, που ζει Αγγλία;

Τί να πω μετά;

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σύμφωνα με το LamiaReport, μια παρέα πέντε Λαμιωτών που επέστρεφε στη Λαμία, γύρω στη μία  τα ξημερώματα έκανε μια στάση στο Λιανοκλάδι, για να πει νερό. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 48χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από τη Λαμία, οι δυο γιοι του και δυο φίλοι τους.

Στην πλατεία υπήρχε μια άλλη παρέα από το Λιανοκλάδι με την οποία αρχικά υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο. Γρήγορα όμως τα «αίματα» άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Η παρέα από το Λιανοκλάδι κάλεσε ενισχύσεις και αμέσως έφτασαν στην πλατεία και άλλα άτομα, ανάμεσα τους και αλλοδαποί με σιδερολοστούς και ρόπαλα.

Η πενταμελής παρέα από τη Λαμία δέχθηκε άγρια επίθεση από 15 ανθρώπους, που χτυπούσαν στα τυφλά, όπου έβρισκαν. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και δεν πίστευε στα μάτια του αφού η πλατεία είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Κάποιοι από αυτούς κάλεσαν την αστυνομία.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δουκα παρε σιδερολοστο