Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
4.078
Πόντοι
606

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.153
Πόντοι
3.846
Προσέξτε γιατί τον Ιούνιο έχει εξεταστική ,βλέπω να πηγαίνετε για Σεπτέμβρη.

Μόνο ο απουσιολόγος είναι καλός μαθητής, για αυτό τον αγαπάει ο δάσκαλος και θα του βάλει άριστα.

Δε μου λέτε δάσκαλε, το σεντόνι το σιδερώνουμε πριν το στρώσουμε ή αν είναι κατωσέντονο με λάστιχο μπορούμε και να μην το σιδερώσουμε;

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Οταν πας στο Σαμπινοσπιτο θα καταλαβεις τι σημαινει περιμενω...
Τουλαχιστον εχω βρει καλη τρυπα και τη βλεπω να γαμιεται, μουρλια στημενο στα τεσσερα το Σαμπινακι.
Προλαβαίνει να ψηθεί και το κοτόπουλο μεγιστε?Καλό θα είναι πιστεύω διότι θα πει αμέ μετά από το σεξ

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Έτρεχα όλη την ημέρα με υποχρεώσεις. Τώρα ξεμπερδεψα.

Παίζουν σημειώσεις με SOS θέ

Έτρεχα όλη την ημέρα με υποχρεώσεις. Τώρα ξεμπερδεψα.

Παίζουν σημειώσεις με SOS θέματα?
Απουσία!!!
Η οποία και δεν δικαιολογηται για αυτούς τους λόγους.Μονο με χαρτί από γιατρό .Τα έχω εγώ όλα τα θέματα και τις υποσημείωσεις και τα SOS αλλά δεν τα δίνω.
Να ερχόσουν στο μάθημα.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Προσέξτε γιατί τον Ιούνιο έχει εξεταστική ,βλέπω να πηγαίνετε για Σεπτέμβρη.

Μόνο ο απουσιολόγος είναι καλός μαθητής, για αυτό τον αγαπάει ο δάσκαλος και θα του βάλει άριστα.

Δε μου λέτε δάσκαλε, το σεντόνι το σιδερώνουμε πριν το στρώσουμε ή αν είναι κατωσέντονο με λάστιχο μπορούμε και να μην το σιδερώσουμε;
Πες τα φίλε Nubic γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε καρφί και Ρουφ....διότι είμαι καλός μαθητής και πήρα το απουσιολόγιο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.088
Πόντοι
736
Πες τα φίλε Nubic γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε καρφί και Ρουφ....διότι είμαι καλός μαθητής και πήρα το απουσιολόγιο.
τα αρχιδια σου πηρες ..τραβα για προεδρος :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.088
Πόντοι
736

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.729
Πόντοι
9.436
Εγώ έχω την εξής απορία: Όταν η ιερόδουλη δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε δεν καταλαβαίνει στοιχειώδεις λέξεις όπως κυρία και δεσποινίς, πώς υποτίθεται ότι θα την ξεκλειδώσουμε; :think:
Με τηλεπάθεια

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.729
Πόντοι
9.436
Ας πω και γω την αποψη μου

ΕΝΑΣ ειναι ο νομος για να ξεκλειδωθει μια πουτανα αλλα και οποιαδηποτε γυναικα μαζι σου....

Να σε γουσταρει και να θελει η ΙΔΙΑ να ξεκλειδωθει απο μονη της...το τι θα κανεις εσυ δεν εχει καμια σημασια....

Τωρα οι λογοι που μπορει να ξεκλειδωθει μαζι σου ειναι πρακτικα ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ και εχουν να κανουν με την πολυπλοκοτητα του γυναικειου μυαλου το οποιο ως γνωστον ειναι αβυσσος.....

Εαν τελικα εισαι ο εκλεκτος απλα απολαμβανεις την στιγμη, χαιρεσαι που το εζησες, το καταχωρεις στις ευχαριστες αναμνησεις ,δεν το θεωρεις δεδομενο οτι θα ξανασυμβει και συνεχιζεις την πορνοκαριερα σου....

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.756
Πόντοι
206
Περιμένω σήμερα το επόμενο tip με ανυπομονησία. Και πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατό και λόγω ημέρας

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.249
Πόντοι
7.195
Τώρα που ξεφούσκωσε το νήμα, ας πω κι εγώ τα δικά μου.
Ξεκλείδωμα πουτάνας βασικά εννοούνται τρία πράγματα.
Ένα, φιλική συμπεριφορά, επικοινωνία και παραχωρήσεις στο χρόνο επιπλέον των συνήθων.
Δύο, υπηρεσίες εξτρά απ αυτές που κάνει.
Τρία, να χύνει.
Ή (3 σε 1) να κάνει τον πελάτη να νιώθει ότι είναι κάτι παραπάνω από πελάτης.
Για τα δύο πρώτα δε χρειάζονται ειδικές συνταγές.
Όταν είσαι καθαρός ευγενικός και αφήνεις τακτικά τα λεφτάκια σου, αυτά θάρθουν μόνα τους
(είναι που λέγαμε στην παλιά αργκό του bou ότι "γνωρίζεστε χρόνια")
Τώρα στο χύσιμο υπάρχουν δυό περιπτώσεις.
Αυτές που δεν τους έρχεται, είναι ένα θέμα που έχουν πολλές και απ τις κανονικές γυναίκες, πόσο μάλλον αυτές που έχουν αναισθητοποιηθεί.
Κι αυτές που το αποφεύγουν, γιατί στη συνέχεια τις δυσκολεύει στη δουλειά.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το ζητήσετε παραγγελία, τώρα αν χύσουν στ αλήθεια ή προσποιηθούν αυτό πότε δεν μπορεί να το ξέρει κανείς σε καμμία γυναίκα.

Ωστόσο απ τα μυνήματα εδώ είδα και κάτι διαφορετικό.
Να προσπαθήσεις δηλαδή σαν πελάτης να δώσεις την εντύπωση στην πουτάνα (μικρής ηλικίας συνήθως) ότι μπορεί να ποντάρει σε σένα για το κάτι παραπάνω στη ζωή της.
Αυτό δεν το βρίσκω και τόσο ηθικό...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.322
Πόντοι
7.046
Ξεκλείδωσα.