εχω πολλα στορι να σας πω...μεχρι τα 30-32 μου,μετα χαλαρωσα!
καταλαβα πως δεν εχει νοημα να χαλιεσαι,πλεον,μπορει και να μην μιλησω καν...
παμε λιγο παλια τωρα κατι που θυμηθηκα και ακομα γελαω!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
γυρω στο 98 ειμαι σε νησι,και δουλευω σεζον,γυρω στης 5 το πρωι,μας βρισκει μεσα σε ενα καταγωγιο,
εγω,φιλαρακι καλο,και μαζι μας η κορη του μαγειρα με μια φιλη της.
στο μαγαζι ακομα ηταν,ο ιδιοκτητης,ο dj η μπαργουμαν,και ενας μπατσος με ενα ταριφα σα πελατες.
η μια γκομενα καυλαντιζε με το δισκοθετη,εγω με το φιλαρακι με τη μπαροβια και οι αλλοι 3 με τη κορη του μαγειρα..
σχετικα ειμασταν ολοι λιγο κοκαλο!
μια φαση,η κορη του μαγειρα αρχιζει και κραζει τον ιδιοκτητη και το ταριφα,και καλα ειστε μαλακες ολοι οι ντοπιοι,ειστε ζωα,εγω γραφω σε εφημεριδα,και θα σας κραξω κλπ!
ο ταριφας την αφησε και μιλαγε και μολις πηγε να περει ανασα,της τραβαει μια αναποδη,και την ξαπλωνη....
εεεε οπως βλεπεις στης ταινιες,σκαμπο στον αερα,κλωτσες μπουνιες..
οσο εγω με το φιλαρακι πλακονομασταν με το μπατσο και το ταριφα,ο ιδιοκτητης βουταει τη γκομενα και την βγαζει εξω,γιατι εκανε σα παλαβη!
εκεινη την ωρα,κοβετε και το ρευμα!!!βγαινουμε εξω,και αρχιζουμε να ψαχνουμε για τι γκομενα...
μετα απο κανα 20 λεπτο τι βρισκουμε να καθετε καπου και να κλαιει,ηταν και ματωμενη...
την παμε στο νοσοκομειο,και ο φλωρος ο γιατρος φωναζει το διοικητη της αστυνομιας
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
μας βρικε το ξημερωμα στο νοσοκομειο να δινουμε καταθεσεις στο δικα,και αυτος να θελει να κανουμε μυνηση κλπ!
ωραια βραδια!
σιγα σιγα θα σας γραψω και αλλα!