You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεπαρθενιασμα σε οικο ανοχης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geon1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οποιος συναγωνιστης θελει μπορει να ανεβασει την ιστορια του μπουρδελοξεπαρθενιασματος του
Το χω πει αλλά ας το ξαναπώ εδώ.Ωραίες αναμνήσεις!!Η πρώτη μου πουτάνα που με έκανε άντρα στα 17 μου ήταν η Άντζελα από Διδύμου 20,η ξανθιά με την κορμάρα,τα ωραία πόδια και την έκφυλο πρόσωπο γύρω στα 30.Σίγουρα πολλοί παλιοί τη θυμάστε και την έχετε πάρει...Όταν είχα πρωτοπάει μου χαν κοπεί τα γόνατα,αφού και μόνος ήμουν και φοβισμένος γεμάτος άγχος.Όαν μπήκα και αφού ένιωθα τα πόδια μου μολύβι,βλέπω αυτόν τον τσάτσο το γέρο την αδερφή τον Άρη που είχε κωλοστομα και έβριζε όλο τον κόσμο που δεν έμπαινε,εμένα όταν μπήκα όμως ήταν ευγενικός και μου πε "Δεν έχεις ξανάρθει;"Του απάντησα "Όχι!".Και υο πε "Να δεις τώρα 1 μωρό που θα σε κάνει άντρα που θα τη θυμάσαι για χρόνια!"(Δίκιο είχε ο πούστης!).Και βγαίνει η Άντζελα με κάτι κατακόκκινα σατέν εσώρουχα και βλέπω κάτι απίστευτους βύζους που είχε και 1 σώμα φωτιά και πήγα να καταρεύσω!!Ευτυχώς δεν είχα λιποθυμικό επεισόδιο και πέρασα.Έρχεται μετά από λίγο η Άντζελα μέσα και εμ βλέπει ψιλοφοβισμένο,όμως το πουλί μου είχε γίνει σαν σιδερόβεργα και μιας και ήξερε ότι ήμουν πρωτάρης έβαλε όλη την τέχνη της.Άρχισε θυμάμαι φιλιά στο σώμα μου,μερικά στο στόμα(άλλα της!)στο λαιμό και στις μπάλες μου.Μου έβαλε προφυλακτικό και μου ανέβκε από πα΄νω και θυμάμαι 1 κούνημα και να χτυπιε΄ται πάνω κάτω και σε κάποια φάση το αγαπημέν μου είμαστε σε γωνία 90 μοίρεςκαι εντελώς κολλητά ο 1 στον άλλο με αυτή από πάνω και ήταν και γαμώ τις φάσεις..μετά από λίγα λεπτά αλλάζουμε στο πλάι,μετά 1 πισοκωλλητό με θέα την υπέροχη κολάρα της και τέλος ιεραποστολικό που τέλειωσα μετά από σχεδόν μισή ώρα!!!Μόνο και μόνο που για χάρη μου επειδή ήμουν πρωτάρης άφησε το τυπικό ωράριο και αγνόησε και το χτύπημα πόρτας και του άλλους που περίμεναν της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν άψογη επαγγελματίας.Υπόδειγμα στο είδος της και θα πρεπε να πάρουν παράδειγμα πολλε΄ς από αυτήν και τη μαεστρία της.
Έκτοτε την επισκέφτηκα κάμποσες φορές και πάντα την είχα σε εκτίμηση αφού ναι μεν επαγγελματίας,όμως με τη στάση της και τον επαγγελματισμό της διαμόρφωσε τον ανδρισμό μου και την μετέπειτα σεξουαλικότητα μου.Της πήγαινα σχεδόν κάθε μήνα μέχρι τα με΄σα του 2002.Έπειτα δυστυχως χάθηκα και δυστυχώς αποσύρθηκε κάπου αρχές του 2003.Όμως πάντα θα τη θυμάμαι για τις καταπληκτικε΄ς στιγμε΄ς πυο πε΄ρναγα σα νεός.Να σαι καλά Άντζελα όπου κι αν είσαι.Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!
σπανιζουνε στης μερες μας τοσο καλες επαγγελματιες στο χωρο που να σεβοντε στον υπερτατο βαθμο την κατασταση στην οπια βρισκομαστε συναγωνιστες και ποσο μαλλον αν ειναι απο τισ πρωτες εμπειριες που μενουν αξεχαστες και χαραγμενες για παντα !!!Το χω πει αλλά ας το ξαναπώ εδώ.Ωραίες αναμνήσεις!!Η πρώτη μου πουτάνα που με έκανε άντρα στα 17 μου ήταν η Άντζελα από Διδύμου 20,η ξανθιά με την κορμάρα,τα ωραία πόδια και την έκφυλο πρόσωπο γύρω στα 30.Σίγουρα πολλοί παλιοί τη θυμάστε και την έχετε πάρει...Όταν είχα πρωτοπάει μου χαν κοπεί τα γόνατα,αφού και μόνος ήμουν και φοβισμένος γεμάτος άγχος.Όαν μπήκα και αφού ένιωθα τα πόδια μου μολύβι,βλέπω αυτόν τον τσάτσο το γέρο την αδερφή τον Άρη που είχε κωλοστομα και έβριζε όλο τον κόσμο που δεν έμπαινε,εμένα όταν μπήκα όμως ήταν ευγενικός και μου πε "Δεν έχεις ξανάρθει;"Του απάντησα "Όχι!".Και υο πε "Να δεις τώρα 1 μωρό που θα σε κάνει άντρα που θα τη θυμάσαι για χρόνια!"(Δίκιο είχε ο πούστης!).Και βγαίνει η Άντζελα με κάτι κατακόκκινα σατέν εσώρουχα και βλέπω κάτι απίστευτους βύζους που είχε και 1 σώμα φωτιά και πήγα να καταρεύσω!!Ευτυχώς δεν είχα λιποθυμικό επεισόδιο και πέρασα.Έρχεται μετά από λίγο η Άντζελα μέσα και εμ βλέπει ψιλοφοβισμένο,όμως το πουλί μου είχε γίνει σαν σιδερόβεργα και μιας και ήξερε ότι ήμουν πρωτάρης έβαλε όλη την τέχνη της.Άρχισε θυμάμαι φιλιά στο σώμα μου,μερικά στο στόμα(άλλα της!)στο λαιμό και στις μπάλες μου.Μου έβαλε προφυλακτικό και μου ανέβκε από πα΄νω και θυμάμαι 1 κούνημα και να χτυπιε΄ται πάνω κάτω και σε κάποια φάση το αγαπημέν μου είμαστε σε γωνία 90 μοίρεςκαι εντελώς κολλητά ο 1 στον άλλο με αυτή από πάνω και ήταν και γαμώ τις φάσεις..μετά από λίγα λεπτά αλλάζουμε στο πλάι,μετά 1 πισοκωλλητό με θέα την υπέροχη κολάρα της και τέλος ιεραποστολικό που τέλειωσα μετά από σχεδόν μισή ώρα!!!Μόνο και μόνο που για χάρη μου επειδή ήμουν πρωτάρης άφησε το τυπικό ωράριο και αγνόησε και το χτύπημα πόρτας και του άλλους που περίμεναν της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν άψογη επαγγελματίας.Υπόδειγμα στο είδος της και θα πρεπε να πάρουν παράδειγμα πολλε΄ς από αυτήν και τη μαεστρία της.
Έκτοτε την επισκέφτηκα κάμποσες φορές και πάντα την είχα σε εκτίμηση αφού ναι μεν επαγγελματίας,όμως με τη στάση της και τον επαγγελματισμό της διαμόρφωσε τον ανδρισμό μου και την μετέπειτα σεξουαλικότητα μου.Της πήγαινα σχεδόν κάθε μήνα μέχρι τα με΄σα του 2002.Έπειτα δυστυχως χάθηκα και δυστυχώς αποσύρθηκε κάπου αρχές του 2003.Όμως πάντα θα τη θυμάμαι για τις καταπληκτικε΄ς στιγμε΄ς πυο πε΄ρναγα σα νεός.Να σαι καλά Άντζελα όπου κι αν είσαι.Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!
σπανιζουνε στης μερες μας τοσο καλες επαγγελματιες στο χωρο που να σεβοντε στον υπερτατο βαθμο την κατασταση στην οπια βρισκομαστε συναγωνιστες και ποσο μαλλον αν ειναι απο τισ πρωτες εμπειριες που μενουν αξεχαστες και χαραγμενες για παντα !!!
Έλα ρε θηρίο δοκίμασες και συ τη θεογκόμενα την Άντζελα;;
Εγώ φίλε όταν πήγα καλοκαίρι του 2001 στα 17-18 μου η Άντζελα έπαιρνε 8000 δραχμές.Αλλά μπορεί όταν πήγες εσ'υ το 1998 να ταν φθηνότερα.Πήγες Διδύμου 20;Το σπίτι που είναι μετα την Αχαρνών το 2ο στη σειρά;Με την αυλή;και ήταν ο χαρακτηριστικός γεροτσάτσος αδερφή με 1 πλεκτό σκούφο;Αν ναι κι αν η κοπέλα ήταν καστανή(μιας και παλιά μέχρι όταν πήγα τα μαλλιά της δεν ήταν ξανθά αλλα καστανά)και όπως περιέγραψα με super αναλογίες σώματος και ωραίο πρόσωπο τότε αυτή λέμε.
οχι λαθος δεν ιτανε διδυμου η καταθεση μου τοτε (οχι μονο μια οπως ειπα πολλες)...δε καταθεσαμε στην ιδια μητρομουναΕγώ φίλε όταν πήγα καλοκαίρι του 2001 στα 17-18 μου η Άντζελα έπαιρνε 8000 δραχμές.Αλλά μπορεί όταν πήγες εσ'υ το 1998 να ταν φθηνότερα.Πήγες Διδύμου 20;Το σπίτι που είναι μετα την Αχαρνών το 2ο στη σειρά;Με την αυλή;και ήταν ο χαρακτηριστικός γεροτσάτσος αδερφή με 1 πλεκτό σκούφο;Αν ναι κι αν η κοπέλα ήταν καστανή(μιας και παλιά μέχρι όταν πήγα τα μαλλιά της δεν ήταν ξανθά αλλα καστανά)και όπως περιέγραψα με super αναλογίες σώματος και ωραίο πρόσωπο τότε αυτή λέμε.
γεια χαρα παιδες..
ειμαι κι εγω ενας απ τους πολλους
που χασανε την παρθενια τους στα σπιτακια...
αλλα κι ενας απ τους λιγους ατυχους που τον
ηπιανε..γιατι ητανε τραβελι τελικα...
στα χανια τοτε ημουν 14 χρονων,κι επειτα απο αρκετες επισκεψεις
για ματι στα σπιτακια..αποφασισαμε τελικα με το κολληταρι μου
να παμε να ξεκαυλωσουμε πρωτη φορα στην Αφροδιτη..
εδω να πω πως δεν το χαμε υποψιαστει καθολου οτι ειναι τραβελι
τοτε..θες το χαμηλο φως,η καυλα,η απειρια μας τοτε..τελικα
της τον σφυριξαμε..
σαν μαμησι δε ελεγε και πολλα..10 λεπτα πανω κατω κρατησε
με τα κλασικα..+ ενα χτυπο στο κρεβατι που της εριξα..λογω πολλων ορμων.. ..
τοτε που καταλαβα πως ηταν τραβελι τελικα ηταν οταν την ειδα στα παρατραγουδα,μετα απο 2 χρονια περιπου
..
πολυ ξενερα τοτε..
οχι πως δεν εχω ξαναγαμησι τραβελι..εχω και τη χειλουδακη κιολας..(μακραν το καλυτερο)
αλλα οχι και την πρωτη φορα ρε π..στη..
α και τοτε ειχε θυμαμαι 6 χιλιαρικα..
αλλα εδω ειναι πιο ακριβες απο αθηνα..
της τον σφυριξαμε..
τοτε που καταλαβα πως ηταν τραβελι τελικα ηταν οταν την ειδα στα παρατραγουδα,μετα απο 2 χρονια περιπου
..
πολυ ξενερα τοτε..
οχι πως δεν εχω ξαναγαμησι τραβελι..εχω και τη χειλουδακη κιολας..(μακραν το καλυτερο)
γεια χαρα παιδες..
της τον σφυριξαμε..
..
πολυ ξενερα τοτε..
Επίσης μπορείς να βρείς και τα βίντεο στο youtube να τα δείχνεις κιόλας!
Πέραν της πλάκας, έχει μεγάλη σημασία η πρώτη φορά. Εγώ τα πήγα καλά με μια ψηλή ρωσσίδα με κόκκινα μαλλιά στην Φωκαίας. Μου είπε και μπράβο! Η δευτερη φορά είναι ό,τι ναναι...
αν μιλας για μενα συναγωνιστη....μπουρδελοπουτανοφιλολογοςειναι σαν να ακουω την δικη μου πρωτη φορα ακριβωσ ,το μονο που αλλαζει το μεροσ ,συνπορευομαστε λοιπον geon1. για να μαθαινει και καμια νεα λεξη ο φιλοσ μασ που εχει προβλημα με την ορθογραφια,πιθανοτατα να ειναι
φιλολογοσ
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
μηπως ηταν στο φωκαιας 19 μια με κοκκινα μαλλια πρασινα ματια και λεγοταν λαρισα?Επίσης μπορείς να βρείς και τα βίντεο στο youtube να τα δείχνεις κιόλας!
Πέραν της πλάκας, έχει μεγάλη σημασία η πρώτη φορά. Εγώ τα πήγα καλά με μια ψηλή ρωσσίδα με κόκκινα μαλλιά στην Φωκαίας. Μου είπε και μπράβο! Η δευτερη φορά είναι ό,τι ναναι...
Εγω παλι μετα απο 1 ωρα αγωνα επρεπε να παιξω λαλακια για να τελιωσει στιν δευτερη φορα τελιωσα μεσα με μια κοπελα απο ενα κολομπαρο.Ενώ άλλοι όπως εγώ κάναν πάνω από 20 λεπτά!!!Είναι βλέπεις το άγχος και ο φόβος της πρώτης φοράς και χτυπά διαφορετικά στον καθενα
Εγω σαν γενικη αισθηση απο το πρωτο μου γαμησι-που εγινε σε ενα στουντιο διπλα στην παντειο-ηταν ικανοποιηση,επειδη πλεον το ειχα κανει και ειχα ξεψαρωσει,αλλα και μια μικρη ξενερα,γιατι ολα μου φανηκαν λιγο πιο αχρωμα και αοσμα απο ο,τι ειχα στο μυαλο μου (μαλλον ειχα μεγαλοποιησει πολυ τα πραγματα και απλα απομυθοποιηθηκαν).
Θα μου μεινει για παντα στη μνημη το απιστευτο αγχος που ειχα πριν χτυπησω το κουδουνι του στουντιο,αλλα και κυριως, τη στιγμη οπου εμπαινε η κοπελα στο δωματιο.Να σκεφτειτε οτι-επειδη ημουν και καινουριος οδηγος ακομα και δεν ηξερα καλα τους δρομους- ειχε γινει μια τεραστια προεργασια για να γαμησω.Δηλαδη ψαξιμο σε χαρτες,απειρες βολτες με το αυτοκινητο μεχρι να εντοπισω το μπουρδελακι,κι ακομα και τη βραδια που πηγα,ημουν τοσο αγχωμενος ωστε πριν να μπω μεσα περπατησα 2-3 φορες το τετραγωνο!
Θα μου μεινει ακομα στο μυαλο οτι τη στιγμη που περιμενα στο σαλονι,κι εσκασε μυτη η κοπελα,τα 'παιξα.Η εμφανιση της ξεπερναγε καθε φαντασιωση μου,και στη σκεψη οτι εντος ολιγου θα γαμουσα αυτο τον κομματο μου εκανε τον πουτσο πυραυλο! Η ερωτηση της τσατσας αν μου "κανει" η κοπελα,μονο σαν αστειο μπορουσε να εκλειφθει εκεινη την ωρα.
Θα μου μεινει επισης η κατωτεροτητα της ολης διαδικασιας σε σχεση με αυτο που φανταζομουνα (μουνι πηγαδι με μηδενικη αντισταση,πιπα με καποτα,η γκομενα δεν αφηνε να την ακουμπας πουθενα κλπ κλπ)
Γενικοτερα περιμενα κατι συνταρακτικο,και τελικα διαπισωσα οτι ειναι μια απλη διαδικασια που μαλιστα κυλησε και τοσο ομαλα και απλα,λες κι ολα εγιναν απο μονα τους,στον αυτοματο(οχι πως αυτο ειναι κακο). Εχυσα σε νορμαλ χρονο,αλλα δεδομενου οτι απο την αρχη του γαμησιου ως το τελος,ειχα εναν δαιμονισμενο ρυθμο,μπορω να πω οτι μαλλον αποτρεπτικα λειτουργησε το αγχος και σε μενα-παρα παρακινητικα στο χυσιμο.
Θα μου μεινει για παντα στη μνημη το απιστευτο αγχος που ειχα πριν χτυπησω το κουδουνι του στουντιο,αλλα και κυριως, τη στιγμη οπου εμπαινε η κοπελα στο δωματιο.Να σκεφτειτε οτι-επειδη ημουν και καινουριος οδηγος ακομα και δεν ηξερα καλα τους δρομους- ειχε γινει μια τεραστια προεργασια για να γαμησω.Δηλαδη ψαξιμο σε χαρτες,απειρες βολτες με το αυτοκινητο μεχρι να εντοπισω το μπουρδελακι,κι ακομα και τη βραδια που πηγα,ημουν τοσο αγχωμενος ωστε πριν να μπω μεσα περπατησα 2-3 φορες το τετραγωνο!
Θα μου μεινει ακομα στο μυαλο οτι τη στιγμη που περιμενα στο σαλονι,κι εσκασε μυτη η κοπελα,τα 'παιξα.Η εμφανιση της ξεπερναγε καθε φαντασιωση μου,και στη σκεψη οτι εντος ολιγου θα γαμουσα αυτο τον κομματο μου εκανε τον πουτσο πυραυλο! Η ερωτηση της τσατσας αν μου "κανει" η κοπελα,μονο σαν αστειο μπορουσε να εκλειφθει εκεινη την ωρα.
Θα μου μεινει επισης η κατωτεροτητα της ολης διαδικασιας σε σχεση με αυτο που φανταζομουνα (μουνι πηγαδι με μηδενικη αντισταση,πιπα με καποτα,η γκομενα δεν αφηνε να την ακουμπας πουθενα κλπ κλπ)
Γενικοτερα περιμενα κατι συνταρακτικο,και τελικα διαπισωσα οτι ειναι μια απλη διαδικασια που μαλιστα κυλησε και τοσο ομαλα και απλα,λες κι ολα εγιναν απο μονα τους,στον αυτοματο(οχι πως αυτο ειναι κακο). Εχυσα σε νορμαλ χρονο,αλλα δεδομενου οτι απο την αρχη του γαμησιου ως το τελος,ειχα εναν δαιμονισμενο ρυθμο,μπορω να πω οτι μαλλον αποτρεπτικα λειτουργησε το αγχος και σε μενα-παρα παρακινητικα στο χυσιμο.
Η πρώτη μου φορά ...ήταν και η τελευταία!!!
...καλά πλάκα κάνω !!
Πάντως ήταν η χειρότερη εμπειρία μακράν απο όσες εκ των υστέρων έζησα!
Πλήρης αδιαφορία απο την πουτάνα , κουρασμένη , βιαστική και μάλιστα με έβγαλε και ανίκανο....
Ουσιαστικά δεν έγινε ξεπαρθένιασμα αλλά μόνο η απόπειρα...
...καλά πλάκα κάνω !!
Πάντως ήταν η χειρότερη εμπειρία μακράν απο όσες εκ των υστέρων έζησα!
Πλήρης αδιαφορία απο την πουτάνα , κουρασμένη , βιαστική και μάλιστα με έβγαλε και ανίκανο....
Ουσιαστικά δεν έγινε ξεπαρθένιασμα αλλά μόνο η απόπειρα...
H πρώτη φορά...τι μακρινές αναμνήσεις από το σπίτι στην Μιχ.Βόδα 114.Μιλάμε για το απόλυτο ψάρωμα,αφου μέχρι και καπότα είχα φέρει μαζί μου.''Αυτό θα το χρησιμοποίησεις με την κοπέλα σου''μου είπε η τάνα η οποία ήταν ελληνίδα και εκπάγλου καλλονής μπορώ να πώ.Όπως και με πολλούς άλλους καταγράφηκε σαν μια απόπειρα γλυκόξινη χωρίς ολοκλήρωση,(αυτή η αίσθηση του καυτού αιδίου όμως ήταν πρωτόγνωρη) η οποία επήλθε σε επόμενες επισκέψεις
πρωτη φορα ετων 15 στην φυλης με γκομενα ονοματι βικυ μουναρος ελληνιδα τελη ουρα εξω παλιες καλες εποχεςH πρώτη φορά...τι μακρινές αναμνήσεις από το σπίτι στην Μιχ.Βόδα 114.Μιλάμε για το απόλυτο ψάρωμα,αφου μέχρι και καπότα είχα φέρει μαζί μου.''Αυτό θα το χρησιμοποίησεις με την κοπέλα σου''μου είπε η τάνα η οποία ήταν ελληνίδα και εκπάγλου καλλονής μπορώ να πώ.Όπως και με πολλούς άλλους καταγράφηκε σαν μια απόπειρα γλυκόξινη χωρίς ολοκλήρωση,(αυτή η αίσθηση του καυτού αιδίου όμως ήταν πρωτόγνωρη) η οποία επήλθε σε επόμενες επισκέψεις