θειο το οπεν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!! ,αλλον πληρωνει με το σταγονομετρο...εγκυρο απο μεσα....
στον φίλο μου τον κυρ. Φίλιππα τα έσκασε χοντρά ,,,,
θειο το οπεν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!! ,αλλον πληρωνει με το σταγονομετρο...εγκυρο απο μεσα....
Άντε να κάνει και Βαγγέλας το δικό του μπας και δούμε λίγη ποιότητα...
θα εκπεμπει μονο μεχρι παλιο φαληρο,μοσχατο και ρεντη....
Άντε να κάνει και Βαγγέλας το δικό του μπας και δούμε λίγη ποιότητα...
ποιος ειναι ο κυρ φιλιπας τυπε?στον φίλο μου τον κυρ. Φίλιππα τα έσκασε χοντρά ,,,,
Είχα νιώσει μεγάλη ικανοποίηση,όταν πριν πολλά χρόνια σε παιχνίδι κυπέλου με τον Άρη Πετρούπολης -στον οποίο ήταν πρόεδρος- κι ενώ τους την είχαμε ''φορέσει'',είχε αρχίσει να ωρύεται και να χοροπηδάει φωνάζοντας :''πρώτη φορά πρωταγωνιστείτε ρε άμπαλοι'' και τα γνωστά..
Όπως κρατούσα τη μπάλα πηγαίνοντας στ'αποδυτήρια,γυρνάω τον κεντράρω και του σκάω ένα βολέ στη μάπα απ'τα 3 μέτρα,άλλο πράμα..
θα εκπεμπει μονο μεχρι παλιο φαληρο,μοσχατο και ρεντη....
στης πλεμπες τους αθηναιους δεν θα δειχνουμε...
πανικος στο νετφλιξ ηδη....
συγγνωμη θειο αλλα οχι....Θείο, στην γειτονιά μου είναι το κτίριο του βαγγέλα.
Το παλιό Άλτερ, λες να μη πιάνω?
παντως για να ξαερθουμε στο θεμα γιατι δεν σηκωθηκε καμμια παρεα πιτσιρικαδων να τους κανει μπλε στο ξυλο και τους δυο για την προφορα που ειχαν στην πατριδα μας τοσα χρονια?
συγγνωμη θειο αλλα οχι....
θα ερχεσε σε εμενα να βλεπεις....
α για λαδωματα δεν ξερω....στης παραγωγες του παντως τους βγαζει το λαδιπάντως στα γραφεία του Κηφισίας 14 - εκδόσεις εφημερίδες και προπαγανδιστικά έντυπα ομίλου - μοιράζει ζεστό χρήμα σε δημοσιογράφους και λοιπούς παρατρεχάμενους ...
α για λαδωματα δεν ξερω....στης παραγωγες του παντως τους βγαζει το λαδι
αν συνεργάζεσαι με Ρώσους γνωρίζεις τον τρόπο που λειτουργούν ......
εγω? μαυρο χρημα....πολυ μαλιστα
Αντιπαθητικος ο κοντός αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση να αγιάσει το χέρι του!
..δεν είχε τότε..απαράδεκτος απολίτιστος και αξεστος ...... και αγενέσταος ..... εγω θα είχα βάλει αλμπανια να σε κανουν αλοιφή αν ειχα την ευκαιρια