You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 596
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Μακάρι οι χρυσαυγίτες να χανε τόση μαγκιά [size=14pt]ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΣΟΚΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ[/size]Άντε από δω ρε γιδομπήχτη, που μιλάς κιόλας.
Τράβας να δείρεις καμια γυναίκα μαζί με τα φιλαράκια σου του χρυσαυγίτες μπας και νοιώσεις λίγο άντρας.
[size=14pt]ΓΙΔΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΑ ΤΟ ΜΑΙΝΑ
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ[/size]
Αν πάντως η είδηση αληθεύει τι άλλο να πώ παρα....[size=14pt]Καλως ήρθες Ισλάμ[/size]
Οπώς όλες οι χαζοχαρούμενες προοδευτικές πούστρες του bou.com που δεν έχουν ιδέα γιατί μιλάνε έτσι και ο ο Μάινας μην αντιλαμβανόμενος πόσο φλώρος φαντάζει στα μάτια των αγριεμένων μουσουλμάνων κυκλοφόρησε στη πλατεία χωρίς τουλάχιστον να έχει και κάνα διακριτικό που να λέει ΕΔΩ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αν η είδηση αληθεύει και δε παίζει και καμμιά άλλη πτυχή πχ Σεργιανόπουλου τότε αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσα επικίνδυνα αφελείς είναι αυτοί οι οι προοδευτικοί μαλάκες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως του ζητησαν αυτογραφο και δεν τους εδωσε???
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εμένα πάντως τύπε 2φορές για λεφτα μου την πέσανε,οποτε η εμπειρία μου αυτό λέει!!!αυτο ειπα και εγω τυπε
γιατι εγινε η φαση
μπας και διαβασε κανενας κατι αλλο πουθενα
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Άντε από δω ρε γιδομπήχτη, που μιλάς κιόλας.
Τράβας να δείρεις καμια γυναίκα μαζί με τα φιλαράκια σου του χρυσαυγίτες μπας και νοιώσεις λίγο άντρας.
αντε στο διαολο, ρε πανιβλακα, που μας υποστηριζεις το τζεφρυ που εκοψε τους μισθους μας και τις συνταξεις το παππουδων μας...και εχει μουτρα και μιλας,καθικι....
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
μηπως του ζητησαν αυτογραφο και δεν τους εδωσε???
μηπως του ζητησαν να κατεβασει τα παντελονια του?
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εεε τί θέλανε δηλαδή λες;;;
Ekτός αν πια ήτανε πληρωμένοι για να τον δείρουνε...
σιγα μην τους εβαλαν και οι ανταγωνιστες του επειδη ζηλεψαν το καλλιτεχνικο του εργο....τραβηξες μαλακια σημερα παπαζολ?
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγω το πληρωμενοι πιστευω παιζει...Για να τον λιωσουν στο ξυλο δεν ειναι κλεφτες. Εκτος εφοσον μενει εκει, υπαρχει προηγουμενο μεταξυ τουςΕμένα πάντως τύπε 2φορές για λεφτα μου την πέσανε,οποτε η εμπειρία μου αυτό λέει!!!
Μπορει να χρωσταει τιποτα λεφτα...σιγα μην τους εβαλαν και οι ανταγωνιστες του επειδη ζηλεψαν το καλλιτεχνικο του εργο....τραβηξες μαλακια σημερα παπαζολ?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Λεφτά είπα από την αρχή υπάλληλε του ΛάΟΣ!!!σιγα μην τους εβαλαν και οι ανταγωνιστες του επειδη ζηλεψαν το καλλιτεχνικο του εργο....τραβηξες μαλακια σημερα παπαζολ?
Tράβα παραπέρα τώρα...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και εγω ετσι νομιζω θα ειχε τιποτα διαφορες με αλλοδαπους γειτονους..Εγω το πληρωμενοι πιστευω παιζει...Για να τον λιωσουν στο ξυλο δεν ειναι κλεφτες. Εκτος εφοσον μενει εκει, υπαρχει προηγουμενο μεταξυ τους
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κοίτα προσωπικά δύο φορές μου την πέσανε για λεφτά,την μία τους έδωσα δεν υπήρξε θέμα,την άλλη παραλίγο...Εγω το πληρωμενοι πιστευω παιζει...Για να τον λιωσουν στο ξυλο δεν ειναι κλεφτες. Εκτος εφοσον μενει εκει, υπαρχει προηγουμενο μεταξυ τους
Οπότε ίσως αντιστάθηκε...
Πιο πιθανό από πληρωμένους μπράβους...
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Το ποιοι είναι καμένοι θα το δείξει η ιστορία!!!!
Υπομονή....
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_38.html[/url]
ΧΑΝΙΑ: Λαθρομετανάστες, Λαθροδιακινητές και ... Αλληλέγγυοι Διαδήλωσαν υπέρ των λαθρομεταναστών. Ζήτησαν να τους δοθεί άδεια παραμονής σε όλους .
Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους οικονομικούς μετανάστες απεργούς πείνας, που για 19η ημέρα φιλοξενούνται σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, με αίτημα να τους δοθεί άδεια παραμονής στην Ελλάδα, οργανώθηκε το μεσημέρι στη δημοτική αγορά των Χανίων από το Φόρουμ Μεταναστών.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία σε δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των μεταναστών απεργών πείνας και έγραψαν συνθήματα σε τζαμαρίες τραπεζών , τοίχους μαγαζιών , αισθητή επίσης ήταν η παντελής απουσία της αστυνομίας. Μα καλά ΟΛΟΙ στην Κερατέα έχουν έρθει;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Λεφτά είπα από την αρχή υπάλληλε του ΛάΟΣ!!!
Tράβα παραπέρα τώρα...
αρα ομολογεις οτι η εγκληματικοτητα των μεταναστων πληττει και τους "ελληνες" αριστερους
Επισκέπτης
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ναι ρε βλάκα,δεν υπάρχει διάκριση,λογικό.αρα ομολογεις οτι η εγκληματικοτητα των μεταναστων πληττει και τους "ελληνες" αριστερους
Κάτι άλλο ''έξυπνο'' έχεις να πεις;;;
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_38.html[/url]
ΧΑΝΙΑ: Λαθρομετανάστες, Λαθροδιακινητές και ... Αλληλέγγυοι Διαδήλωσαν υπέρ των λαθρομεταναστών. Ζήτησαν να τους δοθεί άδεια παραμονής σε όλους .
Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους οικονομικούς μετανάστες απεργούς πείνας, που για 19η ημέρα φιλοξενούνται σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, με αίτημα να τους δοθεί άδεια παραμονής στην Ελλάδα, οργανώθηκε το μεσημέρι στη δημοτική αγορά των Χανίων από το Φόρουμ Μεταναστών.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία σε δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των μεταναστών απεργών πείνας και έγραψαν συνθήματα σε τζαμαρίες τραπεζών , τοίχους μαγαζιών , αισθητή επίσης ήταν η παντελής απουσία της αστυνομίας. Μα καλά ΟΛΟΙ στην Κερατέα έχουν έρθει;
Εγώ πάντως φίλε δεν ήμουν στη διαδήλωση και ούτε σκοπεύω να πάω ποτέ!!!
Υπάρχουν άλλοι για αυτές τις δουλειές.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ε κρατα και συ κατι πανω σου να εχεις να τους δινειςΚοίτα προσωπικά δύο φορές μου την πέσανε για λεφτά,την μία τους έδωσα δεν υπήρξε θέμα,την άλλη παραλίγο...
Πιο πιθανό από πληρωμένους μπράβους...
Τι μπραβους? Λες οταν λεει αλλοδαπους να εννοει τιποτα ρωσους? Ετσι δικαιολογειται κα το ξυλικι...
Επισκέπτης
Εγω δηλωνω οτι θα χαρω ιδιαιτερως να παρευρεθω στον πρωτο δημοσιο λιθοβολισμο αριστερου ομοφυλοφιλουσε οποιο ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημειο της Αθηνας και να διοργανωθει!