You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχείο που δεν ρίχνει άκυρο σε επισκέψεις call girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;
Αναφερεσε σε "κυριλε" χοτελια μαλλον
σου εριξε κανενα ακυρο?Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ρε παίδες, έχει να προτείνει κανείς κάποιο ξενοδοχείο σε Αθήνα όπου δεν ρίχνουν άκυρο σε επισκέψεις από call girls;
Τι πρόβλημα είχες ;
Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ, μπορείς να πας όποια θες , σε πολλά χοτέλ.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μπορεί να τανε μπάζο το κωλ γκερλ και έφαγε πόρτα από το ρεσεψιονίστ
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Τι πρόβλημα είχες ;
Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ, μπορείς να πας όποια θες , σε πολλά χοτέλ.
Τέλος του μηνα ανεβαίνω Αθηνα και ψάχνω κανένα ξενοδοχείο για κάνα ραντεβού.
bluemotion1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2019
- Like
- 483
- Πόντοι
- 20
πριαμος μεταμόρφωση αδερφε ειναι σουπερ...........Τέλος του μηνα ανεβαίνω Αθηνα και ψάχνω κανένα ξενοδοχείο για κάνα ραντεβού.
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Ακριβώς.o φιλος νομιζω ψαχνει κανονικο ξενοδοχειο για διανυκτερευση,και οχι για ημιδιαμονη
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τέλος του μηνα ανεβαίνω Αθηνα και ψάχνω κανένα ξενοδοχείο για κάνα ραντεβού.
Αν έχεις πληρώσει ΔΙΚΛΙΝΟ , μπορείς να φέρνεις γκόμενα.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, φυσικά και δεν μπορείς.
Υπάρχει κάποια απορία σε αυτό που γράφω ;;;;;;;;;
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Ακριβώς αυτό. Αλλά ακόμα και σε αντίθετη περίπτωση (μονόκλινου) Θέλω να γνωρίζετε εκτός από ελάχιστε περιπτώσεις όπου υπάρχει μονό κρεβάτι η τιμή διαφοροποιείται για την εξτρά πετσέτα, τα εξτρά καλλυντικά και θεωρητικά τον περισσότερο χρόνο που θα χρειαστεί ο χώρος για να καθαριστεί (Plus πιο πολύ ρεύμα, νερό κλπ. Όλα αυτά βγαίνουν με ένα μεσοσταθμικό ποσοστό και χρεώνονται προς τους φιλοξενούμενος στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Φυσικά τείνουν πλέον να μην υπάρχουν μονόκλινα. Κάτι ακόμα είναι ότι μπορείτε να περιμένετε στο lobby bar του ξενοδοχείου και όλα καλά.Ακόμα και τα κορυφαία δεν μπορούν να πούν όχι γιατί δεν ξέρουν (επίσημα) τι παίζει.
Εχω πάει στα top Αθήνας & Θεσσαλονίκης
Τέλος ο καθένας έχει δικαίωμα επίσκεψης στο δωμάτιο του (είναι ο προσωπικός του χώρος για το χρονικό διάστημα που διαμένει) απλά δεν θα έχει ο όποιος φιλοξενούμενος του τις "παροχές" όπως πετσέτες κλπ. Αν και αν ζητήσεις και καλά ότι χρειάζεσαι μία ακόμα για κάτι όλοι θα σου φέρουν.
Υ.Γ. Τώρα γιατί δεν κλείνουν όλοι μονόκλινο και όχι δίκλινο πχ θα μου πείτε..(για τις παροχές που είπα νωρίτερα).
Καλό πρωινό μαστόρια, καλή εβδομάδα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Η διαφορά τιμής σε καλά ξενοδοχεία είναι μικρή. Από 12 έως 30 ευρώ. Όταν το δωμάτιο ξεπερνά τα 100 ως μονόκλινο είναι μικρό το κόστος για να μην κλείσεις δίκλινο.
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
...ακριβώς.Η διαφορά τιμής σε καλά ξενοδοχεία είναι μικρή. Από 12 έως 30 ευρώ. Όταν το δωμάτιο ξεπερνά τα 100 ως μονόκλινο είναι μικρό το κόστος για να μην κλείσεις δίκλινο.
συνάδερφε προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα τα μεγάλα γνωστά ξενοδοχεία που έχουν και μεγάλη κίνηση στο lobby με πλήρη διανυκτέρευση και δίκλινο δωμάτιο και γενικά δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, δε γνωρίζω τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις εμένα με βολεύει το χιλτον είναι κεντρικό και εύκολο. έχει συμβεί βέβαια να με πάρουν από τη ρεσεψιόν να με ρωτήσουν αν γνωρίζω την κοπέλα που θέλει να ανέβει και αφού έδωσα οκ όλα καλά. ζητάω πάντα από τις κοπέλες να είναι ντυμένες λίγο πιο σεμνά για να περάσουν εύκολα. ελπίζω να βοήθησα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.751
- Πόντοι
- 41.813
δες εδω φιλε
το εχω επισκεφτει απειρες φορες για ημιδιαμονη.
δουλευει σαν κανονικο ξενοδοχειο κυριως αλλα δεχεται και ημιδιαμονη.
ενα τηλεφωνημα κι εισαι οκ.
Black Driller
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 467
- Πόντοι
- 280
Διαλέγω πάντα ξενοδοχεία με μεγάλη κινητικότητα στο lobby και δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από 1 φορά που απλά με καλέσανε στο τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν περιμένω κάποια Κυρία με μεγάλα βυζιά.....τους απάντησα ναι και όλα ήταν οκ.
Σε όλη την πορνό πορεία μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιας φύσης με ξενοδοχείο.
Και γιατί να έχω, οι ξενοδόχοι φίλοι μας είναι γνώστες της κατάστασης....που επικρατεί....
Σε όλη την πορνό πορεία μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιας φύσης με ξενοδοχείο.
Και γιατί να έχω, οι ξενοδόχοι φίλοι μας είναι γνώστες της κατάστασης....που επικρατεί....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 784
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K