sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςς!!!Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του?
Περιμενουμε με αγωνια βιδεο αρχηγε μου!
ΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςς!!!Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του?
Περιμενουμε με αγωνια βιδεο αρχηγε μου!
κανε με να χυσω δικε μουθα ανεβασω σημερα το βιντεακι στο γνωστω σαιτ. Αυριο θα το εχουν βαλει.
θα δειτε τον κωλο της κατακοκκινο.
το ξερω οτι παει με αλλους αλλα το κανει οταν υπαρχει προβλημα ....τωρα δεν εχουμε να πληρωσουμε πετρελαιο καλα που κανει καλο καιρο
Αντε ρε γητευτη και χθες μας αφησες με την ψωλη στο χερι...θα ανεβασω σημερα το βιντεακι στο γνωστω σαιτ. Αυριο θα το εχουν βαλει.
το ξερω οτι παει με αλλους αλλα το κανει οταν υπαρχει προβλημα ....τωρα δεν εχουμε να πληρωσουμε πετρελαιο καλα που κανει καλο καιρο
μαν μηπως ειναι μαιμου το βινδεο;.....αφου ξερουμε ολοι οτι η χοντρη σε γαμαει με το στραπον και σε δερνει......θα ανεβασω σημερα το βιντεακι στο γνωστω σαιτ. Αυριο θα το εχουν βαλει.
αυτα εγιναν παλια,τωρα αλλαξε ο κολιεςμαν μηπως ειναι μαιμου το βινδεο;.....αφου ξερουμε ολοι οτι η χοντρη σε γαμαει με το στραπον και σε δερνει......
Τυπε δεν μας είπες οτι της αγορασες πετρελαιο?κανε με να χυσω δικε μου
τι μαλακας εισαιΤυπε δεν μας είπες οτι της αγορασες πετρελαιο?
Καλα αστα αυτα. Ελα στις Ελεινηδες γιατι σε λενε πουστη!!!!!!τι μαλακας εισαι
Καλα αστα αυτα. Ελα στις Ελεινηδες γιατι σε λενε πουστη!!!!!!
ελα ρε!!!!ποιο πουτανακι εβγαλε βρωμα;Καλα αστα αυτα. Ελα στις Ελεινηδες γιατι σε λενε πουστη!!!!!!
πηγε με τον ταξιτζη γιαυτο την εδειρα.
οριστε ο κωλος της πως εχει γινει. εκλεγε γιατι τις αφησα σημαδια
σημερα τον μεσιμερι θα της τον κανω πιο κοκκινο.