Νέα

XL Προφυλακτικά με..επιβράδυνση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Haris1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες ερώτηση.. Κάπου πήρε το μάτι μου μαντηλάκια με επιβραδυντικό υλικό..έχει κανείς χρησιμοποιήσει? κάνουν τπτ? Και αν ναι ,δωστε κανα σιτε που μπορουμε να τα βρούμε

(Μιλάω για μαντηλάκια και όχι αλοιφές και gel)  :think:

Επίσης : υπάρχουν XL προφυλακτικά (τύπου durex comfort xl) με επιβραδυντικό?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χ-ελ με ......φρενα υπαρχουν......τα εχω για ωρα...αναγκης ;) :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παίδες ερώτηση.. Κάπου πήρε το μάτι μου μαντηλάκια με επιβραδυντικό υλικό..έχει κανείς χρησιμοποιήσει? κάνουν τπτ? Και αν ναι ,δωστε κανα σιτε που μπορουμε να τα βρούμε
τυπε μια φορα ειχα δοκιμασει προφυλακτικο με επιβραδυντικο και ετσουζε η ουρηθρα μου για μια εβδομαδα

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
bigpipis7 ποια είναι ρε? Όσο και αν έψαξα (internet) δεν βρήκα κάτι

xaros και άλλοι μου το παν αυτό..απλά ρωτάω από περιέργεια ..

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.coolbuddy.com/jokes/funnypics/funny_bigcondom.jpg[/img[/URL]]

[size=10pt][size=10pt][b]+[/b][/size][/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.easterndrugs.com/blog/wp-content/uploads/2011/08/xylocaine.jpg[/img[/URL]]

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα..Θεός! Όσο για την ξυλοκαινη σωστός,αλλά δεν ξέρουμε πόση ποσότητα χρειάζεται..μην κάνουμε πειράματα.. :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ενω ξερεις με το "μαντηλι" ποση ωρα θα το τριβεις?

Τεσπα αν δεν σου κανουν τα προφυλακτικα με επιβραδυντικο, παρε τα XL και βαλε ξυλοκαϊνη ενα "φουντουκακι", οσο ειναι η ακρη του δεικτη σου, σκοπος σου ειναι να καλυψεις το πουτσοκεφαλο και κυριως εκει που ενωνεται το πετσακι. Μην βαλεις κοντα στην ουρηθρα για να μην τσουζει.

Αν νομιζεις οτι εβαλες πολυ και δεν νιωθεις τπτ η ξυλοκαϊνη ειναι υδατοδιαλυτη, πηγαινε πλυντον και θα επανελθει γρηγορα.

Μην τον δωσεις πιπα με ξυλοκαϊνη γιατι και πικρο ειναι για την γκομενα και δεν θα νιωθει μετα αυτη την γλωσσα της.

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Την ξυλοκαινη την πέρνουμε ελεύθερα από το φαρμακείο; Ζητώ κάτι συγκεκριμένο ή ένας  τύπος υπάρχει;

Επίσης Σε πόσσηη ώρα δρά;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στήλε πμ στον σύντροφο Πέτρο Κωνσταντινου, είναι μεγάλος γνώστης, αυτός όμως βάζει συνέχεια ξυλοκαινη στο κωλαράκι του.

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και αν αποφασίσει κάποιος να την βάλει, πόση ώρα πριν θέλει? και πόσο κρατά? :huh:

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρωτάω απλά , επιδή έτυχε να το πάθω 2 φορές..

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
538
Πόντοι
290

(Μιλάω για μαντηλάκια και όχι αλοιφές και gel)  :think:

Έχω χρησιμοποιήσει προφυλακτικό με επιβραδυντικό (Durex) και λειτουργεί ικανοποιητηκά... Ουσιαστικά μουδιάζει το πουτσοκέφαλο και δεν νιώθεις. Τα περισσότερα μεγάλα super-markets έχουν.

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
kwlotripidakias τα ξέρω τα durex ρε, απλά δεν έχει σε xl.. :headbang:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

(Μιλάω για μαντηλάκια και όχι αλοιφές και gel)  :think:

Αυτα μπορη να τα ρωτησης σε ενα σεξ-σοπ καταστημα φιλε,και να παρης ακριβης πληροφοριες η να πας απο εκει,απλα πραγματα,τωρα το να ρωτας εδω που ειναι και θεμα υγειας κατα ενα μερος,σκεφτηκες μην εχης καμια αλεργια,σε τετοιες ουσιες και σου γινη μουρταδελα?φιλικα το λεω και οχι για να σε τρομαξω,καλυτερα ρωτα τους ειδικους!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
ενω τα σεξ σοπ ειναι τα εξειδικευμενα κεντρα υγειας που θα εξετασουν τις αλλεργιες σου και θα σου προτεινουν τα εγγυημενα προιοντα τους απο Κινα.

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητα xylocaine gel. Ελευθερα δινεται και κυκλοφορει σε μια μορφη. Εχει και λιπαντικη δραση οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο με το προφυλακτικο ομως.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ενω τα σεξ σοπ ειναι τα εξειδικευμενα κεντρα υγειας που θα εξετασουν τις αλλεργιες σου και θα σου προτεινουν τα εγγυημενα προιοντα τους απο Κινα.

Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητα xylocaine gel. Ελευθερα δινεται και κυκλοφορει σε μια μορφη. Εχει και λιπαντικη δραση οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο με το προφυλακτικο ομως.
Δεν καταλαβες τι ειπα!!Εκει θα ρωτηση για το τι ακριβως θελη,και εννοητε σε καποιο γιατρο για το θεμα υγειαςΦιλε και στα σεξ σοπ εχη ολες τις μαρκες προφυλακτικων,οπως και στα σουπερ μαρκετ,με περισσοτερη ποικιλια!!Αυτο λεμε,εσυ του προτινης κατι απο το φαρμακειο,αυτος δεν πρεπη να δη αν τον ενοχλη?

OP
OP
H

Haris1977

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει παίδες μην βαράτε..Γνώμες ακούω έτσι κι αλλιώς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom