Νέα

Ξύλο σε καφετέρια στη γλυφάδα;;;Εμπειρίες από άσχημη συμπεριφορά σε νυχτομάγαζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
στη θησεως χαμηλα δεν ειναι αυτο;εκει που πανε οι στριπτηζουδες και τα τραβελια μετα το σχολασμα;

Σιγά μην πηγαίνουν οι στριπτιζούδες, κάτι rosopond πάνε με τα μπάζα τους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
κ τι περιμενες ρε τυπε...να την πετσοκοψουμε κ να την κανουμε γυρο με πιτα για να την μοιρασουμε σε πλατεια Αριστοτελους κ περιξ? :headbang: :headbang:

Θα προσφέρατε τα μέγιστα στο ανθρώπινο γένος. :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Και που ΄σαι, αυριο και την Κυριακη πανηγυρι στην Κλειτορια (Μαζεικα) 20 ευρω το κιλο η γουρνοπουλα και 2,30 η Heineken η μεγαλη. Εκει, ναι να τα σκασω και να φχαριστηθω μασα και πιωμα.

Δικός μου είσαι! :thumbsup:

Μακάρι να μπορούσα να'ρθω.  Σε άλλο παγκύρ'! ;)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
αρχες δεκαετιας 90, σκαμε, 8-10 ατομα κ μια γκομενα χεβιμεταλλου για δολωμα, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, στη Λεωφορο Αθηνων, κοντά στο ΧΑΙΔΑΡΙ..3 ξημερωματα, την πεφτει, ενας, με μπρελοκ θυρα 7, στην γκομενα , γινεται ψιλοτσαμπουκας, βγαινουν 4 ατομα φιλοι του , κατω στο δρομο και αρχιζει το ξυλο. Ειχαμε την αριθμιτικη υπεροχη, ειχαμε παει κ φτιαγμενοι κ τους σαπισαμε στο ξυλο..αναιβαινουμε πανω με μπρελοκ στα τζιν ΘΥΡΑ 13 και πιναμε μεχρι τις 6 το πρωι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ...για την ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ! και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....για την αφήγηση!!!!!!!!!

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Αφου ημουν μαλακας και δεν κοιταξα τον καταλογο. Περνει η γυναικα μια σοκολατα κι εγω 2 μπυρες. Ζηταω το λογαριασμο οταν ηταν να φυγουμε και μου λεει η σεβριτορα 19 ευρω. Τι λες ρε συ τις λεω. Και μου εξηγει 7,5 η μπυρα και 4 η σοκολατα.
Και που ΄σαι, αυριο και την Κυριακη πανηγυρι στην Κλειτορια (Μαζεικα) 20 ευρω το κιλο η γουρνοπουλα και 2,30 η Heineken η μεγαλη. Εκει, ναι να τα σκασω και να φχαριστηθω μασα και πιωμα.
και αφθονα ντουμανια γειτονα.το ξεχασες αυτο.
η παραγωγη καλη ηταν φετος? :think: :think: :think: :think:

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Και μόνο το γεγονός ότι υπερασπίζεται τον "επιχειρηματία" ο "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" Τριανταφυλλόπουλος, προδίδει ότι η καταγγελία σε βάρος του είναι αληθής...
μην το λες αυτο.
ο νταφυ ειναι μεγαλος πουσταρος.
και οντως δικιο αν εχει ο μαγαζατορας,ς ο νταφυ με τα ευπια εχει απο παλια λογαριασμους,σαν παλιος ρουφιανιος που ητανε.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αρχες δεκαετιας 90, σκαμε, 8-10 ατομα κ μια γκομενα χεβιμεταλλου για δολωμα, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, στη Λεωφορο Αθηνων, κοντά στο ΧΑΙΔΑΡΙ..3 ξημερωματα, την πεφτει, ενας, με μπρελοκ θυρα 7, στην γκομενα , γινεται ψιλοτσαμπουκας, βγαινουν 4 ατομα φιλοι του , κατω στο δρομο και αρχιζει το ξυλο. Ειχαμε την αριθμιτικη υπεροχη, ειχαμε παει κ φτιαγμενοι κ τους σαπισαμε στο ξυλο..αναιβαινουμε πανω με μπρελοκ στα τζιν ΘΥΡΑ 13 και πιναμε μεχρι τις 6 το πρωι
είχατε φάει και φασολάδα???? :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
είχατε φάει και φασολάδα???? :grin:

Ή ο μίκι ή ο γκόγκο είναι

493823772_31d1b2ae35.jpg

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Το Ανάσα μπορώ να πω ότι ήταν "γαυρομάγαζο" οποτε να σας θεωρήσω τυχερούς που βγάλατε την βραδιά χωρίς άλλα παρατράγουδα.
Στο Ανάσα είχαμε παίξει αρκετές φορές ξύλο αλλά εγώ τουλάχιστον μόνο δυο φορές μέσα, συνήθως μαζευόμασταν στην αλάνα που τώρα είναι ο Κοτσόβολος.
Στο Ανάσα πάλι θυμάμαι έναν τύπο, σκινάς ήταν, πραγματικά ντουλάπα, τετράγωνος, ο οποίος είχε μανουργιάσει με την πρώην γκόμενα του γιατί τον χώρισε για έναν τσιλιβήθρα θρασά. Τέσπα, κατέβηκε κάτω μπροστά από το άλλο μαγαζί με τα κλαρίνα, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν, και άρχισε να βαράει τα αμάξια και να φωνάζει. Τότε του βάζει χέρι ο παππούς "θυρωρός" και ο σκινάς συνέχισε πιο προκλητικά.
Εκεί έμαθα ότι αυτοί με τα μαύρα κοστούμια και της παράξενες φαβορίτες α'λα Σφακιανάκης, ρίχνουν πολύ ξύλο...
Μέσα σε κάτι λεπτά εμφανίστηκαν τρία-τέσσερα γομάρια και η ιστορία τελείωσε με πολλές φάπες που δεν πλήγωσαν μόνο τον εγωισμό του.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μαγκια κλανια κε κσατιμισ κε κολοσ φινιστρινι

ιμε μεγαλι κοτα λιρατι

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αφου ημουν μαλακας και δεν κοιταξα τον καταλογο. Περνει η γυναικα μια σοκολατα κι εγω 2 μπυρες. Ζηταω το λογαριασμο οταν ηταν να φυγουμε και μου λεει η σεβριτορα 19 ευρω. Τι λες ρε συ τις λεω. Και μου εξηγει 7,5 η μπυρα και 4 η σοκολατα.
τυπε μου πανω απο 12 ευρω ειναι ακριβα...

Επισκέπτης
Kαι ξυλο με μπεγλερια στις γροθιες ειχε το σκηνικο στο χωρις ανασα,μετα βγηκαν οι πεταλουδες και ραφτηκαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom