Νέα

Ξέρετε τη στάση «κουταλάκι»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sdov38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εκεί λοιπόν που είμαστε αγκαλιά και όλα κυλούν πολύ όμορφα, με ρωτάει με ναζιάρικο ύφος.
Θέλεις να κάνουμε το κουταλάκι ?
Ενιωσα τον κόσμο να χάνεται...... :think: :think: :think:
Τι έγινε ρε μεγάλε ? Μας την πέσανε και χαμπάρι δεν πήρα  :headbang: :headbang:
Στην αρχή νόμιζα ότι μοθ κάνει πλάκα το μωρό ( λίγο μεγαλύτερη απο 40 )
Αλλά μετά από λίγο μου έδειξε πως κανουμε το κουταλάκι :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Περιττό να σας πω ότι την επομένη το πρωί στην δουλειά έγινε κόλαση λέγοντας την ιστορία με το "κουταλάκι"

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου και μετακίνηση θέματος

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Περιγραφή έχουμε της στάσης???Θέλουμε να τη βάλουμε στη γκάμα μας..  :grin:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Σε λίγο θα βγει και στάση νερατζάκι-μετά τη στάση Σόνια!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εκεί λοιπόν που είμαστε αγκαλιά και όλα κυλούν πολύ όμορφα, με ρωτάει με ναζιάρικο ύφος.
[size=11pt]Θέλεις να κάνουμε το κουταλάκι[/size] ?
Ενιωσα τον κόσμο να χάνεται...... :think: :think: :think:
Τι έγινε ρε μεγάλε ? Μας την πέσανε και χαμπάρι δεν πήρα  :headbang: :headbang:
Αλλά μετά από λίγο μου έδειξε πως κανουμε το κουταλάκι :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Περιττό να σας πω ότι την επομένη το πρωί στην δουλειά έγινε κόλαση λέγοντας την ιστορία με το "κουταλάκι"

Του γλυκού ή της σούπας; :rockon: :tooth:

OP
OP
S

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Την επόμενη μέρα πρωί-πρωί, παίρνω μια φίλη τηλέφωνο, και την ρωτάω απευθείας, ξέρεις την στάση "κουταλάκι" ?
Και μου απαντάει : Φυσικά :2funny: :2funny: :2funny:
Τα έχασα :think: :think: :think: :think: :think:
Και μου εξηγεί ότι όπως είμαστε ξαπλωμένοι, η γυναίκα ακουμπάει  πάνω μου γυρισμένη με την πλάτη και εφαρμόζουν τα κορμιά μας τέλεια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Και τότε πραγματικά αναρωτήθηκα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Ρε μήπως έχω μείνει λίγο πίσω  :think: :think: :think: :think:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
λοοοοοολ :2funny: :2funny:
Εγω την σταση Κολιατσου ξερω...πιανεται?  :sunglasses:

Επισκέπτης
Την στάση "σπάτουλα" την ξέρει κανείς?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δηλαδή για να καταλάβω το reverse cowgirl λένε κουταλάκι; :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτη την σταση δεν την λεει  ο Ντε νίρο στον ταξιτζή?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Πλάγιο πισοκολλητό κουρμπαριστό

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
oλο λαλακιες οτι θελει λεει η καθε τατανα εγω οταν γαμαω οδηγαω.+-iller

edit AssFiller :τροποποίηση σε ελληνικούς χαρακτήρες

Note AssFiller : η γραφή μας πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Υπάρχει ενα χωριο Κουταλάτα στην Κεφαλονια! λεγεται ετσι επειδη τα ζευγαρια γαμιουνται και κανουν παιδια με την σταση "κουταλάκι".

μαλακια number 2 Δηλάδη οταν μου φωναζε  η μανα μου "Κοιτα μην πέσεις απο εκει θα σε μαζευουν με το κουταλάκι" εννοουσε οτι θα με πηδηξουν?????

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Σε κατάστημα πώλησης κουζινικών από αυτά που είναι της μόδας : Μπαίνει η γηραιά κυρία με χαμόγελο.
Κυρία : Γειά σας.
Πωλήτρια : Καλημέρα !
Κυρία : Θα ήθελα πολύ καμιά 50αριά κουταλάκια.
Πωλήτρια : βέβαια, αλλά δεν είναι πολλά ; Δεν νομίζω ότι έχουμε σερβίτσιο με τόσα πολλά .....
Κυρία: Είναι γιατί είσαι ανοργασμική αγάπη μου. Εγώ κάθε βράδυ παίρνω κι από ένα κουταλάκι και είναι υπέροχα....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Θέλεις να κάνουμε το κουταλάκι ?

Ενιωσα τον κόσμο να χάνεται...... :think: :think: :think: Τι έγινε ρε μεγάλε ? Μας την πέσανε και χαμπάρι δεν πήρα  :headbang: :headbang:
2 ΦΙΛΙΚΕΣ παρατηρησεις:

...άντε περι γούστου και ορέξεως δεν μπορώ να κρίνω τις προτιμήσεις σε τύπο γυναίκας (καλά η 40άρα..."μωρό"? Τι να πούνε τα 20άρια και τα 25άρια?). Τη στάση κουταλάκι όμως στα 38 σου, δεν την είχες ξανασυναντήσει?

:grin: :grin: :grin:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
2 ΦΙΛΙΚΕΣ παρατηρησεις:

...άντε περι γούστου και ορέξεως δεν μπορώ να κρίνω τις προτιμήσεις σε τύπο γυναίκας (καλά η 40άρα..."μωρό"? Τι να πούνε τα 20άρια και τα 25άρια?). Τη στάση κουταλάκι όμως στα 38 σου, δεν την είχες ξανασυναντήσει?

:grin: :grin: :grin:

ΠΕΣ τα πες τα ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ θα ανεβάσω το οδηγό Kama sutra που έχω στο P910 mobile έτσι για να μαθαίνουν οι νέοι. ΤΟ γυράσκω αει διδαχόμενος είναι
αγνωστο? Φιλικά πάντα προς όλους τους αγωνιστές. ΑΛΛΑ παίδες με τις ελληνίδες μας (σας) τρώει η  :jerking: :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Με κάτι ελεεινίδες που κυκλοφορούν ούτε για  :jerking: δε σου ανοίγει η όρεξη. Πρέπει επειγόντως το κράτος να διοργανώσει κοινωνικό τουρισμό σε ταυλάνδη.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Με κάτι ελεεινίδες που κυκλοφορούν ούτε για  :jerking: δε σου ανοίγει η όρεξη. Πρέπει επειγόντως το κράτος να διοργανώσει κοινωνικό τουρισμό σε ταυλάνδη.
Μαζι σου Todok.Σε αυτη τη χωρα πληρωνουμε τα φυκια για μεταξωτες κορδελες σε ολους τους τομεις ομως
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μαζι σου Todok.Σε αυτη τη χωρα πληρωνουμε τα φυκια για μεταξωτες κορδελες σε ολους τους τομεις ομως
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πες τα πες τα...Καθε μερα βλαστημαω την τυχη μου που ειμαι αναγκασμενος να ζω ελλαδα μεχρι να τελιωσω τουλαχιστον το κολοΤει μπας και την κανω εξω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom