Νέα

ξενοδοχειο στο μαρουσι ή κοντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Keeper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The_Keeper

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα να ρωτησω το εξης . επειδη ειμαι απο Θεσσαλονικη , και δεν γνωριζω απο αθηνα , και προκειτε να κατεβω αθηνα για επαγκελματικους λογους υπαρχει καποιο ξενοδοχειο στο μαρουσι ή καπου κοντα για να μεινω ;

Φυσικα δεν θα μεινω ολες τις ωρες μονος μιας κ θα εχω παρεα  :knockinb:

με ενδιαφερει να μπορω να περασω την νυχτα καπου μιας κ την επομένη ειναι η επαγκελματικη δουλεια , οχι πολυ ακριβα με 80αρια και 90αρια , διακριτικο , καθαρο και οχι καμια παρακμη

τι προτεινετε ρε παιδες ;

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Φίλε καλημέρα.
Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι το Pines Hotel στην διασταύρωση της Κηφισιάς στην Εθνική Οδο.
Γαμιστρώνας μεν αλλά καθαρό και αξιοπρεπέστατο και με δεύτερο κτήριο για διαμονή - διανυκτέρευση.

OP
OP
The_Keeper

The_Keeper

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει τπτ υλικο να το δω σε φωτο και να δω πληροφοριες για τιμες κτλ κτλ ; σε ευχαριστω κιολας

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Μεσιέ δες και το Mida's στη γέφυρα Βαρυμπόπης. Οικονομικότερο του Pines και διακριτικότερο.
Αν το  :knockinb: είναι τίποτα αξιόλογο ρίξε κάνα σύρμα.... ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Ψάχνεσαι για τριπλέτα παίχτη? :think:
Είμαι χορτάτος απ΄το περασμένο ΠΣΚ! Απλά το παλικάρι μπορεί να έχει καλό "θέμα" ευρείας κατανάλωσης και οι καλές πληροφορίες πρέπει να μεταδίδονται στους κατάλληλους αποδέκτες.

OP
OP
The_Keeper

The_Keeper

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

το βλεπω μια χαρα οχι μονο για πηδημα αλλα και να μπορω να την βγαλω μεχρι το πρωι . Επαρχια μενω και δεν ξερω απο αθηνα απο χοτελ . Θεσσαλονικη ναι γνωριζω αλλα απο κατω δεν ασχοληθηκα με χοτελ μιας κ παλαιοτερα που πηγαινα με φιλοξενουσε καμια α,λλα δυστηχως χασαμε τις ακρες  :tickedoff:

Μεσιέ δες και το Mida's στη γέφυρα Βαρυμπόπης. Οικονομικότερο του Pines και διακριτικότερο.
Αν το  :knockinb: είναι τίποτα αξιόλογο ρίξε κάνα σύρμα.... ;)

απο οτι ρωττησα με βολευει στην μετακινηση κ αυτο...αυτο το βλεπω πιο κυριλα ομως απο το προηγουμενο το Pines . Δεν ειναι μονο το θεμα πηδηματος αλλα κ διαμονης μεχρι πρωι .

οσο για την αλλη ερωτηση παντρεμενη παιζει και σορρυ αλλα κανω για 3  :headbang2: :tooth:

Είμαι χορτάτος απ΄το περασμένο ΠΣΚ! Απλά το παλικάρι μπορεί να έχει καλό "θέμα" ευρείας κατανάλωσης και οι καλές πληροφορίες πρέπει να μεταδίδονται στους κατάλληλους αποδέκτες.

κανε λιγο παυση βρε αδερφε...να ευχεσαι μην σε φορολογησουν εσενα στο σεξ γιατι δεν σε βλεπω καλα  :bounce-glasses:

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
hotel μαρουσι αλλά να έχεις gps για να το βρεις, είναι χωμένο σε κάτι στενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom