gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εισαι σοβαρος ρε [size=20pt]λεμπρον[/size];τυπε μπορει να λένε αληθεια...
εισαι σοβαρος ρε [size=20pt]λεμπρον[/size];τυπε μπορει να λένε αληθεια...
Ηθικο διδαγμα μην κανετε σχεση.Μονο πουτανες,αν το παληκαρι πηγαινε στα μπουρδελα και δεν θα τσακωνοτανε με τον αλβανο σερβιτορο και θα μπορουσε να ειχε γινει φιλος με τον ξαδερφο του σερβιτορου που ηταν μπραβος οποτε θα τον ειχε μαθει σε κανενα μπουρδελο που θα ηταν προστασια.Και την ζωη του θα εκανε και θα γνωριζς και αλλεσ γκομενες και δεν θα εχανε δουλειες.Ας πεταχτώ κι εγώ σαν την τσουτσού λοιπόν να πω την ιστορία μου!!!
Παλικαράκι 20 χρονών, νορμάλ παιδί όχι νυχτόβιος, από επαρχία, είναι φοιτητής σε μεγάλη επαρχιακή πόλη.Βγαίνει έξω με την κοπέλα του,νορμάλ κοπελίτσα κι αυτή,πάνε σε μπαράκι της πόλης που σπουδάζει κι εκεί ένας Αλβανός πιτσιρικάς σερβιτοράκι αρχίζει και κολλάει στην κοπέλα - χωρίς αφορμή από αυτή.Το παλικαράκι θίγεται, του ζητάει το λόγο, στην αρχή ευγενικά και όμορφα,αλλά αυτός συνεχίζει.Αρχίζουν οι τσαμπουκάδες οπότε ο ξάδερφος του Αλβανού - που εκτελεί χρέη μπράβου- σεβιτόρου - βγάζει με τρόπο το παλικαράκι από την πίσω πόρτα και τον κάνει τουλούμι στο ξύλο!!!Μπράβο βέβαια δεν τον λές με όλη τη σημασία της λέξης απλά τούμπανο.
Έλα όμως που το παλικαράκι λόγω νεότητας και οικογενειακής παράδοσης - κυνηγούς, μπάτσους,στρατιωτικούς και γενικά οπλοφόρους,νόμιμους και μη - το παίρνει βαρέως
Ήταν φυσιολογική σωματοδομή, όχι ντουλάπας και προφανώς να δείρει τον ξάδερφο δεν μπορούσε.Επί 1,5 μήνα περίπου, την έστηνε σε ιντερνετ καφέ απέναντι από το μαγαζί και παρακολουθούσε.Έμαθε που μένει ο τούμπανος, ο Αλβανός πιτσιρικάς, τι ώρες φεύγουν, τη γειτονιά τους, τα πάντα!!!!
Περίμενε λοιπόν μια νύχτα μεσοβδόμαδα που έβρεχε και δεν κυκλοφορούσε ψυχή στο δρόμο.Έκλεισαν τα μαζαζιά κατά τις 3 φεύγει και ο ξάδερφος κατά τις 4 και κάτι.Τον παίρνει από πίσω το παλικαράκι και σε κάποιο στενό που είχε σταμπάρει από προηγούμενη φορά βάζει μια μάσκα του σκι και γάντια,πάει από πίσω και του σκάει μια στο κεφάλι με ένα κομμάτι από σιδεροπάλουκο
Ο άλλος πέφτει κάτω και τότε αρχίζει το παλικαράκι και του ρίχνει τόσο ξύλο όσο δεν είχε δει στις ταινίες να ρίχνουν!!!!!
Διάρκεια σκηνικού βαριά 4-5 λεπτά...Μετά φεύγει καρφί...πηγαίνει στο σπίτι του πιτσιρικά σερβιτόρου και βάζει φωτιά στο μηχανάκι του!!!
Καλά μέχρι εδώ;ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ξάδερφος μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο, όπου παρατρίχα τη σκαπούλαρε από ότι μαθεύτηκε μετά,κλήθηκε η αστυνομία, μέχρι και οι τοπικές εφημερίδες το έγραψαν.
Ήταν μια εποχή που οι Αλβανοί δεν είχαν δικαιώματα στην Ελλάδα.Δεν είχαν πλακώσει και οι Πακιστανοί όλοι και οι Αλβανοί θεωρούνταν του πεταματού οπότε κανένας δεν ασχολήθηκε περισσότερο.Το θεώρησαν ξεκαθάρισμα μεταξύ μεταναστών.Όμως αυτοί που τις έφαγαν κατάλαβαν ποιος την έκανε τη δουλειά.Αποτέλεσμα: για 2 χρόνια το παλικαράκι δεν ξαναπάτησε τη σχολή του και στην πόλη γενικότερα από το φόβο μήπως τον καθαρίσουν!!!!
Άργησε να τελειώσει τις σπουδές του, έχασε δουλειές καλές κτλ.Θα μπορούσε αν οι άλλοι ήταν Έλληνες να έχει παέι φυλακή και να έχει χαλάσει τη ζωή του!!!
Εν κατακλείδει ένα έχω να πώ σε σένα μπέμπα: Δέ σε ξέρω και ούτε θα σε γνωρίσω ποτέ...Απλά επειδή φαίνεσαι καλό παιδάκι από το πως γράφεις, πρόσεχε!!!!
Αν ψωμίζεσαι από τις πουτάνες, αν είσαι χωμένος σε τίποτα κόλπα και σου αποφέρουν τότε οκ κακως γραφω ότι γράφω...Αν όμως απλά κάνεις την καύλα σου και είσαι νορμάλ τυπάκι που αργότερα θέλεις να βρεις μια δουλειά και να ζήσεις σα φυσιολογικός άνθρωπος τότε φίλε...έχεις στρίψει ήδη και πας για τον κακό το δρόμο, ξανασκέψου το!!!!!
Υ.Γ.(δεν παλεύομαι τελικά... :- :- :- :- Ήθελα να ήξερα γιατί δεν γράφω ένα βιβλίο αφού έχω ιστορίες να πω να μην πρήζω και τον κόσμο ).
Απλα φαινεται φιλε και ποιοι αλλοι ειναι στο κολπο και μαλλον κανουν κλωνους ή ειναι και οι ιδοι,σε αυτους και ο απολυτος.Κατι το οποιο οι περισσοτεροι το εχουν καταλαβει βεβαια.Το 'χουν σκηνοθετήσει καλά πάντως, σου λένε ας βάλουμε κι έναν σοβαρό στο σενάριο (xilnik) για να 'ναι πιο πιστευτό
Οπως ο τσουτσουνας με τον μπαικερ....Και μετα ξυπνησατε και οι δυο σας.
αυτό το θρεντ και η κακοστημένη φάρσα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια [size=20pt]ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ[/size]
μπάικερ και τσουτσούνας παραδίπλα ;)
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεΑπλα φαινεται φιλε και ποιοι αλλοι ειναι στο κολπο και μαλλον κανουν κλωνους ή ειναι και οι ιδοι,σε αυτους και ο απολυτος.Κατι το οποιο οι περισσοτεροι το εχουν καταλαβει βεβαια.
ροκκο δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ φιλε.....Απλα φαινεται φιλε και ποιοι αλλοι ειναι στο κολπο και μαλλον κανουν κλωνους ή ειναι και οι ιδοι,σε αυτους και ο απολυτος.Κατι το οποιο οι περισσοτεροι το εχουν καταλαβει βεβαια.
Μητσαρα μαλλον επεσαν οι επισκεψεις στο site και θελουν ενωσεις τονωσης,χαχαχαχα.Οπως οι κατινες που βαζουν πιασαρικα καραστημμενα στην τηλεοραση,με πρωτη διδαξα τη Στεφανιδου και ακολουθουν ολοι οι αλλοι και Φουρθιωτης,πουστιες δηλαδη για το λαουτζικο και τον αμορφωτο κοσμακη.
μπραβο ειστε γατονιαΑπλα φαινεται φιλε και ποιοι αλλοι ειναι στο κολπο και μαλλον κανουν κλωνους ή ειναι και οι ιδοι,σε αυτους και ο απολυτος.Κατι το οποιο οι περισσοτεροι το εχουν καταλαβει βεβαια.
τα μεγαλα πνευματα κλπ κλπ....
φιλε εσυ εισαι που πριν καμια 5ετια εγραφες σαν Νωντας??Πες μου να σου απαντησω αναλογα.μπραβο ειστε γατονια
και ποιος ο λογος λοιπον τοσα μελη να εμπλακουν σε ενα ψεμμα οπως λετε? τι εχουν να κερδισουν? για βρειτε το και αυτο γατονια μου ...
εννοειται βεβαια πως καθε απιστος θωμας μπορει να δοκιμασει απο κοντα τα αποτελεσματα μιας συναντησης με τον σλαβιανκα.... αλλα ποιος εχασε τα @@ για να τα βρουν οι επικριτες εκ του ασφαλους...
Η γνωστη παλια συνταγη φιλε μου.....Μητσαρα μαλλον επεσαν οι επισκεψεις στο site και θελουν ενωσεις τονωσης,χαχαχαχα.Οπως οι κατινες που βαζουν πιασαρικα καραστημμενα στην τηλεοραση,με πρωτη διδαξα τη Στεφανιδου και ακολουθουν ολοι οι αλλοι και Φουρθιωτης,πουστιες δηλαδη για το λαουτζικο και τον αμορφωτο κοσμακη.
το ΝΩΝΤΑΣ ειναι ιερο νικ τυπε..... μην το πιανεις στο στομα σου επι ματαιω....για το καλο σου το λεω ;)φιλε εσυ εισαι που πριν καμια 5ετια εγραφες σαν Νωντας??Πες μου να σου απαντησω αναλογα.
Ηθικο διδαγμα μην κανετε σχεση.Μονο πουτανες,αν το παληκαρι πηγαινε στα μπουρδελα και δεν θα τσακωνοτανε με τον αλβανο σερβιτορο και θα μπορουσε να ειχε γινει φιλος με τον ξαδερφο του σερβιτορου που ηταν μπραβος οποτε θα τον ειχε μαθει σε κανενα μπουρδελο που θα ηταν προστασια.Και την ζωη του θα εκανε και θα γνωριζς και αλλεσ γκομενες και δεν θα εχανε δουλειες.
(Πρεπει να βαριεμαι πολυ για να καθομαι να γραφω τετοιες μαλακιες)
Επισκεψιμοτητα στο σαιτ λογω χαβαλεμπραβο ειστε γατονια
και ποιος ο λογος λοιπον τοσα μελη να εμπλακουν σε ενα ψεμμα οπως λετε? τι εχουν να κερδισουν? για βρειτε το και αυτο γατονια μου ...
εννοειται βεβαια πως καθε απιστος θωμας μπορει να δοκιμασει απο κοντα τα αποτελεσματα μιας συναντησης με τον σλαβιανκα.... αλλα ποιος εχασε τα @@ για να τα βρουν οι επικριτες εκ του ασφαλους...
ελλεηνιδες τυπε..... :-Και που να ξερες τι είπες τώρα!!!!! Η κοπελίτσα δεν έμαθε ποτέ τίποτσ και μετά από 6 μήνες περίπου χώρισε το παλικαράκι επειδη λέει οι φίλοι του του έβαζαν φυτιλιές γι' αυτή ότι τον εκμεταλλεύεται!!!!
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μητσε.....κανε μου τη χαρη!!!Επισκεψιμοτητα στο σαιτ λογω χαβαλε
Σεβασμο απο φοβο στους αδαεις ωστε να περναει ο λογος τους χωρις πολλα πολλα
Να περασει η ωρα μεσα απο φαντασιοπληξιες θερινης σαιζον
το ΝΩΝΤΑΣ ειναι ιερο νικ τυπε..... μην το πιανεις στο στομα σου επι ματαιω....για το καλο σου το λεω ;)