ok γλωσσοφιλα δινει ακα πιπα κανει??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεπέτες τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 627
- Εμφανίσεις 179K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi]http://www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi[/url]
νομίζω είναι μέσα στην πεντάδα...
πρέπει να είχα χώσει 70αρι πριν 4-5 χρόνια
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
το πρώτο σίγουρα αλλά για το δεύτερο δεν θυμάμαιok γλωσσοφιλα δινει ακα πιπα κανει??
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
δεν πειράζει....όλοι έχουμε φάει φόλες άγριες...www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi]http://www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi[/url]
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
δεν την εχω παρει κ από τη ξερω θα κανουμεν την ξαναδουμε καιροwww.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi]http://www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi[/url]
για την Συλβι οι αποψεις ειναι προς το θετικο με μια η δυο κριτικες θετικες...τι να πω ,νομιζω μενει περιστερι μπουρναζι καπου εκει δυτικα απορω πως ξεφυγε απο την περιοχη της καλλιθεας..περιστεριωτης ηταν παλια ξερει κανεις.?
ναι ρε μουτρο στο μπυρναζι μενει αλλα ποτε δεν μου εκανε τ κλικ αν και την εχω δει από κοντα .....μακαρι να είναι καλη φαση .....στην πορια μπωρει κ γω..εχει ακομα ψωμια
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
καμία σχέση με Μπουρνάζι.. ειναι κοντα Θηβών και Καβάλαςδεν την εχω παρει κ από τη ξερω θα κανουμεν την ξαναδουμε καιρο
ναι ρε μουτρο στο μπυρναζι μενει αλλα ποτε δεν μου εκανε τ κλικ αν και την εχω δει από κοντα .....μακαρι να είναι καλη φαση .....στην πορια μπωρει κ γω..εχει ακομα ψωμια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
καμία σχέση με Μπουρνάζι.. ειναι κοντα Θηβών και Καβάλας
μπουρναζι μ χ π στ τηλ
www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi]http://www.adoos.gr/post/69534731/trans_agapi[/url]
Ούστ με την βρωμιάρα...μακρυά !!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
εν τελει εχω αρχισει ν ξεχνω τις ξεπετες π χω παρει μαλακια ....
ν αναφερω ότι την Αγαπη την εχω παρει μια φωρα παν χρονια ουτε καν θημαμαι ποσα
αλλα ηταν ένα πολύ πεταμενο 50 αρι ουτε καν σ αμαξι ......στην φυση....καυλες που χ ο ανθρωπος τοτε γαμουσα οπου εβρισκα τρυπα....
αλλα ηταν ένα πολύ πεταμενο 50 αρι ουτε καν σ αμαξι ......στην φυση....καυλες που χ ο ανθρωπος τοτε γαμουσα οπου εβρισκα τρυπα....
καμία σχέση με Μπουρνάζι.. ειναι κοντα Θηβών και Καβάλας
Σωστός, πίσω από τα media markt ...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
Ούστ με την βρωμιάρα...μακρυά !!
μουτρο τοτε θημαμαι σαν τωρα όταν την ειδα εμεινα μαλακας ξανθο μακρι μαλι αδηνατο σοματακι ειχα ακουσει κ διαφορα κ καλα κ κακα ...Λεω δεν γαμιεμαι βουρρρ..
θημαμαι κ ολας ότι μας επερνε κ ματι μια φιλη της πατσαβουρα που ηθελε ν μ πιποσει τσαμπα ......
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
Σωστός, πίσω από τα media markt ...
περιεργα πραγματα συμβενουν σ αυτό τ κοσμο τ αδικο
μουτρο τοτε θημαμαι σαν τωρα όταν την ειδα εμεινα μαλακας ξανθο μακρι μαλι αδηνατο σοματακι ειχα ακουσει κ διαφορα κ καλα κ κακα ...Λεω δεν γαμιεμαι βουρρρ..
θημαμαι κ ολας ότι μας επερνε κ ματι μια φιλη της πατσαβουρα που ηθελε ν μ πιποσει τσαμπα ......
Δεν αντιλέγω για την εμφάνιση,για την βρωμιά,τον χαρακτήρα και την ξεπέτα πάνε τα αρνητικά σχόλια..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
η αληθεια είναι ότι ετση λεγεται
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
την αγαπη την ειχα πάρει μια φορα που ειχε στραμπουλιξει το πόδι της και ειχε γαζα . Αυτο με καυλωσε και ζήτησα ποδολαγνεια μέσα στο αμάξι . Κατα τ αλλα ομως ξεπέτα αφου όλη την ώρα μου έλεγε άντε αγορι χυσε ! :Sεν τελει εχω αρχισει ν ξεχνω τις ξεπετες π χω παρει μαλακια ....
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τι βίτσια είναι αυτά ρε μεγάλε;; τη βρίσκεις με τις γάζες και τους επιδέσμους;;την αγαπη την ειχα πάρει μια φορα που ειχε στραμπουλιξει το πόδι της και ειχε γαζα . Αυτο με καυλωσε και ζήτησα ποδολαγνεια μέσα στο αμάξι . Κατα τ αλλα ομως ξεπέτα αφου όλη την ώρα μου έλεγε άντε αγορι χυσε ! :S
τι βίτσια είναι αυτά ρε μεγάλε;; τη βρίσκεις με τις γάζες και τους επιδέσμους;;
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
θυμαμαι οτι ειχε τα νύχια των ποδιών της πορτοκαλί ! Τυπε απλως γουστάρω πολυ ποδολαγνεια !Τα άσχημα βίτσια είναι για τα κορίτσια. ..
Ιακυνθε έχω την εντύπωση ότι γουστάρεις πολύ ανωμαλία. .Πες μας κάτι πολύ extreme που έχεις βιώσει στο σκοτεινό δρόμο των βιτσιων σου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις