sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε, την τριζω την οπισθεν.οπιστοδρομικε
![]()
![]()
![]()
![]()
Προβλημα;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XLhIIws1O8U[/video] [/video]
Ναι ρε, την τριζω την οπισθεν.οπιστοδρομικε
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πω ρε τυπε τα καλυτερα κομματια τα εχετε καπαρωσει και αφηνετε σε εμας τον κατιμα.αμε..αλλα οχι μονος οπως σου ειπε ο σφε,για πες με ποιον-α θα ερθεις για να σου πουμε
τελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβατι να πω ρε τυπε τα καλυτερα κομματια τα εχετε καπαρωσει και αφηνετε σε εμας τον κατιμα.
τελος παντων θα παρωτη γυναικα το bbw μαζι με τον ταξιτζη. η ουτε το τριο επιτρεπεται![]()
![]()
![]()
... και ο Αβραμης το κασετοφωνακι.τελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβα
εγω θα φερω φετατελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβα
τι λες ρε αυτα θα τα φερει ο ταξιτζης που ειναι και συνηθισμενος μονο τον Αβραμη και το νου σας μακρια απ τα τουρσια!!!!τελος παντως...να φερεις τουρσια οκ;τον αετο θα τον φερει ο σφε,εγω λαγανες και ο απολυτος χαλβα
το λαγουδακι τυπε εχει αλλες βλεψεις για τα αγκουρακιατι λες ρε αυτα θα τα φερει ο ταξιτζης που ειναι και συνηθισμενος μονο τον Αυραμη και το νου σας μακρια απ τα τουρσια!!!!
καλαβρυτων αν μπορεις γιατι δεν τρωω αλληεγω θα φερω φετα![]()
τι μαλακισμενο παιδι που εισαι!!!!το λαγουδακι τυπε εχει αλλες βλεψεις για τα αγκουρακια![]()
για πες, για πες...το λαγουδακι τυπε εχει αλλες βλεψεις για τα αγκουρακια![]()
Ρε αντιχριστοι και οι δυο, φετα Κ. Δευτερα;καλαβρυτων αν μπορεις γιατι δεν τρωω αλλη
τι θα ναι και η λουκα? βιαγκρα ποιος θα φερειΡε αντιχριστοι και οι δυο, φετα Κ. Δευτερα;
Θα πεσει η Λουκα να μας πλακωσει.
προσωπικα δεδομεναγια πες, για πες...
προσωπικα δεδομενα
για να καθεται πανω τους μου ειχε πει νομιζω![]()
οριστε ο κωλος της πως εχει γινει. εκλεγε γιατι τις αφησα σημαδια
μηπως ειναι η πισω οψη της σεληνης![]()
![]()
![]()
Τι ειναι αυτο????????
μηπως ειναι η πισω οψη της σεληνης![]()
![]()
![]()