Νέα

Ξανθιά ή μελαχρινή για γαμήσι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ξανθιες ή μελαχρινες πουτανες κανουν καλυτερα γαμησια;

• ξανθιες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μελαχρινες

• δεν ξερω/δεν προσεξα διαφορά

• χα..χα κοκκινομαλλες

• δεν παιζει ρολο το μαλλι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν προσπαθω τπτ
συμφωνω μαζι σου γιατι δεν θελω να στο χαλασω..

κι ομως ακομα προσπαθεις..

αδικα ειρωνευεσαι.. φραγκα εχεις,μια μετρια εμφανιση θα την εχεις, σχεση θα βρεις.μην κλαιγεσαι ομως.

τα υπολοιπα αφορουν εσενα ;) καλη συνεχεια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κι ομως ακομα προσπαθεις..

αδικα ειρωνευεσαι.. φραγκα εχεις,μια μετρια εμφανιση θα την εχεις, σχεση θα βρεις.μην κλαιγεσαι ομως.

τα υπολοιπα αφορουν εσενα ;) καλη συνεχεια

δεν κλαιγομαι
εχουν στερεψει τα δακρυα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά ρε, σας κάνει πλάκα η bite - μυρωδιά εσείς, χαϊβάνια είστε τελείως? :headbang:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε, σας κάνει πλάκα η bite - μυρωδιά εσείς, χαϊβάνια είστε τελείως? :headbang:

μην το λες τοσο φωναχτα :cheesy:

ασε να δουμε ,σιγουρα θα τσιμπησει κι αλλος μετα τον αρκανς ;)

και τι ειναι ρε η μπαιτ κανενα μοντελο και μας κανει και πλακα? αν ειναι ωραια γκομενα ας βαλει καμια φωτο να την δουμε.αντε ολες μοντελες την εχουν δει εδω μεσα,και ο αλλος ο λατινος35 θα αρχισει να φορτωνει απο το σαιτ σε λιγο και να δινει και σμαρτακια  :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η ειρωνια συνεχιζεται.. :cheesy:

αχ γι αυτο ζει αυτη.. ;)

και σε αυτο το φορουμ υπαρχουν αρκετοι ευκολοι στοχοι για να ικανοποιηθει :cheesy:

καθολου..

τωρα εχω παρει 2 κομματια τουρτα κ τα καταβροχθιζω γιατι θελω να διατηρησω το σωμα μου ανεπαφο
και τι ειναι ρε η μπαιτ κανενα μοντελο και μας κανει και πλακα? αν ειναι ωραια γκομενα ας βαλει καμια φωτο να την δουμε.αντε ολες μοντελες την εχουν δει εδω μεσα,και ο αλλος ο λατινος35 θα αρχισει να φορτωνει απο το σαιτ σε λιγο και να δινει και σμαρτακια  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι μοντελο για παχουλες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

γιατι να βαλει την φωτο της στο site??? ουτε οι πουτανες εδω δεν το κανουν :huh: :huh:

εσυ γιατι δεν βαζεις την δικια σου αφου εισαι τοσο μαγκας?

αστην κοπελα να κανει πλακα με τους ευκολους στοχους του φορουμ. ευχαριστο ειναι ;)

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι να βαλει την φωτο της στο site??? ουτε οι πουτανες εδω δεν το κανουν :huh: :huh:

εσυ γιατι δεν βαζεις την δικια σου αφου εισαι τοσο μαγκας?

αστην κοπελα να κανει πλακα με τους ευκολους στοχους του φορουμ. ευχαριστο ειναι ;)
φιλε εγω παω να κανω ενα προξενιο τωρα και εσυ χαλας την δουλεια.βαλε εσυ τη δικια σου την γκομενα  πρωτα και θα βαλουμε και εμεις τις δικιες μας.οσο για τις πουτανες βαζουν φωτο στο σαιτ να θες να ξερεις.αντε γεμισαμε εξυπνους παλι,γιατι ρε να τους λες ευκολους στοχους? εσυ τι εισαι περνιεσε για εξυπνος νομιζεις?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
φιλε εγω παω να κανω ενα προξενιο τωρα και εσυ χαλας την δουλεια.βαλε εσυ τη δικια σου την γκομενα  πρωτα και θα βαλουμε και εμεις τις δικιες μας.οσο για τις πουτανες βαζουν φωτο στο σαιτ να θες να ξερεις.αντε γεμισαμε εξυπνους παλι,γιατι ρε να τους λες ευκολους στοχους? εσυ τι εισαι περνιεσε για εξυπνος νομιζεις?

1.το περνιεσαι γραφεται με αι οχι με  ε!!!!

2. Εχω φωτο που μοιαζει παρα πολυ με την γκομενα μου στο αvatar μου αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ ;)

δεν χρειαζεται να την εκθεσω την κοπελα με πραγματικη φωτο ;)

ξυδακι τωρα και θα σου περασει.. :cheesy:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1.το περνιεσαι γραφεται με αι οχι με  ε!!!!

2. Εχω φωτο που μοιαζει παρα πολυ με την γκομενα μου στο αvatar μου αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ ;)

δεν χρειαζεται να την εκθεσω την κοπελα με πραγματικη φωτο ;)

ξυδακι τωρα και θα σου περασει.. :cheesy:
αμα οι γκομενα σου εμοιζε με αυτην θα την πηδουσες τωρα,και δεν θα μας ζαλιζες εδω περα.
δεν χρειαζετε να εκτεθεις ξερουμε τι κανεις πραγματικα.
συνεχεισε να αυνανιζεσε για το anatar σου και μολις χυσεις αντε για υπνο.θα σου περασει και εσενα.ολοι εχουν δικαιωμα να ονειρευοντε.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αμα οι γκομενα σου εμοιζε με αυτην θα την πηδουσες τωρα,και δεν θα μας ζαλιζες εδω περα.
δεν χρειαζετε να εκτεθεις ξερουμε τι κανεις πραγματικα.
συνεχεισε να αυνανιζεσε για το anatar σου και μολις χυσεις αντε για υπνο.θα σου περασει και εσενα.ολοι εχουν δικαιωμα να ονειρευοντε.

1.To αυνανιζεσαι γραφεται με αι οχι με ε!!! Δημοτικο δεν τελειωσες?? το ιντερνετ το πληρωνεις,μαθε ομως να γραφεις πρωτα :cheesy:

2.θα την πηδηξω αυριο αν δεν σε πειραζει βεβαια :cheesy: :cheesy:.

Ειπα να ξεκουραστω σημερα μετα απο μια εντονη εβδομαδα δουλειας,αν φυσικα μου δινεις την αδεια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1.To αυνανιζεσαι γραφεται με αι οχι με ε!!! Δημοτικο δεν τελειωσες?? το ιντερνετ σε μαρανε,μαθε να γραφεις πρωτα :cheesy:

2.θα την πηδηξω αυριο αν δεν σε πειραζει βεβαια :cheesy: :cheesy:.

Ειπα να ξεκουραστω σημερα μετα απο μια εντονη εβδομαδα δουλειας,αν φυσικα μου δινεις την αδεια :cheesy: :cheesy: :cheesy:
μπραβο αγορι μου καλα θα κανεις.αλλα μην το καταθεσεις ολο το βδομαδιατικο σου,κρατα και κανενα φραγκο να πας και διακοπες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μπραβο αγορι μου καλα θα κανεις.αλλα μην το καταθεσεις ολο το βδομαδιατικο σου,κρατα και κανενα φραγκο να πας και διακοπες.

τωρα πειραζει που εχει δικο της διαμερισμα και καθομαστε εκει? :cheesy:

διακοπες?? δουλεια ,βγαζουμε λεφτα αυτην την περιοδο λεμε!! :cheesy: :cheesy:

βρες μια γκομενα γιατι δεν σε βλεπω καθολου καλα ;)

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τωρα πειραζει που εχει δικο της διαμερισμα και καθομαστε εκει? :cheesy:

διακοπες?? δουλεια ,βγαζουμε λεφτα αυτην την περιοδο λεμε!! :cheesy: :cheesy:

βρες μια γκομενα γιατι δεν σε βλεπω καθολου καλα ;)
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και προικοθηρας μου εισαι αγορι μου.κουφαλα θα γινεις και σωγαμπρος,εισαι γατα τελικα.ολοι οι χαζοχαρουμενοι με τετοια πραγματα χαιροντε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom