dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Σοφιστικέ τράβeλοs ;εγώ τά κοιταω ή αυτά με κοιτάνε
Σοφιστικέ τράβeλοs ;εγώ τά κοιταω ή αυτά με κοιτάνε
Σε ευχαριστώIoanna Getfit
Κάνατε όλοι σας ταπ ταπ;
Η Παναγιώτα και η Ρία νομίζω πως είναι ελληνίδες.Μα όλες από Αλβανία είναι! Δε νομίζω να είναι κάποια ελληνίδα!
Νέε μου, για αυτό υπάρχει το bou, vα σου δείχνει τα σωστά μονοπάτια των σοφών γερόντων και να αποφεύγεις τους πυρφόρους Διαχειριστές εκεί' έξωΡε μαλακές παραλίγο να χεστω στο γελιο με αυτόν τον mod στο Reddit
ήθελα να του απαντήσω ρε παπάρα αν ήταν αντικείμενο θα καυλώνα?και δεύτερον τι σεβασμό με αυτό που έχει ανεβάσει αλλά Reddit είναι,πάντα έχουν έναν αέρα και είναι μέσα στον σαρκασμό και στην ειρωνία σαν αυτό το παιδί στο σχολείο που όλοι το βαράμεΝέε μου, για αυτό υπάρχει το bou, vα σου δείχνει τα σωστά μονοπάτια των σοφών γερόντων και να αποφεύγεις τους πυρφόρους Διαχειριστές εκεί' έξω
Τύπε μην χαλάς το σάλιο και το χρόνο σου, που ξέρεις τι ρόλο βαράει κάποιος/α πίσω από μια οθόνη;ήθελα να του απαντήσω
Όλες τσίφσα είναι εκτός από την ΠαναγιώταΜα όλες από Αλβανία είναι! Δε νομίζω να είναι κάποια ελληνίδα!
Με έχει μπλοκάρει οπότε δεν μπορώ να την απολαμβάνωη δενεκου δεν σε τρελενει?ολες οι αλβανιδες..μεγαλες καβλιαρες..
Ότι και να ναι έχει κάνει κοιλιά η φασουλα...Αλβανικη εταιρεια ειναι η Herbalife;;
Εγω με μια που μιλησα λιγο στα σοσιαλ.. λεει οτι πανε καλα και αυτη ολη μερα ειναι στην γυμναστικη και με ενα χερμπαν στο χερι. Εχει και μια κωλαρααα ποιημα..Ότι και να ναι έχει κάνει κοιλιά η φασουλα...
Έχουν αρχίσει να την κάνουν οι κωλάρες για καλύτερα εισοδήματα...
Ε τι θα σου λέγε ρε τύπε... Ότι σώθηκαν τα κορόιδα;Εγω με μια που μιλησα λιγο στα σοσιαλ.. λεει οτι πανε καλα και αυτη ολη μερα ειναι στην γυμναστικη και με ενα χερμπαν στο χερι. Εχει και μια κωλαρααα ποιημα..
Βρε ξερω οτι ειναι μουφα η δουλεια..Ε τι θα σου λέγε ρε τύπε... Ότι σώθηκαν τα κορόιδα;
Πυραμίδα είναι η εταιρεία
Πρέπει να βλέπεις μπροστά τύπε...Βρε ξερω οτι ειναι μουφα η δουλεια..
απλα σου λεω οτι πανε καλα και ολο και περισσοτερα κοριτσια συνεργαζονται..μια αλλη μου εστελνε μνμ να παω εκει οπου θα παρουσιαζε τα προιοντα, την εριξα ακυρο (δεν την απαντησα) γιατι ηταν λιγο γεματουλα..
Μπαα ετσι οπως την ειδα στα σοσιαλ..το αντιθετο θα ελεγα.Πρέπει να βλέπεις μπροστά τύπε...
Έχει προοπτική να αδυνατίσει
Την βλεπω να κακογερναει...γαμα τα και εινα σκατοφατσα.ετοιμάζεται να δεχτει λιτρα σπερματος στη μαπα