αναζητωντας τον ανδρισμο και τι ειναι τουτο μεσα απο τα μπουτια πως θα γινει να το χρησιμοποιησουμε γιατι καλη η παλαμη αλλα ειχα φτασει στην ηλικια των 14 ...δευτερα γυμνασιου πρεπει να πηγενα περασανε και τοσα χρονια !μεγαλη αποφαση για την πρωτη μπουρδελοκαταδρομικη αποστολη στα αξιοτιμα και λαμπερα κοκκινα φωτακια της οδου φυλης με κοληταρη απο το σχολειο!!!το τρολει με το νουμερο 13 απο την αλεξανδρας αν υπαρχει ακομα ...και σταση για αποβιβασει πεδιον του αρεως ...και μεχρι την οδο τησ ακολασιας ποδαρατο!!!πολλα φωτακια τοτε πολλα κοκκινα και μερικα ασπρα ...!!!φτανουμε στο πρωτο λαμπερο αστερι ''ελα λακαμα μπες ανιξε τη πορτα'' ΄΄εσυ ρε οχι γω ΄΄ μπουκα μεσα με την αδρεναλινη να εχει χτυπησει ταβανι χειμωνας τοτε και ιδρωτασ μεχρι και στα σκελια !!σκαι η τσατσα ''στο δωματιο πολυ ορεα κοπελα τσιμπουκακι πισωκολητο ελεθερα πιασιματα ΄΄τοτε παρεπιπτοντως μονο ελλεινιδες στο αθλημα και ελαχιστες ξενες ...ενα μωρο μελαμψο με κατι βυζαρες απιστευτικες και μη ξεχασω 2500 δραχμες το τεμαχιο ''λακαμα του λεω θα μπω ''κατακοκινος απο την αγωνια!!!μπενω στο μπουρδελοδωματιακι βγαζω ρουχα και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα σκαι το τουμπανο με δυο τυμπανα για πολλα μαθηματα πενταγραματος!!!αρχιζει το τρυψιμο με τα βυζωνια καγκελο εγω ουτε μιλια ουτε λαλια...βαζει το σκουφωιδες και αρχιζει να μου μαθενει κλαρινο το πρωτο μου μαθημα και αξεχαστο!!!περνω χαμπαρι οτι ερχεται γοργα γοργα η ωρα που θα γινει η εκτιναξει του πατριοτ...μπουκαρω στην αβυσομ γιατι δε θα προλαβουμε !!!περιτο να εξηγουμε πανω απο πεντε κολοκουνιματα δε πρεπει να εριξα και η καυλα ειχε φτασει στο υψιστο σημειο τη ηδονης!!!δε τη καταλαβα εδω που τα λεμε τη πρωτη καταθεση !!!αυτα συναγωνιστες ....μετα απο πολλα γαμησια αρχιζεις να αξιοποιεις τησ δυνατοτες σου να εχεις μεγαλητερη απολαυση!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεπαρθενιασμα σε οικο ανοχης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geon1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι εχω ενα θεμα με την ορθογραφιαπαιδιά προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας please αυτό το κείμενο δεν διαβάζεται...
anyway. ωραία η ιστορία σου geon1
δεν εχεις δει τιποτα ακομαπαιδιά προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας please αυτό το κείμενο δεν διαβάζεται...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
περνω χαμπαρι οτι ερχεται γοργα γοργα η ωρα που θα γινει η εκτιναξει του πατριοτ...μπουκαρω στην αβυσομ γιατι δε θα προλαβουμε !!!περιτο να εξηγουμε πανω απο πεντε κολοκουνιματα δε πρεπει να εριξα και η καυλα ειχε φτασει στο υψιστο σημειο τη ηδονης!!!δε τη καταλαβα εδω που τα λεμε τη πρωτη καταθεση !!!
αφού πρόλαβες, πάλι καλά. άλλοι, στην πρεμιέρα τους τέλειωσαν με την πίπα. θυμήσου και την ταινία american pie που ο Τζιμ τέλειωνε και μόνο που του ακουμπούσε το χέρι
αφού πρόλαβες, πάλι καλά. άλλοι, στην πρεμιέρα τους τέλειωσαν με την πίπα. θυμήσου και την ταινία american pie που ο Τζιμ τέλειωνε και μόνο που του ακουμπούσε το χέρι
Ενώ άλλοι όπως εγώ κάναν πάνω από 20 λεπτά!!!Είναι βλέπεις το άγχος και ο φόβος της πρώτης φοράς και χτυπά διαφορετικά στον καθενα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ενώ άλλοι όπως εγώ κάναν πάνω από 20 λεπτά!!!Είναι βλέπεις το άγχος και ο φόβος της πρώτης φοράς και χτυπά διαφορετικά στον καθενα
ναι, παίζει κι αυτό. που να το 'ξερες τότε τι προτέρημα είναι ν' αργείς να τελειώσεις
η ενταντικη εξασκηση φενεται εκανε καλο ολο το προηγουμενο καιρο και κρατησε λιγο παραπανω το παραμυθακι!!!αφού πρόλαβες, πάλι καλά. άλλοι, στην πρεμιέρα τους τέλειωσαν με την πίπα. θυμήσου και την ταινία american pie που ο Τζιμ τέλειωνε και μόνο που του ακουμπούσε το χέρι
ναι οντως ειναι αναλογα εχει τυχει σε φιλο να μην του σηκωθει καν!!!μεγιστο πακετο!!!Ενώ άλλοι όπως εγώ κάναν πάνω από 20 λεπτά!!!Είναι βλέπεις το άγχος και ο φόβος της πρώτης φοράς και χτυπά διαφορετικά στον καθενα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
η ενταντικη εξασκηση φενεται εκανε καλο ολο το προηγουμενο καιρο και κρατησε λιγο παραπανω το παραμυθακι!!!
χαχαχαχα, ναι. είναι η ηλικία που ο μέσος όρος εβδομαδιαίου αυνανισμού για τους άρρενες κυμαίνεται περίπου στις 25 (πάνω από 3 ημερησίως)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ένας 2ος πιτσιλιστίς γεννήθηκε .παιδιά προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας please αυτό το κείμενο δεν διαβάζεται...
anyway. ωραία η ιστορία σου geon1
σε όλα!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
κοινότυπη ερώτηση, αλλά αυτά τα πόδια στο άβαταρ, δικά σου είναι;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ένας 2ος πιτσιλιστίς γεννήθηκε .
σε όλα!
όπα ρε ιερόσυλε... μην παρασύρεσαι
χαχαχαχα, ναι. είναι η ηλικία που ο μέσος όρος εβδομαδιαίου αυνανισμού για τους άρρενες κυμαίνεται περίπου στις 25 (πάνω από 3 ημερησίως)
και οι πετρες ασπρες ετουτα τα ενδοξα χρονια...λευκανση μετα τησ παλαμης!!!απο φυσικο ασπρο και αγνο παχυρευστο πεοjuice!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πάντως νομίζω πως ο κάθε ένας αναπολεί την πρώτη του κάυλα.
και γιατί αυτό.
γιατί εκείνη την στιγμή είναι μέγιστη, είναι η πιο καμαρωτή, είναι σκέτο ατσάλι.
διαρκεί περισσότερο καμαρωτή ακόμα και μετά το τελείωμα, το 2ο τελείωμα δεν αργεί να έρθει....
από εκεί και μετά είναι σαν σίδηρος... σκουριάζει, χάνει την αντοχή της και με τον καιρό πάει για απόσυρση.
δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω αυτό και πόσοι θα συμφωνήσουν.
η πείρα μου μου λέει ότι παρθένος με παρθένα είναι το ιδανικό.
ο ανήρ τελείωνει γρήγορα και έτσι η γυνή δεν πονάει τόσο πολύ.
και γιατί αυτό.
γιατί εκείνη την στιγμή είναι μέγιστη, είναι η πιο καμαρωτή, είναι σκέτο ατσάλι.
διαρκεί περισσότερο καμαρωτή ακόμα και μετά το τελείωμα, το 2ο τελείωμα δεν αργεί να έρθει....
από εκεί και μετά είναι σαν σίδηρος... σκουριάζει, χάνει την αντοχή της και με τον καιρό πάει για απόσυρση.
οντως το πρωτο φουντωμα και αυτη η απιστευτη εξαψη τη πρωτης φορας ειναι μοναδικο συναισθημα χαραγμενο για παντα και ξεχωριστο μεσα στη ψυχη του καθενα.πάντως νομίζω πως ο κάθε ένας αναπολεί την πρώτη του κάυλα.
και γιατί αυτό.
και οι δυο παρθενοι καλο συμφωνω αλλα θα ερθουνε σε επαφη οι μαγνητες με χωρις καμια εμπειρια!!
i am the owner yesκοινότυπη ερώτηση, αλλά αυτά τα πόδια στο άβαταρ, δικά σου είναι;
οντως ορεες γοβες και θα γινει προσπαθεια για την ορθογραφια μου!i am the owner yes
Fuck the shoes - το περιεχόμενο μας ενδιαφέρει.i am the owner yes