Νέα

Ξεπέτες τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 633
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
οταν λεμε σαμπρινα νορα εννοουμε 1 καρναβαλι που το παιζει τραβεστι;

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
παντως της estella ειναι οντως πολλη χοντρο,και πολλη ομορφη απο κοντα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Μπόκολη, όσο αφορά τις υπηρεσίες της, πριν από καιρό βέβαια που την είχα συναντήσει, δεν με άφησε παραπονεμένο, κάι ό,τι της ζήτησα έκανε και όρεξη για εναλλαγή στάσεων είχε και χαλαρή με τον χρόνο ήταν. Επειδή έχω μόνο μια εμπειρία μαζί της μπορεί και να μην είμαι απόλυτα αξιόπιστη πηγή, ίσως απλά να την πέτυχα με γκάβλες. Όσο αφορά τις φωτογραφίες της δυστυχώς, δεν είναι αντιπροσωπευτικές μιας και είναι αρκετά παλιές.
διευκρινισε φιλος οτι πηγες ως παθητικος γιατι ειναι πολυ σημαντικο στο ολο θεμα
να τα λετε αυτα γιατι μπερδευεται ο κοσμος

xysamolis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευη λεω να την τιμησω την στελλα μιας και ειναι επαρχια......για να δουμε

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
1
αναφερομαι στο τρελο μωρο ιωαννα που εχει αλλαξει 15 φορες ονομα,την εχω παρει και εχω φαει την φολα μεσα στην μαπα και αν σε πειραζει βατραχε που λεμε το μωρακι σου ξεπετα συγνωμη αλλα ετσι ειναι,60 ευρο ε υποψιν,60 ευρο για να μου βαρεσει μια μαλακια τοσο ξεπετα ουτε τσιμουκι δεν πηρε,λεω τι κανει το ατομο ρε?με το που  εβγαλα τα ρουχα μου περνει το καυλι και αρχιζει να το παιζει με τετοια μανια μεχρι που εχυσα,ουτε καν να με κοιταξει ρε μαλακες και δεν ειμαι 45 χρονων κοιλαρας και χοντρομπαλας υποψιν.α και οσο ημουν εγω πανω βαρεσε το κιν της και μου λεει σε 10 λεπτα ερχεται πελατης ενω ειχε ηδη πελατη εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχ αδερφε σε νιωθω! δες κριτικη μου παλια για το συγκεκριμενο επιπλο.. τα ιδια και σε μενα.. τον εβγαλε εξω και απλα τον επαιζε.. και ναι φιλε βλεπομαι μια χαρα... πραγματικα το ατομο ειναι για μπουκετα στα πλευρα..

OP
OP
batraxos!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
αχαχαχ αδερφε σε νιωθω! δες κριτικη μου παλια για το συγκεκριμενο επιπλο.. τα ιδια και σε μενα.. τον εβγαλε εξω και απλα τον επαιζε.. και ναι φιλε βλεπομαι μια χαρα... πραγματικα το ατομο ειναι για μπουκετα στα πλευρα..
παμε παρακατω αυτο τ θεμα εχει τελειωσει .......
εχεται κατι αλλο ...για καμια αλλη ολο τα ιδια εδω μεσα....

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
To 90% από τις ξενες trans που ερχονται εδώ είναι grande ξεπετες.Και υφακι .Ασε τι γραφουν οι κριτικες.Νομιζουν ότι κανουν χαρη σε καποιον που ερχονται? Βρε ουστ!!  :piss: :piss:

OP
OP
batraxos!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
To 90% από τις ξενες trans που ερχονται εδώ είναι grande ξεπετες.Και υφακι .Ασε τι γραφουν οι κριτικες.Νομιζουν ότι κανουν χαρη σε καποιον που ερχονται? Βρε ουστ!!   :piss: :piss:

ένα θα σου πω δεν γαμησα εφηγα ....ο λογος ηταν ξεκάθαρος δεν ηθελε να μου κατσει ....

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245

Φημες λενε ότι προκειται για μεγααααλη φολα και η πολλη ρεκλαμα που εχει πεσει είναι μουφα...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456

Φημες λενε ότι προκειται για μεγααααλη φολα και η πολλη ρεκλαμα που εχει πεσει είναι μουφα...

καθόλου φόλα.. πολύ καλή συμπεριφορά... εντυπωσιακή σε εμφανιση, ευγενέστατη και παθιασμένη στο κρεβάτι... (copy απάντηση κι απο το αλλο θρεντ που ποσταρες το ιδιο)

OP
OP
batraxos!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.743
Πόντοι
606
καθόλου φόλα.. πολύ καλή συμπεριφορά... εντυπωσιακή σε εμφανιση, ευγενέστατη και παθιασμένη στο κρεβάτι... (copy απάντηση κι απο το αλλο θρεντ που ποσταρες το ιδιο)
πάλη καλά που εχουμαι κ σένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom