Τηλεφωνικα ειναι σαν να μην εγινε, το μονο που καταφερνεις ειναι να πανε τιποτα μηχανες η κανα περιπολικο απ το σημειο. Πρεπει να πας να κανεις μηνυση εγγραφως για να κινηθει η διαδικασια για ιατροδικαστη.Εγω εκανα τηλεφωνικη καταγγελια και μετα πηγα στο νοσοκομειο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τηλεφωνικα ειναι σαν να μην εγινε, το μονο που καταφερνεις ειναι να πανε τιποτα μηχανες η κανα περιπολικο απ το σημειο. Πρεπει να πας να κανεις μηνυση εγγραφως για να κινηθει η διαδικασια για ιατροδικαστη.
Δεν το ηξερα. Δεν επρεπε να μου το πουν;
Μήπως το έβγαλε απο τον κωλο σου το κατσαβίδι;κ σε ενα κλαμπ ζωγραφου σκανε 2 πρεζονια ο πορτιερης δεν τους αφηνει να μπουνε μεσα κ βγαζει ενα κατσαβιδι απο τα αρχιδια του κ του το σκαει στο μπουτι κ γονατισε η ντουλαπα
πριν καμια 10 χρονια εγινε αυτο το σκηνικο
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Μήπως το έβγαλε απο τον κωλο σου το κατσαβίδι;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
«Τις πρωινές ώρες στις 7/7/2017 διασκέδαζα με φίλους μου στον Λαγανά Ζακύνθου στο μπαρ με την ονομασία (...). Περί ώρα 03.15 π.μ βλέπω ξαφνικά προς την έξοδο του παραπάνω καταστήματος έναν θαμώνα ο οποίος είχε σκισμένο μέτωπο από το οποίο έτρεχε μεγάλη ποσότητα αίματος. Επίσης διέκρινα και θραύσματα από μπουκάλι μπίρας. Φοβήθηκα μην τυχόν συνέβη κάτι κακό σε κάποιον φίλο ή συνταξιδιώτη μου από το γκρούπ που ήρθαμε στην Ελλάδα και πήγα στην έξοδο του μπαρ και μετά στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Τότε είδα έναν άνδρα να τρέχει και πίσω του να τρέχει πλήθος ατόμων. Άκουσα φωνές να λένε: “αυτός είναι, σταματήστε τον. Θεώρησα ότι πρόκειται για τον δράστη που είχε τραυματίσει στο μέτωπο τον ανωτέρω θαμώνα του μπαρ. Με αποκλειστικό και μόνο σκοπό να μη διαφύγει και προκειμένου να τον σταματήσω, όταν τον πλησίασα, του κατέφερα δύο κλωτσιές στην περιοχή της μέσης και της πλάτης».
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τυπε, να ξερες τι μου θυμισες....
Τα θυμαμαι αυτά τα σκηνικα, για καποιον λογο επαιζαν πολύ και παντου!
οποτε ξετσουτσουνιζα να βρισκα κανα φιλαρακι σε καμμια γειτονια που δεν ηξερα, εκοβα φατσες και περπατήματα στον δρομο αμα ημουν μονος, μην μου την πεσουν!
ένας φιλος εφερε κατι σπρει παραλαιζερ από βουλγαρια αν θυμαμαι καλα, μικρούλικα ηταν και τα χαμε καβατζα στην τσαντα-ευτυχως δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω ποτε, αλλα οσοι ηξερα τα αξιοποιησαν!...τι γυφτικες εποχες ρε πουστη μου..
ηξερα ενα παιδι ψηλο που επαιζε μπασκετ σε μια τοπικη ομαδακ ειχε κατι γαματα παπουτσια νομιζω τα αιρ τζονταν τα μαυρα με τις ριγες
κ τον ειχαν φερμαρει κατι αλβανοι κοντα στο τρενο κ επειδη ηταν ψηλος τον σπασανε με κλωτσιδια στα ποδια του μεχρι που επεσε
τον γδυσανε κ φυγανε
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Και τα μπουφαν τα unlimited κυνηγουσανε πολυ. Κλασικη ατακα της εποχης, "παιδια από που εισαστε"!!!
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Μήπως το έβγαλε απο τον κωλο σου το κατσαβίδι;
dopamina