lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ηρεμα θα σου κανει νευρα
ηρεμα θα σου κανει νευρα
Και δε βρεθηκε κανεις νεος να ρωτησει αυτο το σαββατοκυριακο.
τον κωλο της τον ειδατε. ειναι πιο κοκκινος τωρα
τι κωλο ρε αρχιδα?ουτε ξεχωριζεις τι ειναι εκει μια μπαλα ειναι αυτο το ανθρωποειδες
τι κωλο ρε αρχιδα?ουτε ξεχωριζεις τι ειναι εκει μια μπαλα ειναι αυτο το ανθρωποειδες
Ρε,lagoydakis!τωρα,μπηκα! Τη εγεινε??? ποια,λουριδα?σε ποιον,Κωλο?? εχω χαση,θεμα!Για πες???
Ρε,lagoydakis!τωρα,μπηκα! Τη εγεινε??? ποια,λουριδα?σε ποιον,Κωλο?? εχω χαση,θεμα!Για πες???
αστα δικε μου...ειναι χαμηλο το επιπεδο εδω μεσαΔιαπιστώνω με λύπη πως η βλακεία ορισμένων εδω μέσα είναι overdose.
Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread ως κατάπτυστο !!
Απορώ πως βρίσκει followers.....
ο καυλιαρης ο bbwlover δερνει την γυναικα του και μας μοστραρει την κωλαρα τηςΡε,lagoydakis!τωρα,μπηκα! Τη εγεινε??? ποια,λουριδα?σε ποιον,Κωλο?? εχω χαση,θεμα!Για πες???
Οχι,ρε Πουστη μου! Τη ΚΩΛΟΣ! ειναι αυτος! Απανω,που ετημαζωμουνα,για μια σουπερ,απο το γαμησι,το πρωινο,τωρα παει! Τη κανουμε τωρα??Αλλος,ΚΩΛΟΣ! υπαρχει???αστα δικε μου...ειναι χαμηλο το επιπεδο εδω μεσαο καυλιαρης ο bbwlover δερνει την γυναικα του και μας μοστραρει την κωλαρα της
και εγω γουσταρα να παιξω μια τωρα αλλα λεω να κανω υπομονη για να ειμαι σε φορμα απο αυριο που ξεκιναει η βδομαδαΟχι,ρε Πουστη μου! Τη ΚΩΛΟΣ! ειναι αυτος! Απανω,που ετημαζωμουνα,για μια σουπερ,απο το γαμησι,το πρωινο,τωρα παει! Τη κανουμε τωρα??Αλλος,ΚΩΛΟΣ! υπαρχει???
παει χαλασε η κοινωνιακαι εγω γουσταρα να παιξω μια τωρα αλλα λεω να κανω υπομονη για να ειμαι σε φορμα απο αυριο που ξεκιναει η βδομαδα
οι κυριακες το βραδυ μου την σπαγανε παντα,απο τοτε που πηγαινα σχολειοπαει χαλασε η κοινωνια
Οχι,ρε Πουστη μου! Τη ΚΩΛΟΣ! ειναι αυτος! Απανω,που ετημαζωμουνα,για μια σουπερ,απο το γαμησι,το πρωινο,τωρα παει! Τη κανουμε τωρα??Αλλος,ΚΩΛΟΣ! υπαρχει???
σεμνα...αυτος ειναι δικος μουεπειδή σε κόβω να γουστάρεις εσένανε , ψάξε να βρεις τον Greekass. θα την περάσετε ζάχαρη τα δυο σας
παο πασο τοτεοι κυριακες το βραδυ μου την σπαγανε παντα,απο τοτε που πηγαινα σχολειο
οι κυριακες το βραδυ μου την σπαγανε παντα,απο τοτε που πηγαινα σχολειο
τελειωσε ο καφες και κωλοχαβουζα μηδεν
http://[URL unfurl="true"]www.thatcutesite.com/uploads/2011/02/rabbit_cup_on_head.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι παιδι εισαι εσυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: