You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεπέτες τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxos!!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 633
- Εμφανίσεις 182K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Για την εικονιζομενη λεω,ειναι πολλη καλη και στο σεξ και σαν χαραχτηρας.
α μπραβο και εψαχνα τοση ωρα να καταλαβω τι εννοει
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 371
- Πόντοι
- 36
διευκρινισε φιλος οτι πηγες ως παθητικος γιατι ειναι πολυ σημαντικο στο ολο θεμαΜπόκολη, όσο αφορά τις υπηρεσίες της, πριν από καιρό βέβαια που την είχα συναντήσει, δεν με άφησε παραπονεμένο, κάι ό,τι της ζήτησα έκανε και όρεξη για εναλλαγή στάσεων είχε και χαλαρή με τον χρόνο ήταν. Επειδή έχω μόνο μια εμπειρία μαζί της μπορεί και να μην είμαι απόλυτα αξιόπιστη πηγή, ίσως απλά να την πέτυχα με γκάβλες. Όσο αφορά τις φωτογραφίες της δυστυχώς, δεν είναι αντιπροσωπευτικές μιας και είναι αρκετά παλιές.
να τα λετε αυτα γιατι μπερδευεται ο κοσμος
διευκρινισε φιλος οτι πηγες ως παθητικος γιατι ειναι πολυ σημαντικο στο ολο θεμα
Για την ακρίβεια σαν ενεργοπαθητικός
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
ετσι μουτροδιευκρινισε φιλος οτι πηγες ως παθητικος γιατι ειναι πολυ σημαντικο στο ολο θεμα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
Παρασκευη λεω να την τιμησω την στελλα μιας και ειναι επαρχια......για να δουμε
κρατα γερα μπουτρο
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 202
- Πόντοι
- 1
αναφερομαι στο τρελο μωρο ιωαννα που εχει αλλαξει 15 φορες ονομα,την εχω παρει και εχω φαει την φολα μεσα στην μαπα και αν σε πειραζει βατραχε που λεμε το μωρακι σου ξεπετα συγνωμη αλλα ετσι ειναι,60 ευρο ε υποψιν,60 ευρο για να μου βαρεσει μια μαλακια τοσο ξεπετα ουτε τσιμουκι δεν πηρε,λεω τι κανει το ατομο ρε?με το που εβγαλα τα ρουχα μου περνει το καυλι και αρχιζει να το παιζει με τετοια μανια μεχρι που εχυσα,ουτε καν να με κοιταξει ρε μαλακες και δεν ειμαι 45 χρονων κοιλαρας και χοντρομπαλας υποψιν.α και οσο ημουν εγω πανω βαρεσε το κιν της και μου λεει σε 10 λεπτα ερχεται πελατης ενω ειχε ηδη πελατη εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχ αδερφε σε νιωθω! δες κριτικη μου παλια για το συγκεκριμενο επιπλο.. τα ιδια και σε μενα.. τον εβγαλε εξω και απλα τον επαιζε.. και ναι φιλε βλεπομαι μια χαρα... πραγματικα το ατομο ειναι για μπουκετα στα πλευρα..
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
παμε παρακατω αυτο τ θεμα εχει τελειωσει .......αχαχαχ αδερφε σε νιωθω! δες κριτικη μου παλια για το συγκεκριμενο επιπλο.. τα ιδια και σε μενα.. τον εβγαλε εξω και απλα τον επαιζε.. και ναι φιλε βλεπομαι μια χαρα... πραγματικα το ατομο ειναι για μπουκετα στα πλευρα..
εχεται κατι αλλο ...για καμια αλλη ολο τα ιδια εδω μεσα....
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
μεγαλη φολα ..τ νουσας
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πηγες προσφατα?
μεγαλη φολα ..τ νουσας
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
εχει κανα δυο βδομάδες....κροσαρα οσο δεν περνει άλλο και τρυχα καγκελοπηγες προσφατα?
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
To 90% από τις ξενες trans που ερχονται εδώ είναι grande ξεπετες.Και υφακι .Ασε τι γραφουν οι κριτικες.Νομιζουν ότι κανουν χαρη σε καποιον που ερχονται? Βρε ουστ!!![]()
![]()
ένα θα σου πω δεν γαμησα εφηγα ....ο λογος ηταν ξεκάθαρος δεν ηθελε να μου κατσει ....
Φημες λενε ότι προκειται για μεγααααλη φολα και η πολλη ρεκλαμα που εχει πεσει είναι μουφα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.606
- Πόντοι
- 456
Φημες λενε ότι προκειται για μεγααααλη φολα και η πολλη ρεκλαμα που εχει πεσει είναι μουφα...
καθόλου φόλα.. πολύ καλή συμπεριφορά... εντυπωσιακή σε εμφανιση, ευγενέστατη και παθιασμένη στο κρεβάτι... (copy απάντηση κι απο το αλλο θρεντ που ποσταρες το ιδιο)
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 606
πάλη καλά που εχουμαι κ σένακαθόλου φόλα.. πολύ καλή συμπεριφορά... εντυπωσιακή σε εμφανιση, ευγενέστατη και παθιασμένη στο κρεβάτι... (copy απάντηση κι απο το αλλο θρεντ που ποσταρες το ιδιο)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.606
- Πόντοι
- 456
ε άμα περιμέναμε απο σένα ρε βατραχε με τις αναλυτικες σου και εμπεριστατωμένες κριτικές... θα είχαμε σωθείπάλη καλά που εχουμαι κ σένα
PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
ετσι ακριβως π.χ jesica vercageένα θα σου πω δεν γαμησα εφηγα ....ο λογος ηταν ξεκάθαρος δεν ηθελε να μου κατσει ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις