Sinclair QL... ενα καλο, πρωτοποριακο μηχανημα με επεξεργαστη 68000, μικροντραιβ κλπ...
Αχ !!! Ωραιες εποχες
ΦΟΒΕΡΟ μηχάνημα... τον έχω κι αυτόν με 4 microdrives στην original θήκη τους... σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση !!!
Sinclair QL... ενα καλο, πρωτοποριακο μηχανημα με επεξεργαστη 68000, μικροντραιβ κλπ...
Αχ !!! Ωραιες εποχες
εχω μια amiga 500 me 1MB και cpu (16-bit) 68000 με 1MB μνήμα αλλα το disk drive χαλασε και oi δισκεττες μου ειναι αχρηστες.
6. Παλαιά νομίσματα. "Κληρονόμησα " αρκετά από έναν θείο και πλέον συνεχίζω εγώ την συλλογή
Βλέπω έχουμε αρκετά κοινά νοσήματα. Να σου στείλω διαφημιστικά στυλό από την εταιρεία που δουλεύω ???Λοιπόν έχουμε και λέμε
1. Συλλογή και ανακατασκευή παλαιών φωτογραφικών μηχανών. Διαθέτω 453 κομμάτια εκ των οποίων 8 ξύλινες με φυσούνα και μία πλήρη συλλογή όλων των μοντέλων της Exacta και της Yashica TLR. Επίσης φακούς και λοιπά καλούδια για την συλλογή. Το μόνο που μου λείεπι είναι ο χώρος για να τις εκθέσω
2. Φωτογραφία. Σαν μανιακός έχω περίπου 35000 αρνητικά και 8000 slides από τα οποία μέχρι στιγμής έχω ψηφιοποιήσει τα 2000.
3. Είμαι κάτοχος ενός Volvo B18 Amazon του 1964 το οποίο το φυλάω σε πολύ καλή κατάσταση με στόχο την αναπαλαίωση του
4. Διαφημιστικών στυλό και μολυβιών. Μέχρι στιγμής γύρω στα 75.000 κομάτια εκ των οποίων τα 10.000 "εκτίθενται" σε γυάλινα βάζα φούσκες. Δεν μαζεύω τα ακριβά αλλά τα φτηνά πλαστικά που έχουν και ωραίο χρώμα και design
Αυτά . και μερικά gadgets, οπως επίσης και ταινίες που κατεβάζω απ;o to ΝΕΤ στην καλύτερη ποιότητα που τις βρίσκω (3 tb μέχρι στιγμής περί τους 850 τίτλους και δεν τις έχω δεί όλες)
Κολήματα του κερατά αλλά με κάτι θα πρέπει να περνάμε τις ώρες μας εκτός από cg,ct, amateur, studio κλπ αθλήματα...
Βλέπω έχουμε αρκετά κοινά νοσήματα. Να σου στείλω διαφημιστικά στυλό από την εταιρεία που δουλεύω ???
Βλέπω έχουμε αρκετά κοινά νοσήματα. Να σου στείλω διαφημιστικά στυλό από την εταιρεία που δουλεύω ???
Και σε μένα στήλε μου κανένα παλαιό μεταλληκό (χρυσό βέβαια) νόμισμα από την συλλογή σου
Δέχομαι και τουρκικές λίρες, αν και οι δικές μου είναι Βικτωρίας-Ελισάβετ, αλλά πιστεύω ότι με την Εισδοχή της τΟυρίας στην Ε.Ε θα τους κάνει καλό η πολύ-συλογικότητα
εχω την λίρα από το έργο "Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ" ενδιαφέρεσαι?
έχω και καμμιά χιλιάδα υποσχέσεις από την ΝΔ και καμμιά χιλιάδα από ΠΑΣΟΚ.. ανταλλάσουμε αν θέλεις.. αυτές που έχω διπλές..
Ανταλλάγες δεν κάνω (δεν μαζευω χαρτάκια από ποδοσφαιριστές ) άμα όμως γουστάρεις να πλουτίσεις την συλλογή μου ευχαρίστος να σε γράψω στους ευεργέτες.