ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σόφιτελ φίλε
μόλις βγαίνεις στα πόδια σου
ακριβούτσικο όμως αλλά καλή φάση
και γαμω τα κρεβατια. εχει κοκοματ στρωμα
Σόφιτελ φίλε
μόλις βγαίνεις στα πόδια σου
ακριβούτσικο όμως αλλά καλή φάση
ναι το ξέρω τραβηγμένο...αλλα ρε γμτ...με το αυτοκινητο θα τα μπλέξω πρωτη φορά απο εκείνη την πλευρα! εμ χάθηκε ο κόσμος να γινει ενα XXX έξω απο το αεροδρόμιο να εξυπηρετούνται και όσες έρχονται Ελλάδα για ένα γρήγοροέλα σοβαρέψου...θα πας να γαμήσεις με το τρένο?
δηλαδη ερχεται η κοπελα απο τη κυπρο και θα τη παει στη τουαλεττα; >φίλε οι τουαλέτες του Βενιζέλος είναι πεντακάθαρες
έχω χέσει πολλές φορές άνετα,χωρίς χαρτί γύρω γύρω κλπ
δώστην εκεί μια πίπα την Κύπρια,που προφανώς θα είναι τσιμπουκόσκυλο για να έρθει από κει να γαμηθεί και τέρμα....πάρτης και ένα τοστ από τον Γρηγόρη και στείλτην πίσω!
να σου πω την αληθεια αυτο το ariston το ειχα σκεφτει και εγω! και ειναι διπλα στο σταθμο και δεν πρεπει να ειναι XXX hotel.θα πας η σε αυτο που σου ειπα κοντα στη πλακα ,η στο ariston hotel 3 αστερων που βρισκεται κοντα στο σταθμο λαρισης αξιοπρεπη ξενοδοχεια και πολυ καλα με πρωινο τιποτε αλλο δε προτεινω στα σιγουρα.αυτα τα δυο τα προτεινω σιγουρα.
δηλαδη ερχεται η κοπελα απο τη κυπρο και θα τη παει στη τουαλεττα; >
φίλε οι τουαλέτες του Βενιζέλος είναι πεντακάθαρες
έχω χέσει πολλές φορές άνετα,χωρίς χαρτί γύρω γύρω κλπ
δώστην εκεί μια πίπα την Κύπρια,που προφανώς θα είναι τσιμπουκόσκυλο για να έρθει από κει να γαμηθεί και τέρμα....πάρτης και ένα τοστ από τον Γρηγόρη και στείλτην πίσω!
Να είμαστε και λίγο φιλόξενοι ρε παιδια...δηλαδη ερχεται η κοπελα απο τη κυπρο και θα τη παει στη τουαλεττα; >
μολις εφτασα στην αθηνα τις δυο προηγουμενες φορες εμεινα σε αυτο το χοτελ και ηταν εξαιρετικο.υποδειγμα ξενοδοχειουνα σου πω την αληθεια αυτο το ariston το ειχα σκεφτει και εγω! και ειναι διπλα στο σταθμο και δεν πρεπει να ειναι XXX hotel.
μια χαζή ερώτηση και ελπίζω να μην με πάρει κανείς στο ψιλό...το arethusa εχει 50 και το αλλο νομιζω γυρω στα 60 εαν θες ακουσε εαν οχι παλι πηγαινε τη σε ημιδιαμονης να τρομαξει!
μολις εφτασα στην αθηνα τις δυο προηγουμενες φορες εμεινα σε αυτο το χοτελ και ηταν εξαιρετικο.υποδειγμα ξενοδοχειου
να μην αναφερεις ημιδιαμονη ,απλα μπορεις να το κρατησεις και να φυγετε νωριτερα αν και θα προτεινα να μεινεις για το πρωινομια χαζή ερώτηση και ελπίζω να μην με πάρει κανείς στο ψιλό...
επειδή ουσιαστικά τουλάχιστον αυτή την φορά πρόκειται για ημιδιαμονή, υπάρχει περίπτωση να φάω ακύρο απο αυτά τα 2; ΄λογικά αυτοί δεν θα εχουν θεμα να πληρώσω την διανυκτέρευση και να φυγουμε νωριτερα...
μια χαζή ερώτηση και ελπίζω να μην με πάρει κανείς στο ψιλό...
επειδή ουσιαστικά τουλάχιστον αυτή την φορά πρόκειται για ημιδιαμονή, υπάρχει περίπτωση να φάω ακύρο απο αυτά τα 2; ΄λογικά αυτοί δεν θα εχουν θεμα να πληρώσω την διανυκτέρευση και να φυγουμε νωριτερα...
φίλε η γκόμενα σε ξέρει φατσικά ή μέσω μειλ κλπ?
αν δεν σε ξέρει,να έρθω στη θέση σου να την πάω εκεί που ξέρω στο Κρεόλη?
εχει κοσμο αυτες τις μερες. πηγαινε την απεναντι στο glyfada
μια χαζή ερώτηση και ελπίζω να μην με πάρει κανείς στο ψιλό...
και αυτο δηλαδη το βρισκεις σωστο;αδερφε κατεβαινει απο το αεροπλανο, την παιρνεις αγκαζε και την πας σοφιτελ, εντελως τυχαια εχεις ξεχασει την ταυτοτητα σου, δινει την δικη της. αν σου ζητησουν να πληρωσεις εκεινη τη στιγμη τους λες εχεις τα χρηματα στη βαλιτσα (ενω δεν εχεις βαλιτσα) ανεβαινεις πανω κανεις ντουζ ριχνεις τον πουτσο στη γαμοκυπρια και πας στην ευχη.
και αυτο δηλαδη το βρισκεις σωστο;