Νέα

Ξυλο με λουριδα στον κωλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αμε..αλλα οχι μονος οπως σου ειπε ο σφε,για πες με ποιον-α θα ερθεις για να σου πουμε
τι να πω ρε τυπε τα καλυτερα κομματια τα εχετε καπαρωσει και αφηνετε σε εμας τον κατιμα.
τελος παντων θα παρωτη γυναικα το bbw μαζι με τον ταξιτζη. η ουτε το τριο επιτρεπεται :think: :think: :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι να πω ρε τυπε τα καλυτερα κομματια τα εχετε καπαρωσει και αφηνετε σε εμας τον κατιμα.
τελος παντων θα παρωτη γυναικα το bbw μαζι με τον ταξιτζη. η ουτε το τριο επιτρεπεται :think: :think: :think:
τελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Επισκέπτης
τελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβα
τι λες ρε αυτα θα τα φερει ο ταξιτζης που ειναι και συνηθισμενος μονο τον Αβραμη και το νου σας μακρια απ τα τουρσια!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι λες ρε αυτα θα τα φερει ο ταξιτζης που ειναι και συνηθισμενος μονο τον Αυραμη και το νου σας μακρια απ τα τουρσια!!!!
το λαγουδακι τυπε εχει αλλες βλεψεις για τα αγκουρακια :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπαρμπεκιου λυσε μου μια απορια μαν....που βρισκει η χοντρη τοσο μεγαλη ζωνη για το στραπον που σε γαμαει;στα καταστηματα εξτραλαρζ για παχυσαρκες; :birdman:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
μηπως ειναι η πισω οψη της σεληνης  :think: :think: :think:

Εμενα παλι μου κανει σε κατι τετοιο!!