Νέα

Ξέρει κάποιος πληροφορίες για αυτές τις δυο κοπέλες στο TS-Dating ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kir-Kirios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Αυτά γράφει στο προφίλ τις.
REALY HOT SHEMALE FROM BRAZZILL, (24cm / 5 )evrtime hot never sleep.I WANT AND I HAVE MUCH MILK, Kiss me where you want and Leave me all your body to kiss itself,BELIEVE ME ,I LOVE THIS. ACTIVA PASSIVA IF YOU VERY CLEAN IS POSSIBOL ORAL NATURAL SEX, SEXY DOMINANT look like stars,realizes your fantasies with me .

Για να μάθεις περισσότερα, ο μόνος τρόπος είναι να πας μαζί τις. Μόνον έτσι θα έχεις μία ποιό σφαιρική άποψη για αυτήν.

Καλή συνέχεια.

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
φιλε μου, η Ελενα ειναι απιστευτη κουκλα οπως στις φωτο και καλυτερη..παρα πολυ καθαρη, βυζι φυσικο τουρλα, κορμι δερμα ατελειωτο, κωλαρακι για πολλα μακροβουτια  :kissass: , εργαλειο μεγαλο χοντρο, πανεμορφα ματια, φιλικη, για μενα η πιο καλη και η πιο επαγγελματιας του χωρου.. τη προτινω με χιλια  :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτά γράφει στο προφίλ τις.
REALY HOT SHEMALE FROM BRAZZILL, (24cm / 5 )evrtime hot never sleep.[size=16pt]I WANT AND I HAVE MUCH MILK[/size], Kiss me where you want and Leave me all your body to kiss itself,BELIEVE ME ,I LOVE THIS. ACTIVA PASSIVA IF YOU VERY CLEAN IS POSSIBOL ORAL NATURAL SEX, SEXY DOMINANT look like stars,realizes your fantasies with me .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χα χα χα - έκλασα. Άκου milk.... :cheesy:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φιλε μου, η Ελενα ειναι απιστευτη κουκλα οπως στις φωτο και καλυτερη..παρα πολυ καθαρη, βυζι φυσικο τουρλα, κορμι δερμα ατελειωτο, κωλαρακι για πολλα μακροβουτια  :kissass: , εργαλειο μεγαλο χοντρο, πανεμορφα ματια, φιλικη, για μενα η πιο καλη και η πιο επαγγελματιας του χωρου.. τη προτινω με χιλια  :rockon:

Φυσικο βυζι; :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε τι ειναι αυτο που φουσκωνει μεσα απο το στριγκακι????????  :o

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μεγάλωσε υπερβολικά απ' τα στεροειδή. :tooth: Γυμνάζεται το κορίτσι... :happy:

makistslover

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
:2funny:  :2funny: σα φυσικο ηθελα να πω!!! μαλακοοοοοοοοοοοο :boobies: για βυζαγμα! δε μου χει τυχει παλι τοσο ωραιο στηθος σε τραβε χωρις πλακα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μου εχει λειψη  το κουτσομπολιο σας βρωμοπαιδα....  :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
:offtopic:

Μη μου πεις ότι έγινα φιλαράκι σου Ράφυ - δηλ ότι σ' αρέσουν τα posts μου. :rolleyes: :rolleyes:

Βλέπω έβαλες τον ταξίαρχο avatar ε? :boobies:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
:offtopic:

Μη μου πεις ότι έγινα φιλαράκι σου Ράφυ - δηλ ότι σ' αρέσουν τα posts μου. :rolleyes: :rolleyes:

Βλέπω έβαλες τον ταξίαρχο avatar ε? :boobies:

Φιλαράκι μου δεν είσαι..

αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα σου πω και ένα γεια.. :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom