Νέα

«Xτύπα ελεύθερα τη γυναίκα σου»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstakis21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
«Συγχωροχάρτι» σε όσους άνδρες χτυπούν και βιάζουν τις γυναίκες τους, δίνει ο μουσουλμάνος κληρικός στην Αυστραλία Σαμίρ Αμπού Χάμζα, αφού υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν αποτελούν αμαρτία αλλά είναι και απολύτως λογικές συμπεριφορές…

Σε κήρυγμά του, ο κληρικός υποστήριξε ότι είναι δικαίωμα του άνδρα να απαιτεί σεξ από τη γυναίκα του και να κάνει σεξ μαζί της ακόμα και αν αυτή δεν θέλει, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνιστά βιασμό. Παράλληλα, επικαλούμενος το κοράνι, συμβούλεψε τους άνδρες ότι σε περίπτωση που η γυναίκα τους δεν συμμορφώνεται, μπορούν να την δείρουν, αρκεί να μην την ματώσουν ή την τραυματίσουν.

Το μεσαινωνικό κήρυγμα προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. «Καλώ τον κληρικό αυτό να ζητήσει συγνώμη. Οι απόψεις του είναι απαράδεκτες και δεν έχουν θέση στην αυστραλιανή κοινωνία» δήλωσε ο αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
«Συγχωροχάρτι» σε όσους άνδρες χτυπούν και βιάζουν τις γυναίκες τους, δίνει ο μουσουλμάνος κληρικός στην Αυστραλία Σαμίρ Αμπού Χάμζα, αφού υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν αποτελούν αμαρτία αλλά είναι και απολύτως λογικές συμπεριφορές…

Σε κήρυγμά του, ο κληρικός υποστήριξε ότι είναι δικαίωμα του άνδρα να απαιτεί σεξ από τη γυναίκα του και να κάνει σεξ μαζί της ακόμα και αν αυτή δεν θέλει, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνιστά βιασμό. Παράλληλα, επικαλούμενος το κοράνι, συμβούλεψε τους άνδρες ότι σε περίπτωση που η γυναίκα τους δεν συμμορφώνεται, μπορούν να την δείρουν, αρκεί να μην την ματώσουν ή την τραυματίσουν.

Το μεσαινωνικό κήρυγμα προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. «Καλώ τον κληρικό αυτό να ζητήσει συγνώμη. Οι απόψεις του είναι απαράδεκτες και δεν έχουν θέση στην αυστραλιανή κοινωνία» δήλωσε ο αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ

Κατι ξερουν οι μουσουλμανοι :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και το συγχωροχαρτι δεν ισχυει γενικα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν περιμενα και τπτ αλλο απτους μουσουλμανους.... μια ζωη πισω απτο κοσμο ειναι...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ρε ξέεερουν αυτοι τι κανουν. 400 τα εχουν τα μουσλίμια. Εμεις εχουμε μαλακιστει με αποψεις ηλ΄΄ιθιες κι αφύσικες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε ξέεερουν αυτοι τι κανουν. 400 τα εχουν τα μουσλίμια. Εμεις εχουμε μαλακιστει με αποψεις ηλ΄΄ιθιες κι αφύσικες.
ε ναι
ενω το φυσικοτατο ειναι να βιαζεις κ να χτυπας τις γυναικες

δεν πατε πισω στο παρελθον καλυτερα??? την εποχη των σπηλαιων????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε ναι
ενω το φυσικοτατο ειναι να βιαζεις κ να χτυπας τις γυναικες

δεν πατε πισω στο παρελθον καλυτερα??? την εποχη των σπηλαιων????
ναι!!! να μας τραβανε απτα μαλλια!!!! εγκω κυνηγαει.εσυ μαζευει! ουγκ!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αυτές οι δηλώσεις, πέρα θρησκευτικών πεποιθήσεων, δείχνουν ότι ορισμένοι αντρες είναι κολλημένοι...και αυτό επειδή είναι κομπλεξικοί απέναντι στις γυναίκες που τα καταφέρνουν καλύτερα σε αρκετούς τομείς. Είναι δυνατόν να χτυπάς και να βιάζεις την γυναίκα σου? Έλεος...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτές οι δηλώσεις, πέρα θρησκευτικών πεποιθήσεων, δείχνουν ότι ορισμένοι αντρες είναι κολλημένοι...και αυτό επειδή είναι κομπλεξικοί απέναντι στις γυναίκες που τα καταφέρνουν καλύτερα σε αρκετούς τομείς. Είναι δυνατόν να χτυπάς και να βιάζεις την γυναίκα σου? Έλεος...
ξερεις πως θα σε χαρακτηρισουν πολλοι ε??? αγαπουλη,φλωρο κλπ!!!!!!
δεν μπορω να καταλαβω,αν ειστε ενταξει με τη γυναικα σου γτ να πρεπει να χειροδικησεις για να σου κατσει?
εγω καθομαι κ απο μονη μου!!!!!! :2funny: ;) :cheesy:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δεν μπορω να καταλαβω,αν ειστε ενταξει με τη γυναικα σου γτ να πρεπει να χειροδικησεις για να σου κατσει?
οι εύκολοι χαρακτηρσμοί είναι αυτοί αγαπητή μου silva! Νομίζω πρέπει να είμαστε Open mind στην εποχή μας με τόσες αλλαγές και εξελίξεις που συμβαίνουν καθημερινά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν περιμενα και τπτ αλλο απτους μουσουλμανους.... μια ζωη πισω απτο κοσμο ειναι...

φυσικα και δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι ετσι....ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τους δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που γραφει εδω.....αλλα οπως υπαρχουν και χριστιανοι που ειναι πισω του κοσμου ετσι ειναι και οι μουσουλμανοι......προκειται για τις δυο πιο φανατισμενες θρησκειες κατ εμε

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Γιατι νομιζετε οτι οι ΕΛΗΝΑΡΕΣ δεν ξηγιουνται ετσι,εγω ειμαι κατα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
φυσικα και δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι ετσι....ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τους δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που γραφει εδω.....αλλα οπως υπαρχουν και χριστιανοι που ειναι πισω του κοσμου ετσι ειναι και οι μουσουλμανοι......προκειται για τις δυο πιο φανατισμενες θρησκειες κατ εμε
παντού υπάρχουν τέτοια μυαλά, όπως λες, ασχέτως θρησκείας.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα συμφωνουσα εν μερει μαζι σου.. κι ακομα μια θρησκεια αυτη των κινεζων η των ιαπωνων!!! δεν θυμαμαι ποια.κι αυτη πολυ φανατισμενη επισης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι νομιζετε οτι οι ΕΛΗΝΑΡΕΣ δεν ξηγιουνται ετσι,εγω ειμαι κατα

ε ναι απλα σου λεει οτι δε βγαινει και ο παπας της γειτονιας σου να σε παροτρυνει να το κανεις :P

εμας κανουν αλλες λαμογιες..... :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εμενα προσοπικα στα @@@@@@ μου τι θα πουν οι αλλοι!
μια ζωη τι θα πει ο γειτονας!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα...
Καταδικάζω αυτήν τη δήλωση!!!!!!!!! (τι μου θυμίζω? τι μου θυμίζω?)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΚΙ ΕΓΩ την καταδικαζω....
αν και καποιοι θα με πουν ελλεηνιδα... but i dont give a damn!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι οι ιδιοι! ελεος!
για παραδειγμα οι Αραβες που τους βλεπω εδω στπ εξωτερικο μια χαρα ειναι τα παιδια! και τρεντυ και στα @@@@@ τους ολλα και χοιρινο τρωνε και πινουνε (που κανονικα δεν κανει) και πηδανε και κανουνε την ζωουλα τους!
γιατι εμεις την νηστια την τηρουμε ολοι?
αν παλι πας στα βαθη της Τουρκιας σε κατι χωρια εκει ΝΑΙ εκει ειναι ΑΞΗΜΕΡΩΤΟΙ οι ανθρωποι!! γυναικαααα παντουφλες (σφαλιαρα και ας μην εκανε τιπουτα (για να μην κανει))!! αλλα εμεις κοιταμε την νεολαια και το αυριο! οχι τους παλιους! αυτοι τα φαγανε τα ψωμια τους!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τα ακούς ρε ρεντίκολο beavis? OI ANΤΡΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ … που η κεφάλα σου έχει πάρει σχήμα τηγανιού  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom