Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.257
Πόντοι
441
αν την ριξεις θα σε πανε μεσα για αποπειρα ανθρωποκτονιας
Ειδες...γιαυτο δεν τα παω καλα με το σπορ....
Ενω τις αλλες τις κανεις οτι θες...
Και οταν γαμας παντα γουσταρουν παντα βγαζεις καυλες...

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.748
Πόντοι
4.696
Eμένα μου είπε τέσσερεις φορές, χωρίς παρεξήγηση. Και μια ερώτηση, με τι στον πούτσο ασχολείστε ρε αλάνια;
Τύπε σε κόβω αδιάφορο ως προς τη γνώση...
Δια βίου μάθηση

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.748
Πόντοι
4.696
Στο τέλος ο μπραντ ο ξεκλειδωτής θα μοιράσει πτυχία.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι δεν είναι όλοι των γραμμάτων όπως εμείς!!!
Πες τα

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.878
Πόντοι
47.129
Εγω νομιζα το αναποδο..

Για ποιο λογο να ασχοληθεις να "ξεκλειδωσεις" πουτανα του 10ρικου ή 20άρικου ??

Έχετε συνηθίσει και σας έχει γινει τρόπος ζωής να γαμάτε ενα πτωμα για 7,5 λεπτα , μετα να πηγαίνετε σπίτι να τον παίζετε. Εγω με τα 69 tips μου θα σας μαθω να γαματε το μυαλο της ιερόδουλης και να φεύγετε πλήρως ικανοποιημένοι. :hi:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.748
Πόντοι
4.696
Έχετε συνηθίσει και σας έχει γινει τρόπος ζωής να γαμάτε ενα πτωμα για 7,5 λεπτα , μετα να πηγαίνετε σπίτι να τον παίζετε. Εγω με τα 69 tips μου θα σας μαθω να γαματε το μυαλο της ιερόδουλης και να φεύγετε πλήρως ικανοποιημένοι. :hi:
Τύπε όμως πήγαινέ το πιο γρήγορα γιατί με αυτό το ρυθμό τα τιπς θα εφαρμοστούν απ'τα εγγόνια μας...

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.031
Πόντοι
206
Eμένα μου είπε τέσσερεις φορές, χωρίς παρεξήγηση. Και μια ερώτηση, με τι στον πούτσο ασχολείστε ρε αλάνια;
Με την ικανοποιηση ξενων μουνιων.............
βοηθαμε στην ψυχικη ισορροπια της κοινωνιας.......==Προσφερουμε Κοινωνικο Εργο==

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.257
Πόντοι
441
Το νημα επρεπε να λεει...
Πως να ξεκλειδωσετε τις ελληνιδες....
Η πως να γαματε αβερτα ελληνιδες αλλα παω πασο...

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.257
Πόντοι
441
Μπορεις να βγαινεις για ποτακι...και να γαμας αλλες και να γουσταρουν κιολας...
Στο μπουρδελο θα πας να αδειασεις τα χοντρα....η αν πας με φιλαρακια και δεις κατι που αξιζει....και λες θα το φαω...

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.245
Πόντοι
1.436
Δώσε πονοοο !!!Ναι αυτο που είπες με έφτιαξε...
Ετοιμάζω το γραφείο μου για διάβασμα..
Δώσε υλικό δάσκαλε!!!
Θα γίνω ο γκουρού των πουτανων....εεεε συγνώμη των δεσποινιδων και κυρίων...!!!

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.878
Πόντοι
47.129
Το νημα επρεπε να λεει...
Πως να ξεκλειδωσετε τις ελληνιδες....
Η πως να γαματε αβερτα ελληνιδες αλλα παω πασο...

οι ελληνιδες ειναι καμμενα χαρτια, κατεστραμενες προσωπικοτητες, ψυχικα σκουπιδια. κλασμενες τις εχω.. :badair::badair::badair:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.878
Πόντοι
47.129
Το μονο που εχει μεινει στον αντρα ειναι η αξιοπρεπεια, οι ελληνιδες θελουν να μας την παρουν και αυτη και να μας ριξουν στο βοθρο εκει που ειναι αυτες ! Εμεις γαμαμε στα μπουρδελα και ειμαστε αξιοπρεπεις !
Ειμαστε κυριοι δεν χρωσταμε σε κανεναν και σε καμμια τιποτα και δεν ενοχλουμε κανενα :hi:

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.257
Πόντοι
441
οι ελληνιδες ειναι καμμενα χαρτια, κατεστραμενες προσωπικοτητες, ψυχικα σκουπιδια. κλασμενες τις εχω.. :badair::badair::badair:
Βρες αλοδαπες...εσυ χαχαχα

Δεν ξερω σαν αντρας τις σεβομαι...αλλα να σεβονται κι αυτες την δουλεια που κανουν και τα λεφτα μου...
Αλλα εως εκει...
Προσφατη εμπειρια μου...λεει η τσα2..το προγραμμα βγαινει χαμογελαστη ωραια παρουσια περνω προγραμμα με τα παντα ολα...μισαωρο...
Ερχετε μιλαμε παμε να ξεκινησουμε μη αυτο μη εκεινο...λεω εγω αλλο πληρωσα εξω...οχι οχι λεει....μπουλο σηκωνομαι να ντυθω...αρχησε τα παρακαλια...πηγα πηρα τα λεφτα μου γεια σας...
Εεε αυτη την να κατσεις να την ξεκλειδωσεις χαχαχαχαχαχα

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.257
Πόντοι
441
Το μονο που εχει μεινει στον αντρα ειναι η αξιοπρεπεια, οι ελληνιδες θελουν να μας την παρουν και αυτη και να μας ριξουν στο βοθρο εκει που ειναι αυτες ! Εμεις γαμαμε στα μπουρδελα και ειμαστε αξιοπρεπεις !
Ειμαστε κυριοι δεν χρωσταμε σε κανεναν και σε καμμια τιποτα και δεν ενοχλουμε κανενα :hi:
Μαζι σου....σε ολα φιλαρακι....αλλα σαν τις ανεξαρτητες δεν εχει χαχα

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
209
Πόντοι
21
Τύπε σε κόβω αδιάφορο ως προς τη γνώση...
Δια βίου μάθηση
Nόμιζα ότι κάναμε ομαδική εργασία κι είπα να κάνω λίγο χιούμορ για ξεκούραση...επίσης προτιμώ να κάνω πλάκα παρά να αραδιάζω "κατορθώματα" με τάνες ή μη.

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.748
Πόντοι
4.696
Nόμιζα ότι κάναμε ομαδική εργασία κι είπα να κάνω λίγο χιούμορ για ξεκούραση...επίσης προτιμώ να κάνω πλάκα παρά να αραδιάζω "κατορθώματα" με τάνες ή μη.
Ρε τύπε...
Κι εγω πλάκα κάνω, χαλαρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.863
Πόντοι
27.261
παρακαλώ πολύ τους φίλτατους και αγαπητούς συμφορουμίτες του ιστότοπου τούτου, να μην αποσπούν την προσοχή του μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών με παραπλανητικά σχόλια και να τον αφήσουμε να μας μοιράσει τις υπερπολύτιμες πορνικές γνώσεις του με ηρεμία, τάξη και άπλετο σέβας κυρίως ως προς την τεράστια πορνοεμπειρία του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom