redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μαν αυτή ήταν κίνηση ματ έδειξα ότι φτάνω το παιχνίδι στα άκρα
οι κνημες και οι περονες του σλαβι ειναι απο ανθρακονηματα δε σπανε ;) αλλαχθηκαν ειδικα για να αντεχουν τον ογκο δυναμης του ;)
η κατι τετοιο
δεν μπορω να κανω κατι αλλο,μονο ο θεος μπορει να σωσει τον μπεμπαοι κνημες και οι περονες του σλαβι ειναι απο ανθρακονηματα δε σπανε ;) αλλαχθηκαν ειδικα για να αντεχουν τον ογκο δυναμης του ;)
Ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει εσύ και όλοι οι όμοιοί σου που κατά καιρούς εγκαταλείπουν το σάιτ με υστερίες,ηττημένοι.συγγνώμη που σας εκθέτω μαν αλλά δεν μου αρέσουν τα κακέκτυπα
είναι η ζέστη τύπετι γινεται ρε πουστη μου.Εσπασε ο βατραχος και κρυβει απο αβαταρ μεχρι κουταλια και πηρουνια.ο σταμ ζηταει ανακωχη,ξυλο,πουτσα στενα παπουτσια μεταξε μπεμπα και ντελι.Ρε που παμε ρε
Ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει εσύ και όλοι οι όμοιοί σου που κατά καιρούς εγκαταλείπουν το σάιτ με υστερίες,ηττημένοι.
Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν,τον μαλάκα ουδείς.
Το εγκαταλείπουν παραπάνω σε αυτάκια.
τυπε, η κοτοπουλιαση κινδυνευει να εξελιχθει σε επιδημια στο σαϊτ :-μεχρι και το αβαταρ εβγαλε τυπε :-
Ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει εσύ και όλοι οι όμοιοί σου που κατά καιρούς εγκαταλείπουν το σάιτ με υστερίες,ηττημένοι.
Το εγκαταλείπουν παραπάνω,σε αυτάκια.
no mercyΈνα πράγμα δεν έχεις καταλάβει εσύ και όλοι οι όμοιοί σου που κατά καιρούς εγκαταλείπουν το σάιτ με υστερίες,ηττημένοι.
έχει γίνει μάστιγατυπε, η κοτοπουλιαση κινδυνευει να εξελιχθει σε επιδημια στο σαϊτ :-
τυπε, η κοτοπουλιαση κινδυνευει να εξελιχθει σε επιδημια στο σαϊτ :-
κότες λυράτες
o dr απόλυτος να δώσει την λύση στο θέμακαι η μαλακία όμως δεν κόβεται μαν τον νου σου ;)
Ο τυπος ειναι 1,90 120 κιλα μυς δεν πεφτει με τπτ.
Αλλα επειδη συνεχιζει να ειναι εριστικος και να μου στελνει προσβλητικα και απειλητικα πμ ΑΝΑΝΕΩΝΩ το ραντεβου μας!
[size=14pt]Σημερα στις 00:00 2ο ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ στην πρεζοπιατσα εξω απ το Ιασωνος 1[/size]
Οσοι πιστοι προσελθετε.
Εγω θα ειμαι προετοιμασμενος
Εκεί ο μπέμπας δεν έχει αντίπαλο.BmwPower.. γιατί δεν λύνετε τα προβλήματα σας με ένα διαγωνισμό μπουρδελότσαρκας. Όποιος καταθέσει περισσότερες φορές στο Μεταξουργείο είναι νικητής. Κριτές θα είναι οι ίδιες οι ιερόδουλες.
θα επικρατησει ανετα ο μπέμπαςBmwPower.. γιατί δεν λύνετε τα προβλήματα σας με ένα διαγωνισμό μπουρδελότσαρκας. Όποιος καταθέσει περισσότερες φορές στο Μεταξουργείο είναι νικητής. Κριτές θα είναι οι ίδιες οι ιερόδουλες.