Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.983
Πόντοι
47.129
Κάτι μου λέει ότι το νήμα θα ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και συμμετοχή το νόμο του Πικερ. Εδώ δε μιλάμε για ένα νόμο, αλλά για νομοθεσία.

Και λιγο λες..

Screenshot_20250403_135454_Google.jpg

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Πηδηξε κανεις απο γεφυρα?:coffee:

Ευγενική παράκληση. Αν είναι εύκολο τα tips να έρχονται λίγο γρήγορα γιατί μέχρι να φτάσουμε στο 69 τι θα κάνουμε?
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον συνάδελφο.
Πρέπει να ετοιμαστούμε να κάνουμε και λίγο προπόνηση μήπως και καταφέρουμε και εμείς να γίνουμε ξεκλειδωτες πουτανων κάποια στιγμή.
Θα μας πάρει χρόνο μέχρι να ανέβουν τα 69 tips βάλε και την προπόνηση βάλε και τις αποτυχίες...
Οπότε παρακαλώ τον νηματοθετη ποιο γρήγορο ρυθμό στα tips μήπως κάποια στιγμή και εμείς οι αρχάριοι καταφέρουμε να ξεκλειδώσουν καμία πουτανα...εεεε.....συγνώμη...δεσποινίς η κυρία ήθελα να πω πριν πεθάνουμε.
Ευχαριστώ για την κατανόηση...!!!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.752
Πόντοι
206
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον συνάδελφο.
Πρέπει να ετοιμαστούμε να κάνουμε και λίγο προπόνηση μήπως και καταφέρουμε και εμείς να γίνουμε ξεκλειδωτες πουτανων κάποια στιγμή.
Θα μας πάρει χρόνο μέχρι να ανέβουν τα 69 tips βάλε και την προπόνηση βάλε και τις αποτυχίες...
Οπότε παρακαλώ τον νηματοθετη ποιο γρήγορο ρυθμό στα tips μήπως κάποια στιγμή και εμείς οι αρχάριοι καταφέρουμε να ξεκλειδώσουν καμία πουτανα...εεεε.....συγνώμη...δεσποινίς η κυρία ήθελα να πω πριν πεθάνουμε.
Ευχαριστώ για την κατανόηση...!!!
Ο τύπος άνοιξε νήμα, μας έψησε και είναι ακόμα στο 2/69 μετά από 11 σελίδες. Καλά εμένα πούτσα μου, πάω πάλι να διαβάσω Ζανέστη Ζαπάτα

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.983
Πόντοι
47.129
Ο τύπος άνοιξε νήμα, μας έψησε και είναι ακόμα στο 2/69 μετά από 11 σελίδες. Καλά εμένα πούτσα μου, πάω πάλι να διαβάσω Ζανέστη Ζαπάτα

11 x 67 = 670 σελίδες ακόμα για πλήρες ξεκλείδωμα ιεροδουλης.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Όχι μη μας το κάνεις αυτό.
Δεν νομίζω να ζήσω μέχρι τότε!!!Αν βάλεις την προπόνηση,τις αποτυχίες σίγουρα δεν θα προλάβω!!!
Κρίμα και ήθελα να το προσπαθήσω μπας και τα καταφέρω και εγώ σε αυτή τη ριμαδα τη ζωή!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη το κάνεις αυτό!!!
Θα χάσεις!!!
Εδώ μιλάμε για best seller!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.907
Πόντοι
27.261
μην είσαι αχάριστος. τουλάχιστον ο ξεκλειδωτής πουτανών μας γράφει τα τιπς του και δε ξηγέται partakius monahofakius, όπως ο γνωστός μεγαλοψυχολόγος.
εγώ στηρίζω, αν και χθες με το προμόσιον που του έκανα, που κατάφερα και ξεκλείδωσα την Τζούλια με μόνο 2 τιπς, νευρίασε και μου κράτησε μούτρα. :undecided:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.752
Πόντοι
206
μην είσαι αχάριστος. τουλάχιστον ο ξεκλειδωτής πουτανών μας γράφει τα τιπς του και δε ξηγέται partakius monahofakius, όπως ο γνωστός μεγαλοψυχολόγος.
εγώ στηρίζω, αν και χθες με το προμόσιον που του έκανα, που κατάφερα και ξεκλείδωσα την Τζούλια με μόνο 2 τιπς, νευρίασε και μου κράτησε μούτρα. :undecided:
:tooth:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.274
Πόντοι
1.436
Τρομερός!!!Με τη μία?Μόνο με τα δύο tips?Έφυγα...πάω να προσπαθήσω και εγώ μήπως κάνω τίποτα τώρα στα γεράματα!!!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.752
Πόντοι
206
Να μπει τουλάχιστον το 3ο tip εδώ και τώρα. 2 δε φτάνουν. Είμαι έξω από το ρδέλο και περιμένω. Όχι να πετάξω έτσι ενα 10άρικο

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.820
Πόντοι
4.696
Να μπει τουλάχιστον το 3ο tip εδώ και τώρα. 2 δε φτάνουν. Είμαι έξω από το ρδέλο και περιμένω. Όχι να πετάξω έτσι ενα 10άρικο
τύπε μπες, και να το γράψει τώρα μέχρι να διαβάσεις-μάθεις-εμπεδώσεις δεν προλαβαίνεις...
βολέψου με τιπς 1 και 2

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
3.851
Πόντοι
441
Γτ να κατσεις να ασχοληθεις με τανες?!.....
Βρες μια (σωστη) κοπελα τουλαχιστον οχι απο αυτο το επαγγελμα και ξεκλειδωσε την....
Δεν μπορω να καταλαβω....
Χωρις παρεξηγηση!!! Βεβαια

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.752
Πόντοι
206
τύπε μπες, και να το γράψει τώρα μέχρι να διαβάσεις-μάθεις-εμπεδώσεις δεν προλαβαίνεις...
βολέψου με τιπς 1 και 2
Δεν έχεις άδικο, αλλά φίλος να ξέρεις μαθαίνω πολύ γρήγορα. Εξάλλου έχει ένα πούλμαν πάκιδες εδώ μπροστά, έχω χρόνο :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
83.210
Πόντοι
15.931
Γτ να κατσεις να ασχοληθεις με τανες?!.....
Βρες μια (σωστη) κοπελα τουλαχιστον οχι απο αυτο το επαγγελμα και ξεκλειδωσε την....
Δεν μπορω να καταλαβω....
Χωρις παρεξηγηση!!! Βεβαια
esy γιατι δεν βρισκεις μια και εισαι εδω μεσα ?

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.820
Πόντοι
4.696
εγώ έχω να παρατηρήσω ότι μόνο σε μπουρδέλα αναφέρεσαι...:confused:
εμείς με τα κολ γκιρλ πως το προσαρμόζουμε?

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.114
Πόντοι
366

Εγω νομιζα το αναποδο..

Για ποιο λογο να ασχοληθεις να "ξεκλειδωσεις" πουτανα του 10ρικου ή 20άρικου ??

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.820
Πόντοι
4.696
Δεν έχεις άδικο, αλλά φίλος να ξέρεις μαθαίνω πολύ γρήγορα. Εξάλλου έχει ένα πούλμαν πάκιδες εδώ μπροστά, έχω χρόνο :coffee:
οκ έχεις χρονο να δουλέψεις 1 και 2 περί σαλοναρίσματος...

μόνο μη μπερδευτείς με κανα πάκι :confused:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.820
Πόντοι
4.696
Εγω νομιζα το αναποδο..

Για ποιο λογο να ασχοληθεις να "ξεκλειδωσεις" πουτανα του 10ρικου ή 20άρικου ??
τον νηματοθέτη πρέπει να ρωτήσεις...

υποθέτω πως είναι παντού κλειδαράς-μπαντ πιτ, ακόμα και στα μπουρδέλα :sunglasses:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.114
Πόντοι
366
τον νηματοθέτη πρέπει να ρωτήσεις...

υποθέτω πως είναι παντού κλειδαράς-μπαντ πιτ, ακόμα και στα μπουρδέλα :sunglasses:

Μάλλον θέλει "παράσημο ξεκλειδώματος" για να διαφημίζεται στον douleutaras . gr να χρεώνει παραπάνω...

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.035
Πόντοι
206
Πιανει και σε κολ γκιρλ - δοκιμασμενο-
μπορει να σου ζητηση μεχρι και γαμο............--το κολ γκιρλ.............................................--

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom