Νέα

Ξεχασμένοι Λεβέντες της Αριστεράς !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Η Παπαρηγα δε ξερω αν ειναι ικανη πολιτικος αλλα ειναι ισως η τιμιοτερη πολιτικος. Μενει σε ενα δυαρακι και το μισθο της καπου τον δωριζει. Να δειτε τα περιουσιακα της στοιχεια και θα κλαιτε μια βδομαδα.

Θυμησε μου λιγο που σπουδασαν τα παιδια της!
Σο Αμερικανικο Κολλεγιο μηπως?
Μαζι με τα παιδια του Ελληνα προλεταριου!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
[quote author=warhol link=topic=8790.msg144467#msg144467 ηταν εμφυλιος και ακροτητες γιναν και απο τις 2 μεριες!!

[/quote]

Οι ακροτητες απο πλευρας "Αριστερας" αφορουσαν αποκλειστικα στο ποιος ηγετης θα αναλαμβανε την εξουσια. Μονο την παρτυ τους δηλαδη. Οι κομμουνιστες μονοι τους εβαλαν τα χερακια και εβγαλαν τα ματακια τους!!!
Και αυτη η επαρση και ο ατομικισμος που εδειξαν τα "κορυφαια" στελεχη ειχαν αποτελεσμα να ξεκληριστει μια ολοκληρη γενια αριστερων και η Ελλαδα σημερα να ειναι πιο φτωχη!

Επισκέπτης
μηπως μπορεις να μας πεις τι δουλεια κανουν τα παιδια της και που εργαζονται?

Επισκέπτης
και επισης να μας πεις που μενει,με τι αμαξι κυκλοφορει και γενικα αν κανει ΄΄προκλητικη ζωη΄η οχι!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
H Παπαρήγα έχει λέει την μικρότερη περιουσία και ΟΛΟ της τον μισθό τον καταθέτει στο κόμμα. Για τον λόγο αυτό και στην τράπεζα έχει καταθέσεις μόνο 80 ? (Για ώρα ανάγκης  :2funny:).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι πως συντηρείται η Παπαρήγα. Τις δίνει χαρτζιλίκι το κόμμα ?
Αν θέλει π.χ. να αγοράσει τσιγάρα, καφέ, σάντουιτς, να φτιάξει να φτιάξει μουσακά για μεσημεριανό, να παραγγείλει πίτσα, να αγοράσει εφημερίδα κτλ. που τα βρίσκει τα λεφτά ? Ζητάει λεφτά απο τον ταμία του κόμματος όπως το πιτσιρίκι ζητάει χαρτζιλίκι απο τον μπαμπά για να αγοράσει στο διάλειμμα του σχολείου μίλκο και τυρόπιτα ?

Και τα δίδακτρα των παιδιών της, όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω, από που τα βρίσκει ? Το χαρτζιλίκι τους, το ενοίκιο από που πληρώνονται ? Και αυτά από το κόμμα ????

Ρε δεν σταματάμε το δούλεμα λεω εγώ ...

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ενω μιλάμε για Λεβέντες της Αριστεράς χώθηκε στη μέση η Αλέκα?

Επισκέπτης
H Παπαρήγα έχει λέει την μικρότερη περιουσία και ΟΛΟ της τον μισθό τον καταθέτει στο κόμμα. Για τον λόγο αυτό και στην τράπεζα έχει καταθέσεις μόνο 80 ? (Για ώρα ανάγκης  :2funny:).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι πως συντηρείται η Παπαρήγα. Τις δίνει χαρτζιλίκι το κόμμα ?
Αν θέλει π.χ. να αγοράσει τσιγάρα, καφέ, σάντουιτς, να φτιάξει να φτιάξει μουσακά για μεσημεριανό, να παραγγείλει πίτσα, να αγοράσει εφημερίδα κτλ. που τα βρίσκει τα λεφτά ? Ζητάει λεφτά απο τον ταμία του κόμματος όπως το πιτσιρίκι ζητάει χαρτζιλίκι απο τον μπαμπά για να αγοράσει στο διάλειμμα του σχολείου μίλκο και τυρόπιτα ?

Και τα δίδακτρα των παιδιών της, όπως λένε οι φίλοι πιο πάνω, από που τα βρίσκει ? Το χαρτζιλίκι τους, το ενοίκιο από που πληρώνονται ? Και αυτά από το κόμμα ????

οι βουλευτές του ΚΚΕ φίλε μου τον μισθό που παίρνουν όντος τον καταθέτουν στο κόμμα και απο αυτό παίρνουν έναν αξιοπρεπή μισθό για να ζήσουν. 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γιατι αυτοι μας τελειωσανε aries62.

Παντως, ακομα και εαν δεχτω οτι ειναι υποκριτικο να δηλωνει το παραπανω ποσο ως καταθεσεις, ειναι αστειο να ασχολουμαστε με το πως ψωνιζει τσικλες η συγκεκριμενη πολιτικος, ενω αλλοι "εργαζονται" σκληρα για να αποκαταστησουν ΚΑΙ τα δισεγγονα τους.  

Επισκέπτης
Γιατι αυτοι μας τελειωσανε aries62.

Παντως, ακομα και εαν δεχτω οτι ειναι υποκριτικο να δηλωνει το παραπανω ποσο ως καταθεσεις, ειναι αστειο να ασχολουμαστε με το πως ψωνιζει τσικλες η συγκεκριμενη πολιτικος, ενω αλλοι "εργαζονται" σκληρα για να αποκαταστησουν ΚΑΙ τα δισεγγονα τους. 
συμφωνώ μαζί σου φίλε μου οι απόψεις όπως του ανωτέρω μας εγκλωβίζουν μέσα στα δύο μεγάλα κόμματα και για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.
η καλύτερη λύση είναι η έλλειψη αυτοδυναμίας των μεγάλων κομμάτων. 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Η Παπαρηγα βρισκει τα λεφτα με τον ιδιο τροπο που τα βρισκει κ ο Αγιοτολαχ Χριστοδουλος. Η πρωτη απο το κομμα. ο δευτερος απο την εκκλησια. Κ ο Χριστοδουλος με τον ιδιο τροπο ισχυριζεται οτι δεν εχει περιουσια, δεν παιρνβει μισθο...ολα ειναι της εκκλησιας!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αριστερά-δεξία.

Διαχωρισμός χωρίς νόημα πλεον.

Αν ήταν να διαλέξω κάποιον τεμπέλη της βουλής, θα διάλεγα την Αλεκα. Τουλάχιστον εδω δεν έχουμε διαδοχή βάσει κληρονομικού δικαιώματος. Και έχουμε μια πορεία πολύ πιο χαμηλών τόνων από άλλους εμετικούς ανεπάγγελτους τηλεορασο-προβληθέντες εθνοπατέρες.

Επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν έγινε κατανοητό, δεν αναφέρομαι σε ιδεολογίες μιας και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν. Δε μπορώ να ασχολούμαι με πράγματα που δεν υπάρχουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Αλέκα Παπαρήγα όπως φαίνεται τουλάχιστον και από τα λεγόμενά της είναι από τα λίγα πολιτικά πρόσωπα με κάποια αξιοπρέπεια αλλά και έχει σωστό λόγο

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πολιτική και αξιοπρέπεια είναι έννοιες ασύμβατες. Ρεαλιστικά όμως, δεν μπορώ να δεχθώ ότι το ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπίσει πραγματικά προβλήματα. Η ρητορική του περιορίζεται στη σφαίρα του εξωπραγματικού. Ας αφήσουμε ότι τόσο η ιστορία του εν λόγω κόμματος όσο και του υπαρκτού σοσιαλισμού, όπου επεκράτησε (και από όπου τελικά κατέρρευσε) είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι οι κομμουνιστές είναι άτομα χρεωκοπημένων αντιλήψεων και ως εκ τούτου ακατάλληλα για τη διαχείριση του κράτους έστω και αν μπορεί να είναι συμπαθή.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να ανταπεξελθουν τα εξοδα!

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Εντελώς ενημερωτικά το Αμερικάνικο κολλέγιο (γνωστό ως Ντιρί) έχει δίδακτρα 4.500 ευρώ το χρόνο και διετή φοίτηση. Συγκριτικά το Αρσάκειο ή η σχολές Δούκα χρεώνουν 7-9.000 ευρώ το χρόνο για φοίτηση στο δημοτικό.Ακόμη πιο συγκριτικά με τα κριτήρια του παρόντος site ή κόρη της Παπαρήγα πήγε να σπουδάσει κάπου καταβάλοντας το ποσό που πολλοί από εδώ μέσα καταβάλουν για ένα σαββατοκύριακο με ένα city tour.
Προφανώς ενοχλεί κάποιους τα παιδιά των αριστερών εάν δεν μπορέσουν να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να μην περιμένουν ίσως κάποια ....... επανάσταση που θα τους επέτρεπε να σπουδάσουν δωρεάν.
Με μια λέξη πάλι ,αυτό λέγετε και στείρος λαικισμός....

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι τουλάχιστον προκλητικό να αναφέρονται ονόματα κοινών εγκληματιών του ποινικού δικαίου, ως πρότυπα πολιτικών αγωνιστών.

Όταν τώρα ο καπετάν Γιώτης Χαρίλαος Φλωράκης, "ο σφαγέας της Ρούμελης" εκλαμβάνεται ως άνθρωπος και πολιτικός αγωνιστής, δεν βλέπω το λόγο να μην εκλάβουμε και τα ΜΑΤ ως την δημοκρατικότερη δύναμη των τελευταίων 50 χρόνων.

Ειδάλλως, καλό θα ήταν να μην προφέρουμε ονόματα που προξενούν αηδία για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Περίεργη άποψη. Γιατί η Ελληνική δημοκρατιά μάλλον έχει την εντελώς αντίθετη άποψη δημιουργώντας μουσείο Χ.Φλωράκη και ονομάζοντας δρόμο με το όνομα του.

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Για την ακρίβεια καταθέτει την μισή της Βουλευτική αποζημίωση στο κόμμα. Μιας και ως γνωστόν η Βουλευτική αποζημίωση ανέρχεται στα 5.000 ευρώ ,το ποσόν των 2.500 ευρώ είναι υπέραρκετο για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της. Κυκλοφορεί με ένα Opel Vectra του κόμματος.Θα μπορούσε να κυκλοφορεί με Saab μιας και η Ευρωβουλή έδωσε από ένα δωρεάν σε κάθε Ευρωβουλευτή για τις μετακινήσεις του οπότε προφανώς οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ έλαβαν από ένα τα οποία επίσης έδωσαν για ανάγκες μετακινήσεων στελεχών του κόμματος.

Επισκέπτης
το θεμα ειναι απλο!τα βαζουν με την παπαρηγα για να μην δουν τα χαλια των πολιτικων που ψηφιζουν!για να μην δουν τις βιλες του ρουσοπουλου,τις καταθεσεις σε χρηματιστηριο,τα κοτερα ,τα πολυτελη αυτοκινητα !!και ολα αυτα τα απεκτησαν σε μια μερα εντελως τυχαια!οσον αφορα τα παιδια τους περνουν μεταγγραφες σε σχολη της επιλογης τους για λογους ασφαλειας....!!η παρνηθα καηκε και ομως το καζινο παρεμεινε αθικτο....για να πλουτισει ο ρουσοπουλος και ο καθε ρουσοπουλος...

agapinoraki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω πως το προβλημα τησ αριστερασ εντοπιζεται περισσοτερο στο κολωνακιωτικο συνασπισμο των υποκριτικων ευαισθησιων για μειονοτητεσ ανυπαρκτες και δικαιωματα του περιθωιου βλεπε εξτρεμιστεσ εξαρχειων, τρομοκρατεσ και ομοφυλοφιλους. ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, βλεπω με μεγαλυτερη αποστροφη την γιλαντζι αριστερα των μεταυλιτικων ανησυχιων που ασπαζεται τα τελευται λαβαρα του σοσιλισμου για την απδομηση καθε εθνικηε ταυτοτητασ στο ονομα της προοδου και τησ αριστερα για εναν ειρηνικο μετα-εθνικο κοσμο. Τουλαχιστον, το ΚΚΕ αν και αναχρονιστικο και εξωπραγμτικο ειναι συνεπες με τισ αρχεσ και συμφωνο πως ειναι οι μονοι που δεν διαγουν προκλητικο τρποπο ζωησ.Απο την αλλη, δειτε τα κατι τυπουσ τησ αριστερας σαν την Δαμανακη, τον  Μπιστη, τον Κουναλακη ΠΩΕ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! αυτοι οι μεταπρατες υποκριτες και το ακδημαικο συναφι τησ μετριοτητασ που τουσ στηριζει ειναι το προβλημα τησ συγχρονησ αριστερας!και οχι το ΚΚΕ με την Κανελλη και την Αλεκα!Ζητω στην φαιοκοκκινη συμμαχια!θα τουσ παρουμε σαντουιτς τους Ροιδηδεσ και τους Κοραηδες του 2007!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom