Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Στο εξωτερικό οι γυναίκες κάθονται σούζα. Σουτ! λες και κατουριουνται στο Ιράν.Αραγε τι γίνεται στο εξωτερικό;
Ποιος έχει ζήσει για να μας γράψει δυο λόγια;
Στο εξωτερικό οι γυναίκες κάθονται σούζα. Σουτ! λες και κατουριουνται στο Ιράν.Αραγε τι γίνεται στο εξωτερικό;
Ποιος έχει ζήσει για να μας γράψει δυο λόγια;
μιλάς με γρίφους γέρονταΣτο εξωτερικό οι γυναίκες κάθονται σούζα. Σουτ! λες και κατουριουνται στο Ιράν.
ελπίζω να μην έχεις πέσει θύμα προσπάθειας ανδροκτονίας σαντ...
Δεν άκουσα να ήρθε και η Μαρεβα μαζί του...μόνος πήγε να ευχηθεί "περαστικά " στον πεθερό ;Σήμερα πετάει για Λονδίνο. Διότι ο πεθερός του νοσει
Ο άντρας που φέρει όργανα ανάμεσα στα πόδια του ,θα συνετισει την κάθε κλωσσα που θα του δείξει ασέβεια .Οι γυναικες με την ανεξαρτησια που απολαμβανουν μεσω δουλειας και της προσοχης και θαυμασμου που απολαμβανουν μεσω σοσιαλ, πολυ πιο δυσκολα θα κατσουν να παντρευτουν και να κλειστουν στο σπιτι, και πολυ πιο ευκολα θα μιλησουν ασχημα στον αντρα.
Μεγαλο ποσοστο των σημερινων αντρων 25-35, θεωρουν δεδομενο οτι θα φανε χεσιμο απο τη γυναικα, ''ετσι ειναι'', σου λενε αν μπλεξεις με γυναικα, και το δεχονται, καθοτι οι αποδεκτες επιλογες που εχουν ειναι πολυ λιγες, και κανεις δεν τους εγγυαται οτι με αλλη θα ειναι αλλιως τα πραγματα (θεωρουν απαραδεκτη κοινωνικα επιλογη να πανε με ξενη ή να το ριξουν στις πουτανες).
Και καλα οταν οι γυναικες που εχουν ξεφυγει τα κανουν αυτα σε καποιον που τα δεχεται αδιαμαρτυρητα. Οταν ομως τα κανουν σε καποιον που δεν, τοτε συμβαινουν αυτα που βλεπουμε. Δεν εχει σημασια αν ειναι παντρεμενοι ακομα και 20 χρονια. Η γυναικα μπορει να την δει οποιαδηποτε στιγμη και να θυμηθει οτι ''εχασε τα καλυτερα της χρονια'' κλπ κλπ
τι είπες τώρα ρε τύπε?Ο άντρας που φέρει όργανα ανάμεσα στα πόδια του ,θα συνετισει την κάθε κλωσσα που θα του δείξει ασέβεια .
Ο άντρας που φέρει πληκτρολόγιο ανάμεσα στα πόδια του ,θα ελπίσει αυτό "να μην ξανασυμβεί" και θα εξακολουθεί να καταπίνει τις προσβολές που υφίσταται...
Είχα συναδελφισσα που προσπαθούσε να με μειώνει με κάθε ευκαιρία...μια μέρα κάνει το λάθος να μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα...την έκραξα στερεοφωνικά ...ακούστηκα σαν μπαράζ Μεραρχιακου πυροβολικού στον Έβρο...τουμπεκιαστηκε η κλωσσα.τι είπες τώρα ρε τύπε?
για δώσε ίνφο...
Φανερά πρέπει να αποκλείονται από τις σχέσεις όσες γυναίκες έχουν πρόσβαση σε μαχαίριαΌντως έχουν ξεφύγει τα δηθεν female
Σπάρτη: Γυναίκα μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι
Ο 50χρονος επιχειρηματίας ικέτευσε την σύντροφό του να τον αφήσει και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξάωρη επέμβασηwww.protothema.gr
Καβάλα: Γυναίκα μαχαίρωσε συνεπιβάτη της μέσα στο ΚΤΕΛ
Ελλάδα - Καβάλα: Μία γυναίκα μαχαίρωσε συνεπιβάτη της μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ. | Athens Voicewww.athensvoice.gr
Γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας - ΤΑ ΝΕΑ
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε σοβαρή κατάσταση.www.tanea.gr
Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της στην Ασπροβάλτα - Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία
Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι που διέμεναν με το ανήλικο παιδί τους - Με τραύμα στο στήθος νοσηλεύεται ο 33χρονος σύζυγός τηςwww.protothema.gr
Εύβοια: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μπροστά στο 2χρονο παιδί τους
Τον μαχαίρωσε επειδή την απατά, όπως ισχυρίζεται - Το θύμα μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Εύβοιας μέσα στα αίματαwww.protothema.gr
απο που θα σου ερθει ρε παρθενε κωλοβλαχε; θα οπλιστει η προβατινα που κυνηγας να γαμησεις 5 χρονια και θα σου επιτεθει;Με τόσες μαχαιροβγάλτισες,δεν ξέρουμε απο που θα μας έρθει
Φυσικά δεν την άφησα παρά μόνο δύο φορές πριν την βάλω στην θέση της..Αν δεν επενέβαινα θα έπαιρνε κι άλλο ν αερα...ήταν κυριολεκτικά Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ.Έλα ντε, έχω απορία και εγώ ως προς τον τρόπο, να μαθαίνουμε και τίποτα.
Ναι, αυτό πρέπει να γίνεται σε αγενείς ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται. Τους την λες στα ίσα και το ξεκόβεις, δεν πρέπει να συνεχίζεται επί μακρόν.Φυσικά δεν την άφησα παρά μόνο δύο φορές πριν την βάλω στην θέση της..Αν δεν επενέβαινα θα έπαιρνε κι άλλο ν αερα...ήταν κυριολεκτικά Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ.
δεν διαφωνώ, κάποιοι τα κάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη να εισάγουμε κι άλλουςεντάξει, όχι όμως ότι και δικοί μας δεν τα κάνουν...
ΚΑΚΩΣ...Μια,άντε δύο το πολύ...ίσα ίσα να καταλάβεις ακριβώς τι καπνό φουμαρει.Αν δείξεις και άλλη ανοχή κινδυνεύεις να παρερμηνευθεί η ανωτερότητα σου με αδυναμία πράγμα που σημαίνει ότι έχασες το παιχνίδι.Ναι, αυτό πρέπει να γίνεται σε αγενείς ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται. Τους την λες στα ίσα και το ξεκόβεις, δεν πρέπει να συνεχίζεται επί μακρόν.
Δυστυχώς, το άφηνα να εξελιχθεί πάρα πολύ παλαιότερα, έδινα πάμπολλες ευκαιρίες στους ανθρώπους να συνετιστούν και να καταλάβουν τα λάθη τους, και όταν ξεσπούσα ξαφνικά όπως το κάπακι της χύτρας που εκρύγνυται, γυάλιζε το μάτι μου(δεν το λέω για να με τιμήσω, ούτε και σακάτεψα κανέναν ευτυχώς) . Απορούσαν βέβαια μετά, γιατί είμαι/ήμουν ήρεμος γενικά, αλλά το μήνυμα το έπαιρναν.
Ναι, αλλά εγώ μιλάω γενικά, όχι συγκεκριμένα μόνο για γυναίκες. Ναι, τελικά σε έχουν για δεδομένο και μαλάκα, μέχρι να τους δείξεις τα δόντια και να μαζευτούν, μετά αναθεωρούν και είναι πιο προσεκτικοί.ΚΑΚΩΣ...Μια,άντε δύο το πολύ...ίσα ίσα να καταλάβεις ακριβώς τι καπνό φουμαρει.Αν δείξεις και άλλη ανοχή κινδυνεύεις να παρερμηνευθεί η ανωτερότητα σου με αδυναμία πράγμα που σημαίνει ότι έχασες το παιχνίδι.
Η συγκεκριμένη με έριχνε ιεραρχικά,όμως δεν μασησα πήγα στο γραφείο της και έτριξαν τα τζάμια,οι πόρτες και οι τοίχοι.
Το μηνυμα ελήφθη....
εντάξει, όχι όμως ότι και δικοί μας δεν τα κάνουν...
ως συλλεκτικό ή για ασφάλεια?Έχει δίκιο ο κύριος στο άλλο νήμα, που θέλει να βάλει στο κλουβί το πουλί του.
Για ασφάλεια φυσικά, προσπαθούν στον δρόμο να του τον αρπάζουν συνεχώς κυρίες, και ο μόνος τρόπος να αποφύγει την κατάσταση, είναι να τους απαντάει "με συγχωρείτε φίλτατη, αλλά ο πέοντας μου είναι κλειδωμένος στο κλουβί του αυτήν την στιγμή, και τα κλειδιά δεν τα φέρω πάνω μου"ως συλλεκτικό ή για ασφάλεια?