Νέα

Ξενοδοχείο που δεν ρίχνει άκυρο σε επισκέψεις call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Φίλε επειδή ταξίδευα πολύ λόγο δουλειάς ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε ξενοδοχείο αν κ πάντα έκλεινα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι οπότε για μονοκλινο δεν μπορώ να σου εγγυηθω το μόνο που συνέβαινε είναι σε περίπτωση που είχα ξεχάσει να ενημερώσω ότι περιμένω επισκέπτες να με πάρουν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν περιμένω κάποιον κ αν θέλω να την αφήσουν να ανέβει στο δωμάτιο.
Επίσης εάν είσαι καλός πελάτης δηλαδή γνωστός κύριος με σωστή συμπεριφορά καταφέρνεις να γινεσε φιλικός κ οικείος  αφήνεις κάνα μπουρμπουαρ κ σε συμπαθεί ο ρεσεψιονίστ μπορείς με λίγο τακτ να ρωτήσεις πχ "που θα μπορούσα να βρω λίγο παρεούλα να περάσω καλά" κ να σε φτιάξει μάγκα
Θεσσαλονίκη σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο ήταν ένας ρεσεψιονίστ που μου είχε πασάρει 5-6 φορές μη γνώστες γυναίκες θα έλεγα 8+ εμφάνισης που πηγενανε μιλητα κ μάλιστα σε οικονομικές τιμές
Το ίδιο έχει γίνει κ στην Αθήνα όπως κ σε επαρχιακές πόλεις αρκεί βέβαια στο ξαναλέω να είσαι γνωστός κ να έχε κερδίσει την εμπιστοσύνη

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
συνάδερφε πολύ καλή και οικονομική η επιλογή που προτείνει ο petergsp  το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα θα έβαζα μόνο στα μείον την περιοχή και το στενό παρκινγκ  σε περίπτωση που έχεις μεγάλο αμάξι, βέβαια παλαιότερα ήταν δωρεάν τώρα δεν ξέρω

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Day-use (όχι ημιδιαμονή) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ από τον νόμο να προσφέρουν όλα τα Ξενοδοχεία (στην μισή περίπου τιμή την διανυκτέρευσης) . Τα περισσότερα το κάνουν. Αυτό για τους φίλους μας που είναι της πρωινής βάρδιας με τα κορ΄τσια και θέλουν την άνεση τους. Εάν σας ενδιαφέρει λίστα πείτε μου να σας γράψω..(είναι πολλά και βαριέμαι η αλήθεια είναι).

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;

EΔΩ ΕΙΣΑΙ Κα(υ)λά  :fuck1: :fuck2: παιχταρά.

Συνημμένα

• BILLHOTELmarq_6_or.jpg
    BILLHOTELmarq_6_or.jpg
    396,2 KB · Εμφανίσεις: 104

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
εδω το εμαθα απο συναδελφο οτι ειναι "δικο μας"

δεν το ηξερα,αν και σαν ξενοδοχειο ηταν γνωστο,αλλα οχι για φικι φικι. :grin:
Τα ξενοδοχεία οφείλουν να σου παρέχουν δωμάτιο με κρεβάτι. Τι θα κάνω εγώ στο κρεβάτι δεν είναι επιλογή μου;  :S

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.296
Εντάξει, δεν είπαμε να διοργανώσω και ρωμαϊκά όργια, αλλά, εάν το κορίτσι έρθει διακριτικά ντυμένο και δεν ξεσηκώσω όλο τον όροφο, νομίζω δεν θα έπρεπε να δώσω και λογαριασμό τι θα κάνω...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εντάξει, δεν είπαμε να διοργανώσω και ρωμαϊκά όργια, αλλά, εάν το κορίτσι έρθει διακριτικά ντυμένο και δεν ξεσηκώσω όλο τον όροφο, νομίζω δεν θα έπρεπε να δώσω και λογαριασμό τι θα κάνω...

Ετσι  ετσι

giatros75

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
0
Πάντως μια φορά παραλίγο να φάω άκυρο στο Caravel με την Katerina Ind στα πρώτα της βήματα. Έστειλαν και καλά την καθαρίστρια να καθαρίσει έξι το απόγευμα. Έκανα το χαζό και πέρασα καλα. Βέβαια είχα πληρώσει δίκλινο

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
παρε airbnb κεντρο με 30 ευρω , εχει απειρα αυτη την εποχη , πολλα με jaccussi  :happy:

alonbaby

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
athenaum Συγγρού μεριά έχει κανείς κάνει επίσκεψη με κυρία.Αν Ναι ας μας πει γιατί διαμένω αυτή την στιγμή!Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom