Νέα

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το μηχάνημα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα epinefelous
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Στην πρώτη ερότικα που είχε γίνει (η μόνη που έχω πάει) ήμουν με ένα φίλο και εκεί που περπατάγαμε και χαζεύαμε μας χουμάνε δύο πιτσιρίκες με ένα τέτοιο (ή παρόμοιο τελως πάντων) στο χέρι και μας λένε ελάτε να σας κάνουμε μασάζ!

Η πλάκα είναι ότι ήταν και οι δυο απλά πιπινάκια next door φάση κι όχι τίποτα τσόντες σαν αυτές που έπαιζαν εκεί.

Με το που μας το κολλάνε στην πλάτη κι αρχίζει αυτό να τρέμει και να μας ρωτάνε οι άλλες αν μας αρέσει μας έπιασε ένα νευρικό γέλιο με τον άλλο το μαλάκα, κρατάγαμε τα στομάχια μας. Το μεταδώσαμε και σ'αυτές βέβαια.

Αφού σε κάποια φάση κοιτάω τη μία και της λέω "Τώρα τι να σου πω? Δώσ'το μου να σου κάνω εγώ μασάζ? Αυτό έχει κι άλλες χρήσεις μανα μου? Πάμε πίσω από το παραβάν ζουζούνα μου να σε μάθω να το δουλεύεις? Πόσες φορές σήμερα τα έχεις ακούσει τα παραπάνω???"

"Δε φαντάζεσαι!" ήταν η απάντηση.

Τις χαιρετήσαμε και φύγαμε, και μετά μας ξανάπιασε νευρικό. :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αυτα ηταν σαν αρχιδια που κουνιουνταν και καναν μασαζ στο σβερκο...  :2funny:

εντιτ..ακυρο αλλο λεω εγω.

χαχα ναι το σιάτσου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πόδια, χέρια, πλάτη, μέση όλα τα σιαχνε το σιάτσου!!! Μόνο στον καβάλο για ανακουφιστικές στιγμές δεν το είχαν πλασάρει!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στην πρώτη ερότικα που είχε γίνει (η μόνη που έχω πάει) ήμουν με ένα φίλο και εκεί που περπατάγαμε και χαζεύαμε μας χουμάνε δύο πιτσιρίκες με ένα τέτοιο (ή παρόμοιο τελως πάντων) στο χέρι και μας λένε ελάτε να σας κάνουμε μασάζ!

Η πλάκα είναι ότι ήταν και οι δυο απλά πιπινάκια next door φάση κι όχι τίποτα τσόντες σαν αυτές που έπαιζαν εκεί.

Με το που μας το κολλάνε στην πλάτη κι αρχίζει αυτό να τρέμει και να μας ρωτάνε οι άλλες αν μας αρέσει μας έπιασε ένα νευρικό γέλιο με τον άλλο το μαλάκα, κρατάγαμε τα στομάχια μας. Το μεταδώσαμε και σ'αυτές βέβαια.

Αφού σε κάποια φάση κοιτάω τη μία και της λέω "Τώρα τι να σου πω? Δώσ'το μου να σου κάνω εγώ μασάζ? Αυτό έχει κι άλλες χρήσεις μανα μου? Πάμε πίσω από το παραβάν ζουζούνα μου να σε μάθω να το δουλεύεις? Πόσες φορές σήμερα τα έχεις ακούσει τα παραπάνω???"

"Δε φαντάζεσαι!" ήταν η απάντηση.

Τις χαιρετήσαμε και φύγαμε, και μετά μας ξανάπιασε νευρικό. :2funny:

ζουζουνα μου :2funny: :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
θυμασαι στο τελεμαρκετινγκ που εδειχνε κατι τετοια που κανανε μασαζ στο λαιμο τους? ποσο αστειο ηταν αχαχαχαχα
αααχαχαχαχα, ναι θυμαμαι

ηταν και σε κατι παρακμιακα διαφημιστικα φυλλαδια τυπου Αλεξ-Πακ που το κραταγε η αλλη το ματζαφλαρι κολλημενο στο μαγουλο και χαμογελαγε σαν χαζη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom