Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Panos 1978

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.073
Πόντοι
4.496
Εχει μεγαλη σημασία αγαπητε ..

Μια επαγγελματιας δεν αφηνει το ταμειο της για ερωτες διοτι εχει επιλεξει την ηδονή ..ειναι γέννημα του χρηματος..ο ερωτας δεν κατηκει σε αυτη τη γειτονιά...

Απο την αλλη πλευρα ο πελατης έρχεται και αυτος για την ηδονή του ... Άθελα τους κάποιοι πελατες απο την πολυ μαγκια κλειδωνουν την θεληση της πορνης γιατι αυτη θα εχει το νου της να πονεσει λιγοτερο απο την ανασφαλεια που προκαλεσε ο μαλακας...

Οποτε ναι θελει προσοντα για να απολαυσεις σωστα την πληρωμενη ηδονή ...και ειναι ποιο δυσκολο απο τα απλα γκομενικα ... γιατι θα ερθει ο επομενος και μετα ο επόμενος μεσα στο 2ωρακι...

Οποτε οι επαγγελματιες που εχουμε αφειερωθει στη δουλεια μας ναι θελουμε τον κλειδαρα ...εχει ενδιαφερον και εχει σημασία ποιον χυνουμε .....οταν τα λεμε με τις φιλες μας να δεις με τι καμαρι μιλανε τα κοριτσια για τους αυθεντικους γαμιαδες λες και κερδισανε το τζοκερ ...τα μωρα μου...:coffee:
@pastelios

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.690
Πόντοι
6.166
Συνάδελφε αυτό με τα παιχνίδια,Playstation,φιλέτα κ.τ.λ....μιλάει αλιγορικα ο συνάδελφος για να δώσω έμφαση στο ότι ενώ εμείς εδώ έχουμε μια αλλά ποιότητα ζωής ή κοπέλα μπορεί να έχει πέραση δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της κ.τ.λ.
Φιλικά...
Τυπε αν δεις τι του εγραψα ¨¨Το πως περασε ο καθενας στην παιδικη του ηλικια αστο τυπε ,παμε παρακατω"" .Δες την απαντηση του και η παιδικη ηλικια δεν εχει σχεση με την ποιοτητα ζωης και δεν ειναι η παιδικη ηλικια μετρο συγκρισης απλα .Παμε παρακατω .

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
35.644
Πόντοι
11.146
Εχει μεγαλη σημασία αγαπητε ..

Μια επαγγελματιας δεν αφηνει το ταμειο της για ερωτες διοτι εχει επιλεξει την ηδονή ..ειναι γέννημα του χρηματος..ο ερωτας δεν κατηκει σε αυτη τη γειτονιά...

Απο την αλλη πλευρα ο πελατης έρχεται και αυτος για την ηδονή του ... Άθελα τους κάποιοι πελατες απο την πολυ μαγκια κλειδωνουν την θεληση της πορνης γιατι αυτη θα εχει το νου της να πονεσει λιγοτερο απο την ανασφαλεια που προκαλεσε ο μαλακας...

Οποτε ναι θελει προσοντα για να απολαυσεις σωστα την πληρωμενη ηδονή ...και ειναι ποιο δυσκολο απο τα απλα γκομενικα ... γιατι θα ερθει ο επομενος και μετα ο επόμενος μεσα στο 2ωρακι...

Οποτε οι επαγγελματιες που εχουμε αφειερωθει στη δουλεια μας ναι θελουμε τον κλειδαρα ...εχει ενδιαφερον και εχει σημασία ποιον χυνουμε .....οταν τα λεμε με τις φιλες μας να δεις με τι καμαρι μιλανε τα κοριτσια για τους αυθεντικους γαμιαδες λες και κερδισανε το τζοκερ ...τα μωρα μου...:coffee:
Johnny Depp Salute GIF

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
23
Like
13.637
Πόντοι
4.546

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.648
Πόντοι
3.446
ρε τύποι μια απορία έχω μόνο

αν την ξεκλειδώσεις και μετά αρχίσει να σε μαδάει σα τσαρούχι

μπορείς να την ξανάκλειδώσεις ή μετά πρέπει να ανοίξεις άλλο θρεντ για κλείδωμα? :confused::confused::confused:
Τύπε σαούλ (τι με διώκεις), αν κάποιος μέλος μαδηθεί κι απομείνει ξεπουπουλιασμένο, μπορεί πάντα να απευθυνθεί στις σχετικές ομάδες του μπου για δωρεάν συνεδρίες.
Βλέπε πχ νήμα ελλεινίδες...

Galaxxxy11

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Πριν από κανένα εξάμηνο πήγα σε ένα κρυφό ντελο στην Θεσσαλονίκη, ήταν εκεί μια μέτριας εμφάνισης κυρία περί τα σαράντα. Μετά το χαμούρεμα την έβαλα να με καβαλήσει με το αιδοίο της να μου γαμάει το στόμα. Καταγκάυλωσε, έχυσε με κραυγή και χυμούς. Μετά με άφησε να την γαμίσω ακά από κόλο και την έχυσα στην μούρη. Δυστυχώς την επόμενη φορά που πήγα η τσα2 μου είπε ότι πήγε σε ένα μασατζίδικο, το οποίο δεν μου αποκαλύπτει ! Αυτό ονομάζω εγώ ξεκλείδωμα !!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.006
Πόντοι
3.656
Τύπε σαούλ (τι με διώκεις), αν κάποιος μέλος μαδηθεί κι απομείνει ξεπουπουλιασμένο, μπορεί πάντα να απευθυνθεί στις σχετικές ομάδες του μπου για δωρεάν συνεδρίες.
Βλέπε πχ νήμα ελλεινίδες...
λύσεις υπάρχουν

χωρίς πολλές ερωτήσεις και με λογικές εμπράγματες εγγυήσεις :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.648
Πόντοι
3.446
λύσεις υπάρχουν

χωρίς πολλές ερωτήσεις και με λογικές εμπράγματες εγγυήσεις :coffee:
πάντα...!!

αλλά τα μέλη δεν είναι ναυάγια έτσι κι αλλιώς..."αρχόντοι" είναι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.982
Πόντοι
736
Vegan η κατασταση ..:coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.733
Πόντοι
456

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.648
Πόντοι
3.446

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.358
Πόντοι
3.796
Ξεκλειδωμα γινεται κ χωρις λεφτα και χωρις σεξ,το ζω στις πιατσες.Υπαρχει και η κανονικη ζωη.Μεσα στις μοναξιες τους οταν μιλας μιλανε οπως ισχυει για καθε ανθρωπο ανεκαρτητου δουλειας.Τι εχω ζησει κ σε στουντιο κ μη σας πω και μπουρδελο.Κ με τσατσαδες.Θεμα συμπεριφορας ειναι κ για τις δυο πλευρες,οταν ειναι αμοιβαιο κ παρτουζες να γινονται εσεις θα μιλατε φυσιολογικα και εμπιστα.Η μαλλον πιο εμπιστα

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.714
Πόντοι
47.129
Επαναλαμβανω γιατι χαθηκε αναμεσα στις απαντησεις.

TIP No1

Δεν περναμε στο δωματιο κατευθειαν με μια καινουρια πορνη, κανουμε αισθητη την παρουσια μας στο σαλονι μιλωντας της.
Εχουμε συντομο eye contact.
Μετα αποχωρουμε χωρις ομως να δειχνουμε απογοητευση απο την εμφανιση της.

Αν καταφερουμε και επιτυχουμε ενα αγγιγμα πανω της ειναι εξτρα γκολ.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.870
Πόντοι
5.565
πόσο απελπισμένος μπορεί να είναι κάποιος ώστε να εκθέτει δημόσια με τέτοιο τρόπο την απέραντη μοναξιά του;;;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.982
Πόντοι
736
Πηδηξε κανεις απο γεφυρα?:coffee:

Stories