Νέα

Ξενοδοχείο κοντά στον Κορυδαλλό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προς το τέλος της εβδομάδας κατεβαίνω Αθήνα και θα συναντηθώ με μια κοπέλα που μιλάγαμε στο msn.Επειδή όμως δεν θα μπορέσουμε να πάμε σπίτι της είπαμε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στον Κορυδαλλό.
Έχετε να μου προτείνεται κάποιο(αν γίνεται κοντά σε Μ.Μ.Μ για εμένα) για ημιδιαμονή;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Προς το τέλος της εβδομάδας κατεβαίνω Αθήνα και θα συναντηθώ με μια κοπέλα που μιλάγαμε στο msn.Επειδή όμως δεν θα μπορέσουμε να πάμε σπίτι της είπαμε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στον Κορυδαλλό.
Έχετε να μου προτείνεται κάποιο(αν γίνεται κοντά σε Μ.Μ.Μ για εμένα) για ημιδιαμονή;
γρηγοριου λαμπρακη και πετρου ραλλη παραδιπλα απο το κλεοπατρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
κοίτα τι μαθαίνει κανεις απο το μπου...
τα παντα ολα λυνουμε καθε απορια οτι σας απασχολη ανοιξτε θεματακι και οι ειδικοι μας θα σας το λυσουν.............................πιστευω :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τα παντα ολα λυνουμε καθε απορια οτι σας απασχολη ανοιξτε θεματακι και οι ειδικοι μας θα σας το λυσουν.............................πιστευω :2funny: :2funny: :2funny:

εδω λύνετε και απορίες που δεν έχουμε!
πριν απο μας, για μας!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
P

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οκ το βρήκαμε το ξενοδοχείο, αφού το λέτε εσείς οι ειδικοί.Από τιμές τι παίζει;

Και κάτι άλλο επειδή δεν ξέρω τι γίνεται στα ξενοδοχεία.Υπάρχει προκαθορισμένη ώρα ημιδιαμονής ή μπορώ να κλείσω δωμάτιο για 3-4 ώρες;

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
2-3 ωρες ειναι συνηθως.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Οκ το βρήκαμε το ξενοδοχείο, αφού το λέτε εσείς οι ειδικοί.Από τιμές τι παίζει;

Και κάτι άλλο επειδή δεν ξέρω τι γίνεται στα ξενοδοχεία.Υπάρχει προκαθορισμένη ώρα ημιδιαμονής ή μπορώ να κλείσω δωμάτιο για 3-4 ώρες;
ωαξε εδω στο σαιτ στην σελιδα ξενοδοχεια βρες τηλεφωνο και παρε να σου τα πουν επακριβως

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εκει ειναι το μοναδικο αν θες για κοντα κορυδαλλο .αν θες ποιο μακρια εχεις πολυτελεια να διαλεξεις

OP
OP
P

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκει ειναι το μοναδικο αν θες για κοντα κορυδαλλο .αν θες ποιο μακρια εχεις πολυτελεια να διαλεξεις
Επειδή η μοναδική κριτική στο site δεν είναι και πολύ καλή, αν θέλετε προτείνετε και κανένα άλλο πιο μακριά.Αν γίνεται όμως να είναι κοντά σε σταθμό μετρό γιατί δεν θα έρθω με αυτοκίνητο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Επειδή η μοναδική κριτική στο site δεν είναι και πολύ καλή, αν θέλετε προτείνετε και κανένα άλλο πιο μακριά.Αν γίνεται όμως να είναι κοντά σε σταθμό μετρό γιατί δεν θα έρθω με αυτοκίνητο.
ε αυτο σου λεω φιλε . σε ποιο μετρο η δεν εχεις προβλημα???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Δεν έχω πρόβλημα.Απλά αν γίνεται να μην απομακρυνθούμε πολύ από τα δυτικά.
παρε ενα ταξι και πηγαινε στο σκορπιο στην πειραικη και θα καυλωσεις και μονο με την θεα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.sunsailing.gr/images/mapsCity+Attica/mapAthensMetro.JPG[/img[/URL]]

στις περισοτερες στασεις ειδικα κοντα στο κεντρο ειναι γεματο.κοντα κορυδαλλο με μετρο ειναι το αιγαλεω που δεν εχει τιποτα και πειραιας που εχει ενα σωρο.καβατζα ξενοδοχειο θες η δε σε νοιαζει???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εννοω εχεις καποιο λογο να κριφτεις η για σενα η ια την κοπελα. θες ξενοδοχειο που δε σε νοιαζει και να σε δουν η κανενα ερημικο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom