Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι ρε παιδια το δαιμονοποιητε το θεμα γκομενες? Οι περισσοτερες γκομενες θελουν ακριβως οτι και εμεις. Δηλαδη καποιον να κανουν σεξ να μπορουν να μιλησουν και να τους αρεσει εμφανισιακα. Απλα αυτες εχουν την ευχερια να διαλεξουν μεσα απο πολλους και και εμεις απο τη φυση μας πηδαμε οτι βρεθει μπροστα μας. Ολα πηγαζουν απο κει. Τωρα οπως υπαρχουν γυναικες που κοιτανε το χρημα πρωτα απο ολα υπαρχουν και αντρες που κοιτανε μονο το πως θα πηδηξουν μια γυναικα και θα την δουλεψουν κανονικα ενω θα πηδανε και αλλες 10.Η ιδια μαλακια ειναι. Το μονο διαφορετικο που εχουμε ειναι οτι εμεις καυλωνουμε με βυζια και οι γκομενες με 50ευρα...αυτο δε σημαινει ομως οτι αν μια γκομενα εχει μικρα βυζια αλλα καλο χαρακτηρα την αποκλειουμε και το ιδιο ισχυει για τις γκομενες. (οχι ολες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στην Κηφισιά η μόδα είναι ένα άλλο σπάω το κεφάλι μου να το θυμηθώ..όχι τόσο διαδεδομένο αλλά δεν ξέρω τι τις έχει πιάσει όλες και το παίρνουν...έλααα πες μου μαρκες όχι τοσο συχνες  :think:

De Tomaso  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιατι ρε παιδια το δαιμονοποιητε το θεμα γκομενες? Οι περισσοτερες γκομενες θελουν ακριβως οτι και εμεις. Δηλαδη καποιον να κανουν σεξ να μπορουν να μιλησουν και να τους αρεσει εμφανισιακα. Απλα αυτες εχουν την ευχερια να διαλεξουν μεσα απο πολλους και και εμεις απο τη φυση μας πηδαμε οτι βρεθει μπροστα μας. Ολα πηγαζουν απο κει. Τωρα οπως υπαρχουν γυναικες που κοιτανε το χρημα πρωτα απο ολα υπαρχουν και αντρες που κοιτανε μονο το πως θα πηδηξουν μια γυναικα και θα την δουλεψουν κανονικα ενω θα πηδανε και αλλες 10.Η ιδια μαλακια ειναι. Το μονο διαφορετικο που εχουμε ειναι οτι εμεις καυλωνουμε με βυζια και οι γκομενες με 50ευρα...αυτο δε σημαινει ομως οτι αν μια γκομενα εχει μικρα βυζια αλλα καλο χαρακτηρα την αποκλειουμε και το ιδιο ισχυει για τις γκομενες. (οχι ολες)

τυπε εγω ειχα και μηχανη ανωμαλου δρομου....εκει να δεις καβλα  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    210,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 112.jpg
    112.jpg
    271,9 KB · Εμφανίσεις: 31

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στην εποχη μας που η γυναικα ειναι οικονομικα ανεξαρτητη εχει και αυτη δικαιωμα να κοιταζει αλλα κριτηρια εκτος του χρηματος.αρκετοι αντρες τα εχουν βρει δυσκολα τη σημερον εποχη για αυτο το λογο.θελουν τη γυναικα να εξαρταται απο αυτους για να την ελενχουν.και οταν δεν μπορουν να το καταφερουν με γυναικες που ξερουν να πατανε στα ποδια τους.πανε εκει που περναει το νταιλικι τους.στις πουτανες.παρτε το χαμπαρι η γυναικα εχει πλεον τα δικα της λεφτα και μαζι με αυτο δικαιωμα επιλογης

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Στην εποχη μας που η γυναικα ειναι οικονομικα ανεξαρτητη εχει και αυτη δικαιωμα να κοιταζει αλλα κριτηρια εκτος του χρηματος.αρκετοι αντρες τα εχουν βρει δυσκολα τη σημερον εποχη για αυτο το λογο.θελουν τη γυναικα να εξαρταται απο αυτους για να την ελενχουν.και οταν δεν μπορουν να το καταφερουν με γυναικες που ξερουν να πατανε στα ποδια τους.πανε εκει που περναει το νταιλικι τους.στις πουτανες.παρτε το χαμπαρι η γυναικα εχει πλεον τα δικα της λεφτα και μαζι με αυτο δικαιωμα επιλογης

Τύπε,
προσωπικά η γυναίκα που τη θέλω ως σύντροφο και ίσως να προχωρήσει το θέμα πιο σοβαρά τη θέλω οικονομικά ανεξάρτητη και όχι να εξαρτάτε από εμένα.Εξ άλλου είδαμε και τις γυναίκες (όχι όλες) που θέλουν να εξαρτώνται οικονομικά από τους άνδρες τι κορόιδα βρίσκουν και μαγκιά τους στην τελική αφού h πλειοψηφία των αδρών είναι μουνόδουλοι!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε,
προσωπικά η γυναίκα που τη θέλω ως σύντροφο και ίσως να προχωρήσει το θέμα πιο σοβαρά τη θέλω οικονομικά ανεξάρτητη και όχι να εξαρτάτε από εμένα.Εξ άλλου είδαμε και τις γυναίκες (όχι όλες) που θέλουν να εξαρτώνται οικονομικά από τους άνδρες τι κορόιδα βρίσκουν και μαγκιά τους στην τελική αφού h πλειοψηφία των αδρών είναι μουνόδουλοι!
η φυση εκανε εται την γυναικα.δεν μπορουμε να την κατηγορησουμε επειδη ψαχνει ενα ασφαλες μερος να μεγαλωσει τα παιδια της.οσο για τους αντρες κοροιδα.εγω δεν ειδα κατι τετοιο.εγω ειδα απλα αντρες να αναλαμβανουν το ρολο που τους εδωσε η φυση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η φυση εκανε εται την γυναικα.δεν μπορουμε να την κατηγορησουμε επειδη ψαχνει ενα ασφαλες μερος να μεγαλωσει τα παιδια της.οσο για τους αντρες κοροιδα.εγω δεν ειδα κατι τετοιο.εγω ειδα απλα αντρες να αναλαμβανουν το ρολο που τους εδωσε η φυση.
ποια παιδια ρε φιλε;σιγα που νοιαζονται αυτες για τα παιδια....να περναν καλα νοιαζονται

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ποια παιδια ρε φιλε;σιγα που νοιαζονται αυτες για τα παιδια....να περναν καλα νοιαζονται

Ακριβώς έτσι! Τεκμηριωμένο
κι εντελώς βεβαιωμένο !

Αργότερα, μπορώ να το τεκμηριώσω και σε έμμετρο λόγο !  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε , γλ ,....άσε να πω κι εγώ τίποτα ,....! ¨ολο με προλαβαίνεις !  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Βιολογία, λειτουργεί υποσυνείδητα !

Η μαλάκω συνειδητά, ενδιαφέρεται για τον κώλο της και έχει ώς πρόσχημα τα παιδιά !

Αργότερα
περισσότερα !  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η Βιολογία, λειτουργεί υποσυνείδητα !

Η μαλάκω συνειδητά, ενδιαφέρεται για τον κώλο της και έχει ώς πρόσχημα τα παιδιά !

Αργότερα
περισσότερα !   :grin:
σκεφτεται τον εαυτο της.γιατι ετσι της εχει περαστει βιολογικα.δεν μπορουμε να την κατηγοτισουμε γιαυτο.αν δεν το εκανε δεν θα ειχαν τα παιδια της καλο μελλον

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
gl , συμπαθεις καμια γυναικα ξερω γω? Καμια φιλη σου, καμια πρωην, κατι?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν συμφωνείς  ,....ε ?

δεν με νοιάζει καθόλου ! Αρκεί που ξέρω την αλήθεια και μπορώ να δρώ κατάληλα και ανάλογα !

Ολες μα όλες, θα υπερασπιστείτε την μητρότηα και τα ένστικτα και τ΄αρχίδια μου κουνιούνται και όταν έρχεται η ώρα, όταν βρίσκεστε στο προκείμενο, όλες κάνετε την πάπια !

Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω εγώ ! Οι άλλοι φταίνε για την ανεπάρκειά μου , σαν μητέρα, σαν σύζυγος, σαν άνθρωπος γενικα΄,....!

Κατάντημα δηλαδή ,..... !  

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
chris, και όποιος άλλος ενδιαφέρεται , ..διαβάστε σχετικά βιβλία για το θέμα !

Ενημερωθείτε, και εκφραστείτε ελεύθερα !

Η αλήθεια, είναι πάντα δύσπεπτη ,....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom