δεν προσπαθω τπτ
συμφωνω μαζι σου γιατι δεν θελω να στο χαλασω..
κι ομως ακομα προσπαθεις..
αδικα ειρωνευεσαι.. φραγκα εχεις,μια μετρια εμφανιση θα την εχεις, σχεση θα βρεις.μην κλαιγεσαι ομως.
τα υπολοιπα αφορουν εσενα ;) καλη συνεχεια
δεν προσπαθω τπτ
συμφωνω μαζι σου γιατι δεν θελω να στο χαλασω..
κι ομως ακομα προσπαθεις..
αδικα ειρωνευεσαι.. φραγκα εχεις,μια μετρια εμφανιση θα την εχεις, σχεση θα βρεις.μην κλαιγεσαι ομως.
τα υπολοιπα αφορουν εσενα ;) καλη συνεχεια
σαν τον γιωργακη κανεις και εσυ τωρα,για παρε λιγο τα πανω σου.δεν κλαιγομαι
εχουν στερεψει τα δακρυα
σαν τον γιωργακη κανεις και εσυ τωρα,για παρε λιγο τα πανω σου.
ποσα κιλα εισαι καταρχην?
150 +- 5
Καλά ρε, σας κάνει πλάκα η bite - μυρωδιά εσείς, χαϊβάνια είστε τελείως?
Καλά ρε, σας κάνει πλάκα η bite - μυρωδιά εσείς, χαϊβάνια είστε τελείως?
μην το λες τοσο φωναχτα
ασε να δουμε ,σιγουρα θα τσιμπησει κι αλλος μετα τον αρκανς ;)
η ειρωνια συνεχιζεται..
αχ γι αυτο ζει αυτη.. ;)
και σε αυτο το φορουμ υπαρχουν αρκετοι ευκολοι στοχοι για να ικανοποιηθει
εγω ειμαι μοντελο για παχουλεςκαι τι ειναι ρε η μπαιτ κανενα μοντελο και μας κανει και πλακα? αν ειναι ωραια γκομενα ας βαλει καμια φωτο να την δουμε.αντε ολες μοντελες την εχουν δει εδω μεσα,και ο αλλος ο λατινος35 θα αρχισει να φορτωνει απο το σαιτ σε λιγο και να δινει και σμαρτακια
και τι ειναι ρε η μπαιτ κανενα μοντελο και μας κανει και πλακα? αν ειναι ωραια γκομενα ας βαλει καμια φωτο να την δουμε.αντε ολες μοντελες την εχουν δει εδω μεσα,και ο αλλος ο λατινος35 θα αρχισει να φορτωνει απο το σαιτ σε λιγο και να δινει και σμαρτακια
φιλε εγω παω να κανω ενα προξενιο τωρα και εσυ χαλας την δουλεια.βαλε εσυ τη δικια σου την γκομενα πρωτα και θα βαλουμε και εμεις τις δικιες μας.οσο για τις πουτανες βαζουν φωτο στο σαιτ να θες να ξερεις.αντε γεμισαμε εξυπνους παλι,γιατι ρε να τους λες ευκολους στοχους? εσυ τι εισαι περνιεσε για εξυπνος νομιζεις?γιατι να βαλει την φωτο της στο site??? ουτε οι πουτανες εδω δεν το κανουν
εσυ γιατι δεν βαζεις την δικια σου αφου εισαι τοσο μαγκας?
αστην κοπελα να κανει πλακα με τους ευκολους στοχους του φορουμ. ευχαριστο ειναι ;)
Πως τον θες - σκέτο arcans ή με την πούτσα έξω?εσυ γιατι δεν βαζεις την δικια σου αφου εισαι τοσο μαγκας?
φιλε εγω παω να κανω ενα προξενιο τωρα και εσυ χαλας την δουλεια.βαλε εσυ τη δικια σου την γκομενα πρωτα και θα βαλουμε και εμεις τις δικιες μας.οσο για τις πουτανες βαζουν φωτο στο σαιτ να θες να ξερεις.αντε γεμισαμε εξυπνους παλι,γιατι ρε να τους λες ευκολους στοχους? εσυ τι εισαι περνιεσε για εξυπνος νομιζεις?
αμα οι γκομενα σου εμοιζε με αυτην θα την πηδουσες τωρα,και δεν θα μας ζαλιζες εδω περα.1.το περνιεσαι γραφεται με αι οχι με ε!!!!
2. Εχω φωτο που μοιαζει παρα πολυ με την γκομενα μου στο αvatar μου αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ ;)
δεν χρειαζεται να την εκθεσω την κοπελα με πραγματικη φωτο ;)
ξυδακι τωρα και θα σου περασει..
arcans, ετοίμασε το 31.1.το περνιεσαι γραφεται με αι οχι με ε!!!!
ξυδακι τωρα και θα σου περασει..
δεν πειραζει υγεια να εχουμε,μαθημενα τα βουνα απο τα χιονια.arcans, ετοίμασε το 31.
αμα οι γκομενα σου εμοιζε με αυτην θα την πηδουσες τωρα,και δεν θα μας ζαλιζες εδω περα.
δεν χρειαζετε να εκτεθεις ξερουμε τι κανεις πραγματικα.
συνεχεισε να αυνανιζεσε για το anatar σου και μολις χυσεις αντε για υπνο.θα σου περασει και εσενα.ολοι εχουν δικαιωμα να ονειρευοντε.
μπραβο αγορι μου καλα θα κανεις.αλλα μην το καταθεσεις ολο το βδομαδιατικο σου,κρατα και κανενα φραγκο να πας και διακοπες.1.To αυνανιζεσαι γραφεται με αι οχι με ε!!! Δημοτικο δεν τελειωσες?? το ιντερνετ σε μαρανε,μαθε να γραφεις πρωτα
2.θα την πηδηξω αυριο αν δεν σε πειραζει βεβαια .
Ειπα να ξεκουραστω σημερα μετα απο μια εντονη εβδομαδα δουλειας,αν φυσικα μου δινεις την αδεια
μπραβο αγορι μου καλα θα κανεις.αλλα μην το καταθεσεις ολο το βδομαδιατικο σου,κρατα και κανενα φραγκο να πας και διακοπες.
τωρα πειραζει που εχει δικο της διαμερισμα και καθομαστε εκει?
διακοπες?? δουλεια ,βγαζουμε λεφτα αυτην την περιοδο λεμε!!
βρες μια γκομενα γιατι δεν σε βλεπω καθολου καλα ;)