Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
για το μόνο που φταίει ο πατέρας σου είναι που δεν σε έπνιξε μόλις βγήκες από την κοιλια της μάνας σου βρωμόσκυλο...
Χέσου ρε γεροτράμυ....που θες να απαλλαγείς από τις ευθύνες σου και την έχεις δει να απαλλάξεις και τους δικούς μου από τις ευθύνες τους :birdman:

Δηλαδή τα παιδιά δεν έχουν σχέση με τους γονείς,είναι αυθύπαρκτα;;;; :birdman:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Και καλά "συνεργός σε διακίνηση μαύρου χρήματος".
Ως εάν το μαύρο χρήμα δεν προϋπήρχε και επίσης δεν θα διεκινείτο άνευ της συνδρομής της.

Κανονικά δηλαδή τώρα όποιον καραχραστή, απατεώνα, ληστή κλπ συλλαμβάνουν πρέπει να βάζουν μέσα ΚΑΙ τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ως "αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος"!
ΟΥΤΕ στις ΗΠΑ ποτέ στις οικογένειες των μαφιόζων!!
μισό, αν η σύζυγός μου αγοράσει κάτι που δεν δικαιολογείται από το εισόδημά της, και παράλληλα εγώ αποδειχτεί ότι της έδωσα χρήματα προερχόμενα εν γνώσει της από εγκληματική δραστηριότητα δεν έχει κατά την κοινή λογική ευθύνη; έτσι και ο νόμος,
αλήθεια η κόρη εκείνου του υπουργού νατυιλίας της νδ, που για χάρη του τέλειωσε πρόωρα η σύνοδος της βουλής θα πάει φυλακή;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χέσου ρε γεροτράμυ....που θες να απαλλαγείς από τις ευθύνες σου και την έχεις δει να απαλλάξεις και τους δικούς μου από τις ευθύνες τους :birdman:

Δηλαδή τα παιδιά δεν έχουν σχέση με τους γονείς,είναι αυθύπαρκτα;;;; :birdman:

σε θυμάμαι ρε παλιοαρχίδι πως υπερασπιζόσουνα τον Βούτση για τον γιό του .. μουνόπανο είσαι...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σε θυμάμαι ρε παλιοαρχίδι πως υπερασπιζόσουνα τον Βούτση για τον γιό του .. μουνόπανο είσαι...
Ρε μαλάκα δεν μπορείς να διαχωρίσεις τα πράγμα; Έλεος δηλαδή!!!! :idiot: :uglystupid:

Προφανώς και δεν μπορείς να στήσεις κατηγορητήριο για τον Βούτση για τις μαλακίες των τέκνων του,εννοώ δικαστήριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει κάνει τις μαλακίες του ως γονέας...

Αντιλαβού τώρα;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα δεν μπορείς να διαχωρίσεις τα πράγμα; Έλεος δηλαδή!!!! :idiot: :uglystupid:

Προφανώς και δεν μπορείς να στήσεις κατηγορητήριο για τον Βούτση για τις μαλακίες των τέκνων του,εννοώ δικαστήριο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει κάνει τις μαλακίες του ως γονέας...

Αντιλαβού τώρα;;;;

από την άλλη όμως να ψοφήσει το πεντάχρονο του τσοχατζόπουλου γιατί είναι από σάπια φύτρα..

αει γαμίσου ρε βρωμιάρη

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
από την άλλη όμως να ψοφήσει το πεντάχρονο του τσοχατζόπουλου γιατί είναι από σάπια φύτρα..

αει γαμίσου ρε βρωμιάρη
Μίλησα εγώ συγκεκριμένα για το πεντάχρονο βρε μαλάκα;;;;; :birdman:

Γενικό ήταν το σχόλιο.....''κακή σπορά κακό σπόρο θα δώσει'',ε αν το πεντάχρονο μεγαλώσει με τον Άκη πατέρα δεν παίζει να γίνει κάτι άλλο από μαφιόζος,που διαφωνείς; :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μισό, αν η σύζυγός μου αγοράσει κάτι που δεν δικαιολογείται από το εισόδημά της, και παράλληλα εγώ αποδειχτεί ότι της έδωσα χρήματα προερχόμενα εν γνώσει της από εγκληματική δραστηριότητα δεν έχει κατά την κοινή λογική ευθύνη; έτσι και ο νόμος,
αλήθεια η κόρη εκείνου του υπουργού νατυιλίας της νδ, που για χάρη του τέλειωσε πρόωρα η σύνοδος της βουλής θα πάει φυλακή;

αν μιλάς για τον Παυλίδη τι ακριβως παίχτηκε με την κόρη του ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μίλησα εγώ συγκεκριμένα για το πεντάχρονο βρε μαλάκα;;;;; :birdman:

Γενικό ήταν το σχόλιο.....''κακή σπορά κακό σπόρο θα δώσει'',ε αν το πεντάχρονο μεγαλώσει με τον Άκη πατέρα δεν παίζει να γίνει κάτι άλλο από μαφιόζος,που διαφωνείς; :birdman:

αει γαμίσου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ρε σύ πιστεύεις πως η Βίκυ είχε συναίσθηση πως διέπραττε αδίκημα;
Σου λέει "Ακης είναι αυτός, λεφτά έχει!" (Γι αυτό βεβαίως και τον παντρεύτηκε!)
Τί "εγκληματική δραστηριότητα"; Αφού οι μίζες τω καιρώ εκείνω εθεωρούντο αυτονόητες;

Και δεν μου λες; Αν εσύ έχεις ένα ακριβό σπίτι ή αυτοκίντητο που απέκτησες από παράνομα χρήματα και η γυναίκα σου απλά διαμένει στο σπίτι ή οδηγεί το αυτοκίνητο, χωρίς να της ανήκει διαπράττει αδίκημα;
Οι τύποι θα μας φάνε!

Τα λεφτά τα σούφρωσε η Βίκυ; ΟΧΙ! Βοήθησε η Βίκυ τον Άκη στο να τα σουφρώσει; Επίσης όχι (δεν τον ήξερε καν τότε). Κάποιοι άλλοι τον "βοήθησαν"; Ασφαλώς και ναι!
Η Βίκυ μόνο στο φάγωμα βοήθησε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σ' αυτήν δεν κατευθύνθηκαν τα χρήματα;
έτσι θυμάμαι από τα δημοσιεύματα...

δεν θυμάμαι ομολογω...

αν και κάτι που βρίσκω λένε για ένα διαμέρισμα που της αγόρασε... αλλα εν έγινε τίποτε με αυτό γιατί το αγόρασε το 2005 πριν να γίνει υπουργός ..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Τί "εγκληματική δραστηριότητα"; Αφού οι μίζες τω καιρώ εκείνω εθεωρούντο αυτονόητες;

Και δεν μου λες; Αν εσύ έχεις ένα ακριβό σπίτι ή αυτοκίντητο που απέκτησες από παράνομα χρήματα και η γυναίκα σου απλά διαμένει στο σπίτι ή οδηγεί το αυτοκίνητο, χωρίς να της ανήκει διαπράττει αδίκημα;
Οι τύποι θα μας φάνε!

Τα λεφτά τα σούφρωσε η Βίκυ; ΟΧΙ! Βοήθησε η Βίκυ τον Άκη στο να τα σουφρώσει; Επίσης όχι (δεν τον ήξερε καν τότε). Κάποιοι άλλοι τον "βοήθησαν"; Ασφαλώς και ναι!
με 100.000 € τον χρόνο που παίρνει ο υπουργός δεν μαζεύονται χρήματα για τέτοιο σπίτι (μαζί με τις λοιπές δαπάνες).
ο νόμος θεωρεί ότι όλοι είμαστε λογικοί και γι' αυτό υπεύθυνοι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.271
Πόντοι
5.006
με αυτο το σκεπτικο σε καθε τετοια υποθεση θα επρεπε να ειναι ολο το σοι μεσα.....ακομα και αν ηξερε πως τα χρηματα ηταν κλεμμενα(που για μενα το ηξερε) απο που προκυπτει οτι συμμετειχε στις μπιζνες?(ρωταω γιατι δεν εχω πολυπαρακολουθησει την υποθεση και δεν ξερω που εβαλε την υπογραφη της)
παντως να καρφωνε τον αντρα της δεν παιζει...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
δεν θυμάμαι ομολογω...

αν και κάτι που βρίσκω λένε για ένα διαμέρισμα που της αγόρασε... αλλα εν έγινε τίποτε με αυτό γιατί το αγόρασε το 2005 πριν να γίνει υπουργός ..
και ο άλλος ο μαντέλης που σπουδασε τα παιδιά του με τις μίζες;
κι αυτά στην μπουζού... :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και το ξενοπήδημα εν γάμω αυτονόητο είναι αλλά κουβαλάει διαζύγιο ντοκ...

Οι τύποι θα μας φάνε!

το πρόβλημα είναι ότι η βικάρα δεν διέμενε απλώς στο σπίτι αλλά το είχε αγοράσει στο όνομα της με τα κλεμενα

κάποιος κλέβει ένα κατσίκι σου το λέει, το μαγειρεύει και σε φωνάζει να το φάτε παρέα .... αποδοχή προιόντων εγκλήματος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με αυτο το σκεπτικο σε καθε τετοια υποθεση θα επρεπε να ειναι ολο το σοι μεσα.....ακομα και αν ηξερε πως τα χρηματα ηταν κλεμμενα(που για μενα το ηξερε) απο που προκυπτει οτι συμμετειχε στις μπιζνες?(ρωταω γιατι δεν εχω πολυπαρακολουθησει την υποθεση και δεν ξερω που εβαλε την υπογραφη της)
παντως να καρφωνε τον αντρα της δεν παιζει...

αγόρασε το σπίτι στην Ακρόπολη στο όνομα της με τα κλεμένα...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
και το ξενοπήδημα εν γάμω αυτονόητο είναι αλλά κουβαλάει διαζύγιο ντοκ...

το πρόβλημα είναι ότι η βικάρα δεν διέμενε απλώς στο σπίτι αλλά το είχε αγοράσει στο όνομα της με τα κλεμενα

κάποιος κλέβει ένα κατσίκι σου το λέει, το μαγειρεύει και σε φωνάζει να το φάτε παρέα .... αποδοχή προιόντων εγκλήματος...
Ρε μαλάκα δεν θα βριστούμε άλλο; :birdman:

Δεν χόρτασα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom