Την ειχα παρει πριν καιρο στις αρχες τ χειμονα εκανε σχετηκα πολύ κρυο και η οδος ειχαι πολύ λιγο κοσμο περιπου στις 1 30 που τ περησοτερα μωρα είναι στην γυρα ......τ συγκεκρημρνο βραδυ ηταν πολη σπασμένα κμ λιγες επιλογες που τις ειχα δοκίμασει οποτε ηταν η μερα της.....γνωρίζοντας από δω μεσα ότι πολύ που την ειχαν παρει δεν ειχαν περασει καλα ...καυλομενος μ τ μιαλο ν μου γαμα τ νευρα από την καυλα ν γαμησω όπως κ ν χει,σταματαω την περνω 50 τ μαλι...
τ εργο τ εφαγα από την ωρα που μπήκαμε στο ανσασερ εφαγα το πρωτο ξενερομα η τυπησα ηταν ψυχρη κ με γυρισμενη την πλατη κοιτωντας την πορτα του ανσασερ κ σχεδων αμίλητη...φτανουμε μπενουμε στο δοματιο,γδυσου μ λεει!!!!!δευτερο σοκ αυτή ξαπλομενη στο κρεβατη χωρις ν βγαλει τυποτα.καταλαβα λεω από μεσα μου
περι τ αγονα ξαπλονω ερχετε μου περνει μια πιπα η οποια δεν μου αρεσε βγιαστηκη μ πολύ δυναμη στην παλαμη σαν ν σου λεει καυλονε μαλακα ν τελειονουμαι ξενερα ξανα κ ξανα κ ξανα που την ειχα παρει .....
καυλωνω στηνετεστα 4 χωρις να βγαλει τιποτα απολυτος την καρφωνω που ν χισω κουτσουρο η γκομενα ουτε αχ ουτε βαχ ουτε τ μου κανεις τι-πο-τα ...
καποια στιγμη αντε μ λεει ακομα ?????
γιατι βγιαζεσαι της λεω εγω!!!!! οτε που ειχαν περασει 15 λεπτα
εισαι κ δυσκολοσ μου κανει!!!!!!
της λεω κ γω βγαλε κ τυποτα να ερθουμε ποιοκοντα ρε μωρο!!!!!!
και ετσι μια χαρα είμαι μου λεει....
επεσα κατευθειαν
αστο της λεω παν να φυγω...ελα μου λεει ξαπλωσε ν σε γλυψω ,παλυ τα ιδια κ χειροτερα ...Μπαρουτιασμένος από την μαλακια που ειχα κανει πεταγομε απότομα της λεω αστο κοπελια δεν τ χω σημερα και ντύνομαι.....ανυγω την πορτα αυτή αποτ ανσασερ εγω από τη σκαλα..ουτε για δεν μου ειπαι,αυτά τ λιγα