Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ξενοπούλου 17 Νέο Ψυχικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα since1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Polydeykis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλημέρα. έχει κανείς επισκεφτεί τελευταία αυτό το μαγαζί? έχω την εντύπωση ότι περνάει κάμψη...

συναγωνιστή απ'οτι άκουσα γιατι μένω κοντα (χολαργό) είχαν φάει κατι "μαρς" απο το ηθων αλλά να σου πω δε ξερω κατι παραπανω γιατι δεν εχω παει..λογικά προσεχουν πολυ γιατι μια μερα που εφαγα τυχαια με κατι κολητους στη πιτσαρια στο ισογειο (αν παει κανεις παρτε ενα πεινιρλι, μετα το "φραπε" θα σας κατσει καλα  :2funny: ) δεν ειδα κινηση ουτε φωτα κλπ..

εχει παει κανεις τελευταια να μας πει εμπειριες και αν εχει καποιος το τηλ που πρεπει να παρω γιατι εχω σκοπο να περασω με ενα φιλαρακι απο το γυμναστηριο για λιγο "Χαλαρωση"!! :-)μια γειτονια ειμαστε με τα κοριτσια, να μη τα βοηθησουμε...????

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επειδη πηγαινα απο Ξενοπουλου 1 θελω να σου πω οτι τα κοριτσια τα βοηθησαμε αλλα αφου ζητανε 100 ευρα δεν τα βοηθαμε πια. αλλωστε το επιπεδο εχει πεσει χαμηλααααα.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
επειδη πηγαινα απο Ξενοπουλου 1 θελω να σου πω οτι τα κοριτσια τα βοηθησαμε αλλα αφου ζητανε 100 ευρα δεν τα βοηθαμε πια. αλλωστε το επιπεδο εχει πεσει χαμηλααααα.

Είναι αρκετοί μήνες που έχει πέσει το επίπεδο -δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Polydeykis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι να σας πω ρε παιδια...ουτε στο ξενοπουλου 1 ειχα παει που ηταν παλια και ουτε στο καινουριο..η μονη σχεση που ειχα με το ξενοπουλου 17 ηταν το κορυφαιο πεινιρλι του αλβανου στη πιτσαρια στο ισογειο!

εκατο ευρω ειναι πολλα αλλα αν γινεται καλη δουλεια (και εννοω και μασαζ) δε ξερω, εγω θα τα δινα...ειδικα αν εισαι και πιασμενος ενα μισαωρο μασαζακι και μετα μια καλη φραπεδουμπα ειναι οτι πρεπει..τωρα αν παιζοντα "μια ετσι μια γιουβετσι" σκηνικα, δε λεει οντως..

να σας πω, με τηλεφωνο παιζεται η φαση εκει? τ ξερει κανενας γιατι σημερα που περασα απεξω ηταν ολα κλειστα (αν ειναι αυτο στον πρωτο οροφο που λενε τα παιδια) αλλα ειχε ταμπελες και γενικα κινητικοτητα εξωτερικα οπως φαινοταν στο 2ο οροφο που ειναι κανονικο μασατζιδικο μαλλον!

οποιος ξερει τι παιζει (τηλ, ραντεβου) ας μου δωσει καποιες πληροφοριες γιατι αποτι εμαθα δουλεουν Ελληνιδες και οσο ναναι παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο!!  :zfuck:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην ξενοπουλου υπαρχει και δευτερη κορασιδα τη λενε ευα καλο μασαζ καλος φραπες και απαγορευση απο μαρια για μπριζολα ολα ομως γινονται.

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
@periergos1 . το περιεργο θα ηταν να μην τα καταφερνες .........

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
από εμφάνιση τί λέει η ευα φίλε perierge?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλη ειναι αλλα κατι μου λεει προσπαθω να θυμηθωκαπου αλλου την εχω δει δεν ρωτησα γιατι γινονται επιφυλακτηκες αμα ρωτας αμα πας φιλε jr tsekarhse thn.
δεν υπαρχει περιπτωση αδελφια να σου κανει φραπε να την πιανης παντου και να μη της κανει κου.κου της οποιας κορασιδα και με λιγο μελι ολα γινονται αυτο λεει η πειρα.
βεβαια υπαρχουν και ελαχιστες εξαιρεσης.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
το Ξενοπούλου 17 ήταν υπό διάλυση πριν λίγους μήνες.
τώρα τι λέει;
υπάρχει αξιόλογη θεραπεύτρια;

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το ιδρυμα μαλλον εκλεισε.

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιρνουμε τηλ εδω και 1 εβδομαδα και δεν απαντανε.

OP
OP
S

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
periergos1 εχεις καμμια πληροφορια?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μεχρι το απογευμα θα εχουμε νεα για το ιδρυμα αυτο το τη γινεται.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτο που εμαθα τωρα και το μεταφερω γιατι ετσι μου ειπαν θα ανοιξη παλι με νεο αφεντικο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αυτο που εμαθα τωρα και το μεταφερω γιατι ετσι μου ειπαν θα ανοιξη παλι με νεο αφεντικο.

"Υπο νέα διεύθυνση"΄, ακούγεται καλύτερα.

Θα αναβαθμισθούν και οι υπηρεσίες όμως??? :think:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτο δεν το ξερουμαι θα δουμε ποιος θα το παρει και θα βγαλουμε συμπερεσματα παντως η καλοι πελαταις του ιδρυματος δεν εκφραζανε παραπονα για της υπηρεσιες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom