εγω προσωπικα εκανα το ξεκινημα της σεξουαλικης μου ζωης σε μπουρδελακι ημιυπογειο στη φυλης και δεν το μετανιωσα
η πουτανα ηταν φρεσκια στο επαγγελμα, ουκρανη 23-25 χρονων, ευγενικη, μου εβαλε και την πουτσα στο μουνι γιατι δεν εβρισκα τρυπα με τιποτα, γενικως ηταν μια θετικη εμπειρια
αν μπορουσα να ξαναρχισω παλι καπως ετσι θα αρχιζα
και αν ειχα να συμβουλεψω καποιον θα τον συμβουλευα να κανει το ιδιο. κι αν βρει πιο εμπειρη πουτανα απο αυτη που ειχα βρει εγω, καμια νταρντανοθεια γυρω στα 40 να του ρουφηξει το μεδουλι ακομα καλυτερα
τα κοριτσια τη σημερον ημερα μπορει να το δινουν ευκολοτερα απο οτι παλιοτερα ομως εχουν 3 μεγαλα αρνητικα, πολυ μεγαλα αρνητικα
1) ειναι παντελως ηλιθια και μαλακισμενα σαν ατομα επηρεασμενα απο τις μοδες και τις καγκουριες που βλεπουν στα facebook και στα instagram
2) ειναι σκληρα και αποτομα και μπορει να δημιουργησουν προβλημα σε εναν πιτσιρικα που εχει το αγχος της πρωτης φορας (πχ να τον κοροιδεψουν η να τον απαξιωσουν)
3) δεν εχουν ουτε αυτα εμπειρια και μπορει να κανουν καμια μαλακια οπως να του προκαλεσουν κανενα καταγμα πεους χοροπηδωντας πανω στον πουτσο οπως βλεπουν στις τσοντες, να του γδαρουν το πουλι με δοντια η νυχια, το χειροτερο απ ολα, να μεινουν εγκυες κλπ κλπ