Νέα

Ξενοδοχείο που δεν ρίχνει άκυρο σε επισκέψεις call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Μπορεί να τανε  μπάζο το κωλ γκερλ και έφαγε πόρτα από το ρεσεψιονίστ :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;

Τι πρόβλημα είχες ;

Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ, μπορείς να πας όποια θες , σε πολλά χοτέλ.

OP
OP
Angelus

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τι πρόβλημα είχες ;

Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ, μπορείς να πας όποια θες , σε πολλά χοτέλ.

Τέλος του μηνα ανεβαίνω Αθηνα και ψάχνω κανένα ξενοδοχείο για κάνα ραντεβού.

vobras

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2019
Like
90
Πόντοι
0
o φιλος νομιζω ψαχνει κανονικο ξενοδοχειο για διανυκτερευση,και οχι για ημιδιαμονη

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τέλος του μηνα ανεβαίνω Αθηνα και ψάχνω κανένα ξενοδοχείο για κάνα ραντεβού.

Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ , μπορείς να φέρνεις γκόμενα.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, φυσικά και δεν μπορείς.

Υπάρχει κάποια απορία σε αυτό που γράφω ;;;;;;;;;

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ακόμα και τα κορυφαία δεν μπορούν να πούν όχι γιατί δεν ξέρουν (επίσημα) τι παίζει.
Εχω πάει στα top Αθήνας & Θεσσαλονίκης

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Ακόμα και τα κορυφαία δεν μπορούν να πούν όχι γιατί δεν ξέρουν (επίσημα) τι παίζει.
Εχω πάει στα top Αθήνας & Θεσσαλονίκης
Ακριβώς αυτό. Αλλά ακόμα και σε αντίθετη περίπτωση (μονόκλινου) Θέλω να γνωρίζετε εκτός από ελάχιστε περιπτώσεις όπου υπάρχει μονό κρεβάτι η τιμή διαφοροποιείται για την εξτρά πετσέτα, τα εξτρά καλλυντικά και θεωρητικά τον περισσότερο χρόνο που θα χρειαστεί ο χώρος για να καθαριστεί (Plus πιο πολύ ρεύμα, νερό κλπ. Όλα αυτά βγαίνουν με ένα μεσοσταθμικό ποσοστό και χρεώνονται προς τους φιλοξενούμενος στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Φυσικά τείνουν πλέον να μην υπάρχουν μονόκλινα. Κάτι ακόμα είναι ότι μπορείτε να περιμένετε στο lobby bar του ξενοδοχείου και όλα καλά.

Τέλος ο καθένας έχει δικαίωμα επίσκεψης στο δωμάτιο του (είναι ο προσωπικός του χώρος για το χρονικό διάστημα που διαμένει) απλά δεν θα έχει ο όποιος φιλοξενούμενος του τις "παροχές" όπως πετσέτες κλπ. Αν και αν ζητήσεις και καλά ότι χρειάζεσαι μία ακόμα για κάτι όλοι θα σου φέρουν.

Υ.Γ. Τώρα γιατί δεν κλείνουν όλοι μονόκλινο και όχι δίκλινο πχ θα μου πείτε..(για τις παροχές που είπα νωρίτερα).
Καλό πρωινό μαστόρια, καλή εβδομάδα 

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η διαφορά τιμής σε καλά ξενοδοχεία είναι μικρή. Από 12 έως 30 ευρώ. Όταν το δωμάτιο ξεπερνά τα 100 ως μονόκλινο είναι μικρό το κόστος για να μην κλείσεις δίκλινο.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Η διαφορά τιμής σε καλά ξενοδοχεία είναι μικρή. Από 12 έως 30 ευρώ. Όταν το δωμάτιο ξεπερνά τα 100 ως μονόκλινο είναι μικρό το κόστος για να μην κλείσεις δίκλινο.
...ακριβώς.

vobras

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2019
Like
90
Πόντοι
0
το ξενερωμα ειναι οτι ισως υπαρξουν αδιακριτες ερωτησεις απο την ρεσεπσιον προς την κοπελα[που πηγαινεις?,αριθμο δωματιου? κτλ]

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
συνάδερφε προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα τα μεγάλα γνωστά ξενοδοχεία που έχουν και μεγάλη κίνηση στο lobby με πλήρη διανυκτέρευση και δίκλινο δωμάτιο και γενικά δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, δε γνωρίζω τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις εμένα με βολεύει το χιλτον είναι κεντρικό και εύκολο. έχει συμβεί βέβαια να με πάρουν από τη ρεσεψιόν να με ρωτήσουν αν γνωρίζω την κοπέλα που θέλει να ανέβει και αφού έδωσα οκ όλα καλά. ζητάω πάντα από τις κοπέλες να είναι ντυμένες λίγο πιο σεμνά για να περάσουν εύκολα. ελπίζω να βοήθησα

OP
OP
Angelus

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ευχαριστώ ρε μάγκες.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813

δες εδω φιλε 

το εχω επισκεφτει απειρες φορες για ημιδιαμονη.
δουλευει σαν κανονικο ξενοδοχειο κυριως αλλα δεχεται και ημιδιαμονη.
ενα τηλεφωνημα κι εισαι οκ.

Black Driller

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Κριτικές
8
Like
467
Πόντοι
280
Διαλέγω πάντα ξενοδοχεία με μεγάλη κινητικότητα στο lobby και δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από 1 φορά που απλά με καλέσανε στο τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν περιμένω κάποια Κυρία με μεγάλα βυζιά.....τους απάντησα ναι και όλα ήταν οκ.
Σε όλη την πορνό πορεία μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιας φύσης με ξενοδοχείο.
Και γιατί να έχω, οι ξενοδόχοι φίλοι μας είναι γνώστες της κατάστασης....που επικρατεί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom