Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ξενοπούλου 17 Νέο Ψυχικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα since1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αυτο δεν το ξερουμαι θα δουμε ποιος θα το παρει και θα βγαλουμε συμπερεσματα παντως η καλοι πελαταις του ιδρυματος δεν εκφραζανε παραπονα για της υπηρεσιες.

Χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε ειρωνευθώ, καταλαβαίνω ότι οι κάτωθι, μάλλον δεν συμπεριλαμβάνονται στους καλούς......

και τον φραπέ πρέπει να σε γνωρίσουν για να τον ευχαριστηθείς!!! ...και επειδή δεν έχουμε χρόνο και χρήμα για χάσιμο ΜΑΥΡΟ στο εν λόγω ίδρυμα!!!

μαυρο και απο εμένα, απο τότε που χρεώνουν 100 ευρώ για ενα φραπέ

αφου το κοψαμε ολοι οι παλιοι πελατες. με τις τιμες αυτες ποιος θα παει? και εγω γουσταρω διακρτικοτητα αλλα με κοινο μπανιο και χωρους για 50 δεν μπορει να ζητας 100. αν ητανε καραχλιδατο και ειχε και ατομικα μπανια μπορει και να τα εδινα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω να σε θίξω ή να σε ειρωνευθώ, καταλαβαίνω ότι οι κάτωθι, μάλλον δεν συμπεριλαμβάνονται στους καλούς......

Θα 'ναι οι τρεις σωματοφύλακες! Ψάχνουμε για το Ντατρανιάν! :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αλήθεια ποιοι θεωρούνται "καλοί πελάτες"?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αλήθεια ποιοι θεωρούνται "καλοί πελάτες"?

Αυτοί που καταβάλλουν το εκάστοτε αντίτιμο του τιμοκαταλόγου, λαμβάνουν τις ελάχιστες των υπηρεσιών και αποφεύγουν να κάνουν τις θεραπεύτριες να ιδρώσουν. (Κι'αυτό δεν ισχύει στο εν λόγω μαγαζί, αλλά τοις πάσοι).

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο periergos1 ξερει πολυ καλα τι γραφει. οποιος καταλαβε καταλαβε.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οποιος ηξερε την σεριφησα απο παλια θα καταλαβη τη λεω συναγωνιστες για καλους πελαταις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οποιος ηξερε την σεριφησα απο παλια θα καταλαβη τη λεω συναγωνιστες για καλους πελαταις.
ετσι ακριβωs ειναι.  ασε που στο ξεκαθαριζε σχεδον  και η ιδια απο την αρχη.  το μαγαζι αυτο δεν ηταν για τουs  βιαστικουs και για τουs μη εχοντεs.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom