Νέα

Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 596
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα ποσο μαλακες ειστε?
χαιρεστε επειδη εδειραν αλλοδαποι εναν αριστερο?
ποιος σας ειπε οτι ανθρωπιστες γινονται μονο οι βολεμενοι κ οι αποψεις τους βασιζονται στον αερα?
κριμα για τον ανθρωπο προφανως αλλα ΕΤΥΧΕ να ειναι αλλοδαποι αυτοι που τον εδειραν. ξερω ποσες περιπτωσεις που ξυλοκοπηθηκαν απο ΕΛΛΗΝΕΣ-πολλοι εναντιον ενος. εκει δεν παιζουν ρολο τα πολιτικα φρονηματα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απλά ειρωνεύτηκες και αναρωτήθηκα...

είσαι ανύπαρκτος, αρα χαζό παιδί χαρά γεμάτο που κοροϊδεύει κάτι το οποίο ούτε αυτός έχει

ή

δηλώνεις ΠΑΣΟΚ?

διάλεξε: χαζός ή κλέφτης? :2funny: :2funny: :2funny:
Γίνεσαι πολύ αδιάκριτος τώρα!!! :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
απλά ειρωνεύτηκες και αναρωτήθηκα...

είσαι ανύπαρκτος, αρα χαζό παιδί χαρά γεμάτο που κοροϊδεύει κάτι το οποίο ούτε αυτός έχει

ή

δηλώνεις ΠΑΣΟΚ?

διάλεξε: χαζός ή κλέφτης? :2funny: :2funny: :2funny:

τον βιασε μικρο ο παπας της ενοριας του και του εχει μεινει κουσουρι... :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
animals.jpg

ποσο ζωο εισαι...

καλά άστον αυτόν!
είναι ειδική κατηγορία τετράποδου:ΠΑΣΟΚτσής! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Φίλοι μου ξέρω οτι έχετε όλοι στεναχωρηθεί τα μάλα για αυτόν τον "άνθρωπο του πνεύματος"(κωλόπροδότη δηλαδή :grin:) και μένα πραγματικά με έχει συγκλνίσει αυτη η είδηση
www.newsbomb.gr/koinwnia/story/xylokophsan-ton-stelio-maina-sto-kentro-ths-athhnas]http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/xylokophsan-ton-stelio-maina-sto-kentro-ths-athhnas[/url]
γιατι αν αληθευει δείχνει οτι οι φίλοι μας τα μουσουλμάνια εκτός απο ξύλο ξέχασαν να τον τρατάρουν και λίγο Οθωμανικό Δίκαιο που σίγουρα θα του άρεσε του πολυπολιτισμικούλη Στέλιου... ε ρε γλέντια :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies:
Κατι μου λεει εμενα οτι ειτε εισαι Χρυσαυγητακι-Φασιστακι, κρετινος ή απλα μαλακας!!! ουτως η αλλως εχει πολλους τετοιους η χωρα μας.
δυστυχως η δημοκρατια που ζουμε δεν προνοησε και εχει δωσει και στην ρατσα σου βημα να μιλας! :jerking: :jerking:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
καλα ποσο μαλακες ειστε?
χαιρεστε επειδη εδειραν αλλοδαποι εναν αριστερο?
ποιος σας ειπε οτι ανθρωπιστες γινονται μονο οι βολεμενοι κ οι αποψεις τους βασιζονται στον αερα?
κριμα για τον ανθρωπο προφανως αλλα ΕΤΥΧΕ να ειναι αλλοδαποι αυτοι που τον εδειραν. ξερω ποσες περιπτωσεις που ξυλοκοπηθηκαν απο ΕΛΛΗΝΕΣ-πολλοι εναντιον ενος. εκει δεν παιζουν ρολο τα πολιτικα φρονηματα?

χαιρομαστε γιατι οι αριστεροι το παιζουν ανθρωπιστες απο την εκαλη και δεν καταλαβαινουν την αγωνια του μεσου πολιτη μεχρι να φαωε ξυλο απο ισλαμιστες..

Επισκέπτης
δικιο εχεις,

γινονται και μερικες ηλιθιες που εχουν γλυτωσει προς το παρον(κατα τυχη) τον ομαδικο βιασμο και τεμαχισμο τους απο αλλοδαπους!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή σουρλουλού, πάλι με την κολλητή σου τη Ροζαλίτσα με μπέρδεψες;
Μήπως σου μπήκανε τίποτε χύσια στα μάτια και δε βλέπεις;

Ρε μαλάκα μου έπρηξες τα αρχίδια με τις μαλακίες σου.
Σοβαρά, εχεις μεγάλο πρόβλημα.

βρες κάτι να σε δροσίζει λίγο, έστω και Πακιστανό
αλλά σε κόβω να τρως πολύ ξύλο.

και καλά θα σου κάνει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κλαις και  συ δηλ μαζί ή είσαι με τους (χαζο)χαρούμενους? :2funny:

δικιο εχεις,

γινονται και μερικες ηλιθιες που εχουν γλυτωσει προς το παρον(κατα τυχη) τον ομαδικο βιασμο και τεμαχισμο τους απο αλλοδαπους!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κατι μου λεει εμενα οτι ειμαι  πουστης,βαρεμένος,προδότης και όλα τα παραπάνω μαζί!!! ουτως η αλλως εχει πολλους τετοιους η χωρα μας.
δυστυχως η δημοκρατια που ζουμε δεν προνοησε και εχει δωσει και στην σκατόρατσα μου βημα να μιλάω! :jerking: :jerking:
Τα είπες όλα με κάλυψες!! :grin: :grin:
Όλα αυτά από το κεφάλι σου τα βγάζεις εεεε;;;
Έχεις έμπνευσή πάντως.... :booty:
..
street-prayers.jpg

street-prayers-2.jpg

....και τώρα πάρε σε παρακαλώ το πούλο...και αύριο μέρα είναι...να μας τα ξαναζαλίσεις..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θες δήλωση πολιτικών φρονημάτων δηλαδή;;; :grin:

Ρε Παπαζολη ,γιατι βγαινεις εκτος θεματος ?
Το θεμα ειναι η ληστεια ,που εγινε απο αλλοδαπους ληστες στην Πλατεια Βικτωριας .
Και αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι ολοι οι μεταναστες ειναι ληστες ,αλλα ειδικα αυτη τη μορφη της ληστειας την κανουν μονο αλλοδαποι και κυριως Σομαλοι ειναι αυτοι που σε χτυπουν ακομα και αν τους δωσεις τα χρηματα σου.
Οι Μεταναστες κανουν δουλειες που δεν κανουν ελληνες ,και στα χωραφια και στις πολεις ,αλλα αυτο δεν σημαινει οι πρεπει να γινει η ελλαδα ξεφραγο αμπελι και να μπαινει ο καθενας και μαζι με αυτον και οι επαγγελματιες εγκληματιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom