jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλά σκηνικά έπαιζαν στο χωρίς ανάσα στο παλατάκι πάνω από το βενζινάδικο.Μεταλλάδικο και βαρβάτοι τσαμπουκάδες
αρχεσ 90ς λες ε??
Καλά σκηνικά έπαιζαν στο χωρίς ανάσα στο παλατάκι πάνω από το βενζινάδικο.Μεταλλάδικο και βαρβάτοι τσαμπουκάδες
giaa pes to σκηνικο με τους γυφτους που σε γαμησανε
Ναι με πετυχανε μονο μου και με κοροιδευαν απο μακρια για το λευκο μου δερμα.Ηρθαν κοντα και αρχισανε να μιλανε ακατανοητες γλωσσες και πριν το καταλαβω με επιασε κεφαλοκλειδωμα ο ενας σαν βοας ο πουστης.Με εριξε κατω και με αρχισανε στα κλοτσιδια.Μετα απο 2-3 μερες πηγαμε στο γκετο τους αλλα δεν τους βρηκαμε.Γουσταρεις ιστοριες με βογκητα και ξυλο σκυλε μου?
Μεχρι 99-00 που εκλεισε αν θυμαμαι καλααρχεσ 90ς λες ε??
εσυ εισαι σκυλος εγω ειμαι φιλος
Το σκηνικο δε ξερω για ποιο λογο ξεκικησε.Ηταν πανκια-μοικανες.Τα πραγματα ηταν ηρεμα.Ολος ο κοσμος κοπανιοταν με τις thrashιες που επαιζαν.Ξαφνικα ενας τυπος βουταει ενα πανκιο απο το αυτι και του το ξηλωνει μιας και φοραγε σκουλαρικια.Στη συνεχεια τα πανκια προσπαθουν να κανουν επιθεση ολα μαζι αλλα οι thrashαδες δε μασησαν και τους τσακωναν απο τα αυτια.ολο το μαγαζι τιγκα στα αιματα.Τα πανκια τα ειδαν ολασε ακουμε κυριε
Το σκηνικο δε ξερω για ποιο λογο ξεκικησε.Ηταν πανκια-μοικανες.Τα πραγματα ηταν ηρεμα.Ολος ο κοσμος κοπανιοταν με τις thrashιες που επαιζαν.Ξαφνικα ενας τυπος βουταει ενα πανκιο απο το αυτι και του το ξηλωνει μιας και φοραγε σκουλαρικια.Στη συνεχεια τα πανκια προσπαθουν να κανουν επιθεση ολα μαζι αλλα οι thrashαδες δε μασησαν και τους τσακωναν απο τα αυτια.ολο το μαγαζι τιγκα στα αιματα.Τα πανκια τα ειδαν ολα
Για πες κανά σκηνικό με φασώματα
Τελικα τι εγινε με κεινο τον αλβανο στο φλοισβο με τους φοινικες και τις μπιρες;;;
Ρωτω γιατι ειχα σκοπο να παω σημερα και το ακυρωσα για τις μαλακιες του ντοπαμινα
Παίρνεις στα σοβαρά μια διαταραγμένη ψυχή τύπε μου, που ζει Αγγλία;
Τί να πω μετά;
πριονιΔουκα παρε σιδερολοστο
μαλακιες λεςexv ακουσει για το συγκροτημα αντιδραση οταν ειχαν γινει κυριλε
ειχαν παει στην βιλα αμαλια στα πατησια κ σκασανε με μπεμβε
κ βγηκαν ολα τα φρικια κ τους σπασανε στο ξυλο κ το αμαξι
αυτο μου ειχαν πειμαλακιες λες
μαλακιες σου ειχαν πει.αυτο μου ειχαν πει
δεν εχω φιλουςμαλακιες σου ειχαν πει.
πληροφοριες της πουτσας σου λενε οι φιλοι σου.
παλι καλαδεν εχω φιλους