Νέα

Ξεχασμένοι Λεβέντες της Αριστεράς !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Σε αυτό δεν έχεις άδικο war.
Και όντως η Παπαρήγα είναι αξιοπρεπέστατη.
Θα ξεχώριζα από τα Κρατικά ΜΜΕ την Νετ στο Ράδιο, όπου πολλές φορές έχω ακούσει ολοκληρωμένες τις δηλώσεις της για σημαντικά θέματα.
Το παραπάνω το ανφέρω γιατί το θεωρώ άδικο να μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Εγώ ξεχωρίζω το ΣΚΑΙ ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει διαφορά όπως και να το δεις.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ ξεχωρίζω το ΣΚΑΙ ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει διαφορά όπως και να το δεις.

Ύποπτο πάντως το όλο σκηνικό του Αλαφούζου, αν και τον ΣΚΑΙ τον έχω λιώσει τηλεοπτικά σε βαθμό κακουργήματος(έχω μάθει μέχρι και πως τον παίζει ο αφρικανικός ελέφαντας), η ουδέτερη στάση της Ναυαρχίδας της Δεξιάς μου προκαλεί εντύπωση.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ειναι ετσι η φυση του φασισμου,να εκμεταλευεται και να καταστρεφει οτιδηποτε διαφορετικο!!στον κομμουνισμο ,η λυση ειναι απλη!διωχνουμε τους επιτηδειους!!

Βλέπω ότι η δική μου εικόνα σβήστηκε ( κατα παράδοξον  :rolleyes: :rolleyes: τρόπο )

και αποθρασύνθηκες εσύ κσι τα υπόλοιπα παπαγαλάκια....

Έχετε χάρη που βρίσκετε ασυλία εδώ ( και μόνο)

Αλλίώς θα μίλαγες;;;; δε νομίζω....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Και για να μην αφήσω παραπονεμένους ορισμένους αποστέλλω:

Συνημμένα

• 180px-RCP-burn.jpg
    180px-RCP-burn.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Anti-communisme_%28logo%29.gif
    Anti-communisme_%28logo%29.gif
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 17

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
τον αειμνηστο παπαρηγα,τον φλωρακη και ολους αυτους που βασανιστηκαν και δεν υπογραψαν ποτε καμια δηλωση μετανοιας  !!αυτους σκεφτομαι!!!

Για τον βασανισμένο Φλωράκη και την Οικουμενική Κυβέρνηση, τί έχεις να πείς;;;

Εγώ όταν ακούω Έλληνες κόμμις σκέφτομαι ένα συνάφι που είχε σκοπό να καταστήσει την Ελλάδα σοβιετικό προτεκτοράτο.

Ευτυχώς έπαθαν αυτό που τους άξιζε....

Επισκέπτης
Για τον βασανισμένο Φλωράκη και την Οικουμενική Κυβέρνηση, τί έχεις να πείς;;;

Εγώ όταν ακούω Έλληνες κόμμις σκέφτομαι ένα συνάφι που είχε σκοπό να καταστήσει την Ελλάδα σοβιετικό προτεκτοράτο.

Ευτυχώς έπαθαν αυτό που τους άξιζε....
εχω να πω οτι βαρεθηκα να απαντω σε αυτη την χαζη ερωτηση!!οικουμενικη κυβερνηση εγινε για να δικαστει ο παπανδρεου και να αποδειχτει αν ηταν αθωος ή ενοχος!!μολις βγηκε η αποφαση η συγκυβερνηση διαλυθηκε!!εγω παντως αναπολω την εποχη  που οι του συναφιου σου ντρεπονταν να πουν τι ηταν και κρυβονταν!!μολις ειχε πεσει η δικτατορια!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
εχω να πω οτι βαρεθηκα να απαντω σε αυτη την χαζη ερωτηση!!οικουμενικη κυβερνηση εγινε για να δικαστει ο παπανδρεου και να αποδειχτει αν ηταν αθωος ή ενοχος!!μολις βγηκε η αποφαση η συγκυβερνηση διαλυθηκε!!εγω παντως αναπολω την εποχη  που οι του συναφιου σου ντρεπονταν να πουν τι ηταν και κρυβονταν!!μολις ειχε πεσει η δικτατορια!

Ο πολυβασανισμένος (  :2funny: ) Φλωράκης διψούσε για δικαιοσύνη ή για λίγο να είναι στην εξουσία;;; :2funny:

Φίλε αυτή η εποχή θα μείνει μόνο μια μακρινή ανάμνηση. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το δικό μου συνάφι αυξάνεται....

Επισκέπτης
αμα ηθελε ο φλωρακης εξουσια δεν θα διελυε την συγκυβερνηση!μην παιρνεις σαν παραδειγμα το συναφι σου το ποιο ειναι μειοψηφια και ετσι θα παραμεινει!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αμα ηθελε ο φλωρακης εξουσια δεν θα διελυε την συγκυβερνηση!μην παιρνεις σαν παραδειγμα το συναφι σου το ποιο ειναι μειοψηφια και ετσι θα παραμεινει!!

:2funny: :2funny: :2funny:

κοίταξε να το συνηθίσεις φίλε μου....

:2funny: :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
καταλαβες οτι ειστε για γελια ε?μπραβο αυτογνωσια.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τέσπα. Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λές....

Δε πειράζει. Πάντως εγώ στο τονίζω για άλλη μια φορά: Κοίταξε να συνηθίσεις το συνάφι μου.

Επισκέπτης
Τέσπα. Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λές....

Δε πειράζει. Πάντως εγώ στο τονίζω για άλλη μια φορά: Κοίταξε να συνηθίσεις το συνάφι μου.
το συναφι σου καλα θα κανει να δειξει ποιο ειναι για να το πατησουμε πιο ευκολα!!γιατι αυτο θα γινει!!να το θυμηθεις!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
το συναφι σου καλα θα κανει να δειξει ποιο ειναι για να το πατησουμε πιο ευκολα!!γιατι αυτο θα γινει!!να το θυμηθεις!!

Θα σε έχει προλάβει εκείνο και θα σου έχει ανοίξει το κεφάλι...

Όπως φυσικά και στους ομοϊδεάτες σου.

Α, και καλό ράπισμα απο τα ΜΑΤ....

Επισκέπτης
Θα σε έχει προλάβει εκείνο και θα σου έχει ανοίξει το κεφάλι...

Όπως φυσικά και στους ομοϊδεάτες σου.

Α, και καλό ράπισμα απο τα ΜΑΤ....
δοκιμασαν αλλα δεν μπορεσαν!!τα ματ εχουν ενα κοινο μαζι σας!!την ανικανοτητα!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
να εισαι σιγουρος για τις επιλογες που κανετε...... και τις επιπτωσεις...

Εμείς είμαστε απολύτως σίγουροι. Όταν θα σας ανοίγουν τα κεφάλια απ' το ξύλο, να δούμε τί θα λέτε....

Αλλά δε πειράζει. Εσείς είστε μαθημένοι στο να σας τουλουμιάζουν και να τρέχετε. Τόσο ξύλο ούτε τα γαϊδούρια δε τρώνε.

Με τις υγείες σας!!!!!

:2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε πρόσφατη δημοσκόπηση 51 % του κόσμου αποτιμά θετικά τη χούντα

Επισκέπτης
απορώ γιατί μαλώνεται ;
κομμουνιστές και φασίστες ίδια σκατόρατσα είστε

συνεχίστε πάντως έχετε πλάκα

πάντα φιλικά

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
δηλαδη τοντοκ ολοι οι κομμουνιστες ειναι επιτηδειοι?δεν προσφεραν τιποτα σε αυτη τη χωρα?τελος παντων αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα!!

Αν εξαιρέσουμε τις ακρότητες του εαμ-ελλας που έστρεψαν πολύ κόσμο ενάντια στον κομμουνισμό, όχι, δεν είναι όλοι οι κομμουνιστές επιτήδειοι. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που δείχνουν ότι η ιδιότητα του κομμουνιστή δεν προσέθεσε ιδιαίτερα στην αξιοπιστία τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom