alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α ενταξει.Σαλονικια ειναι τυπε καμια σχεση
Α ενταξει.Σαλονικια ειναι τυπε καμια σχεση
Μα δεν απεχω απο το σεξ, αππο τις σχεσεις απεχωπχ μπορουσε να πει κανω μια θεραπεια για μυκητες στο αιδοιο μου και πρεπει να απεχω απο σεξ
εχεις και συ μεγαλοσωμο αρσενικο σκυλο;Μα δεν απεχω απο το σεξ, αππο τις σχεσεις απεχω
Μα δεν απεχω απο το σεξ, αππο τις σχεσεις απεχω
Και απ' αυτό έχωεχεις και συ μεγαλοσωμο αρσενικο σκυλο;
εχεις και συ μεγαλοσωμο αρσενικο σκυλο;
Προσεχει γιατι ετσι την πατησε ο μπαρουλης και τωρα τον εχουν με ραματα.εγω εχω αν τον χρειαστει....εχει και καβλες ο σκυλος
Μας εβλεπε με τον πρωην αλλα τον ειχαμε μεγαλωσει μαζι, οποτε δεν υπηρχε θεμα. Με ατομο που δεν ξερει φανταζομαι οτι δε θα χει πολυ καλη αντιδραση οντως.Εγω παντος εχω διαβασει οτι οταν ο σκυλος βλεπει το αφεντικο του να κανει σεξ μπερδευεται και θεωρει οτι κυνδινευει και προσπαθει να το προστατευσει...γουαλντ ρους προσεχε μη φερεις κανεναν και αντι να φατε γυρω απο κοτοπουλο στο τελος φατε γυρω απο αλλο πουλι....
ε ρε λακι ποσο δικιο ειχες.....Και απ' αυτό έχω
Μας εβλεπε με τον πρωην αλλα τον ειχαμε μεγαλωσει μαζι, οποτε δεν υπηρχε θεμα. Με ατομο που δεν ξερει φανταζομαι οτι δε θα χει πολυ καλη αντιδραση οντως.
Και ηταν κατι σαν αυτους που εχουν βιτσιο να τους κοιτανε την ωρα του ? Αν βρησκατε και ενα θυληκο σκυλι θα γινοταν swinger party?
Παντως τωρα ειναι 10 μηνων και δεν αφηνει κανεναν, ουτα τα υπολοιπα μελη της οικογενειας να με πλησιαζουν, τους διωχνει, χωνεται στη μεση και διαφορα αλλα, πολυ γελιο εχει!!!
γελιο θα ειχε να το δεσουμε στον προφυλακτηρα και να το παμε μια βολτα
Παντως τωρα ειναι 10 μηνων και δεν αφηνει κανεναν, ουτα τα υπολοιπα μελη της οικογενειας να με πλησιαζουν, τους διωχνει, χωνεται στη μεση και διαφορα αλλα, πολυ γελιο εχει!!!
Δεν εχει κανει καποια τετοια κινηση, ισως ειναι μικρος ακομα.Σου κανει και foot humping?
Πολυ περισσοτερο θα ειχε το να δεσουμε εσενα!!!γελιο θα ειχε να το δεσουμε στον προφυλακτηρα και να το παμε μια βολτα
μικρα πρεπει να τα πατας αυτα ......αλλιως οταν μεγαλωνουν σε τρωνε οπως εφαγε το μπος τον βαρουληΔεν εχει κανει καποια τετοια κινηση, ισως ειναι μικρος ακομα.
Δεν εχει κανει καποια τετοια κινηση, ισως ειναι μικρος ακομα.
μου διαφευγει το ποιος ειναι ο βαρουληςμικρα πρεπει να τα πατας αυτα ......αλλιως οταν μεγαλωνουν σε τρωνε οπως εφαγε το μπος τον βαρουλη
για πες