Ρε γμτ μου, δε θυμόμουν τα σχόλια των συναγωνιστών ακριβώς και παρ' όλο που το στάνταρ ήταν το Πολωνάκι έφαγα κρύα πατάτα. Το σχέδιο έλεγε να περάσω πρώτα από το μοναχικό να δω αν έχει κίνηση, μετά να πάω να δώ Εύα και την άλλη τη μελαχρινή και μετά να αποφασίσω. Έτσι και έγινε... 3-4 αυτοκινητα στο 1ο και μετά στην αλάνα μπήκα πρώτα στην Εύα και για εγχειρισμένη μου φάνηκε καλή και είδα και την άλλη (Σίσση, από Αθήνα) και είδα ένα μιλφόνι μελαμψό με ξανθά μαλιά, καλά πιασίματα και πρόστυχη φάτσα. Βγήκα έξω και μπερδεμένος μεταξύ του ποια είναι η μελαχροινή και ποιές είναι καλύτερες μεταξύ μιλφ και εγχειρισμένων... μπήκα στην Εύα... και βγήκα μετανιωμένος.
Δεν άφηνε πιασίματα γιατί μου είπε το πολύ κάνει κακό και θα την χαλάσουμε, δεν άφηνε φιλιά, τη μια γελούσε την άλλη έκανε γκριμάτσες δυσαρέσκειας και από το "φτιάξιμο" δεν μπορούσε να δεί μπροστά της. Την έπιανα για να σφυροκοπήσω και μου τραβούσε τα χέρια, ε πως θα γαμήσουμε έτσι κυρά μου; στον αέρα; Ακόμα κάτι που οι ξανθιώτες το ξέρουν, δεν έχει νερό, μόνο χαρτί! Το πήρα ως μια άλλη εμπειρία και γελούσα φεύγοντας για να μην πενθώ τα 30 ευρουλάκια μου για μια βδομάδα.
Μετά από περιέργεια πήγα να δω την Αννίτα της Πολωνέζα και ήταν όντως καλό κορμάκι αλλά από φάτσα δεν με ενθουσίασε. Στην επόμενη επίσκεψη θα ζητήσω πρόγραμμα ισπανικό ή λόκω από τη Σίσση... δεν ξέρω αν δίνει ή γυμνό από Αννιτάκι.