Νέα

Ξερουμε κανενα σινεφιλ βιντεο κλαμπ...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χμμμμ... το 99% ισχύει για μπλοκμπαστεριές και δυτικές παραγωγές, υπάρχουν κάμποσες ταινίες, κυρίως Ανατολικής προέλευσης που δεν τις βρίσκεις καθόλου εύκολα. Το zero years το έχει βγάλει η γυναίκα του Νικολαϊδη μαζί με όλα του τα έργα σε πολύ καλή ποιότητα, λογικά υπάρχει. Το πιο ενημερωμένο σινεφιλ βιντεοκλαμπ στην Ελλάδα είναι του AZA στη Θεσσαλονίκη, θα σου πρότεινα να απευθυνθείς εκεί, azacinema@gmail.com, Γιάννης Ζαχόπουλος είναι ο υπεύθυνος. Η Ληστεία είχε βγει παλιά σε vhs αλλά δεν νομίζω να το έχουν βγάλει σε dvd. Δεν είναι πάντως το μοναδικό ελλληνικό νουάρ, αν κι οι ταινίες του είδους είναι μετρημένες στην Ελλάδα.
όπως τα λέει ο παίχτης.Φίλος είναι ο Γιάννης και ο μεγαλύτερος μερακλής του χώρου.Το συνεχίζει ο γιος του στις 40 Εκκλησιές απ όσο θυμάμαι.

Επισκέπτης
Αν βολεύεσαι με αγγλικούς υπότιτλους, έχεις άπειρες επιλογές.
Αν θες ελληνικούς ... λίγο ζόρικα ...

δες αυτό ...

movieswithgreeksubtitles.blogspot.com ...

χωρίς www.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη δεν ειμαι πολυ του "κατεβασματος" γιατι βαριεμαι την διαδικασια να βρω την ταινια σε καλη ποιοτητα, να βρω συγχρονισμενους υποτιτλους, να την καψω σε dvd (αρνουμαι να δω ταινια σε οθονη υπολογιστη), ειμαι απο τους περιεργους τυπους που εξακολουθουν να νοικιαζουν απο βιντεοκλαμπ.
Με λιγο ψαξιμο παντως, καταχωνιασμενα βαθια μεσα στα ραφια, μπορεις να βρεις διαμαντακια.
Εχω βρει τιτλους που δεν ηξερα καν οτι εχουν κυκλοφορησει σε dvd.
Eξαρταται και απο το βιντεοκλαμπ βεβαια, π.χ στα περισσοτερα θα βρεις μονο μπλοκμπαστεριες.

Επισκέπτης
Επειδη δεν ειμαι πολυ του "κατεβασματος" γιατι βαριεμαι την διαδικασια να βρω την ταινια σε καλη ποιοτητα, να βρω συγχρονισμενους υποτιτλους, να την καψω σε dvd (αρνουμαι να δω ταινια σε οθονη υπολογιστη), ειμαι απο τους περιεργους τυπους που εξακολουθουν να νοικιαζουν απο βιντεοκλαμπ.

Σε δέκτη mpeg4 παίζεις ταινίες από φλασάκι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Με λιγο ψαξιμο παντως, καταχωνιασμενα βαθια μεσα στα ραφια, μπορεις να βρεις διαμαντακια.
Εχω βρει τιτλους που δεν ηξερα καν οτι εχουν κυκλοφορησει σε dvd.
Eξαρταται και απο το βιντεοκλαμπ βεβαια, π.χ στα περισσοτερα θα βρεις μονο μπλοκμπαστεριες.

το usb το έχεις ανακαλύψει;;;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom