Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μωρή σαβούρα με πόδια

ξεχνάς το πάρτυ στους πράσινους συνεταιρισμούς?
στα νοσοκομεία?
τους χιλιάδες διορισμούς?
τις ΑΓΡΕΞ τα καλαμπόκια τις ΕΛΒΟ και τις ΛΑΡΚΟ
τα ναυπηγεία?
τα δώστα όλα
την Ολυμπιακή την ΕΡΤ

κάθε σπιθαμή της Ελλάδος ήταν και κι ένα πάρτυ πράσινων τρωκτικών
ΟΛΟΙ οι Νο2 του ΠΑΣΟΚ έφτσαν στο κατώφλι της φυλακής
Ακης,Μένιος,Παπαντωνίου,Τσουκάτος-Μαντέλης
τυχαίο είναι

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
με τα φραγκα τι γινεται
καλη ερωτηση.
γιτι με τον ιδιον δε βλεπω να γινονται και πολλα. απ'οτι εχω ακουσει, τα 20 χρονια στην ηλικια του μεταφραζονται σε αρκετα λιγοτερα απο 10.
ασε που οι ανω των 75 εχουν δικαιωμα να ζητησουν ν'αφεθουν ελευθεροι με περιοριστικους ορους.
ενας νομικος θα μπορουσε να μας διαφωτισει καλλιτερα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Τιποτα , οτι βρουν θα δεσμευθουν και οτι δεν βρουν κλαφτα

τα οποια ειναι και τα λιγοτερα τυπε  :S
για 55 εκατομυρια λενε,ενω οταν τον ειχαν συλλαβει τον ακη τις μιζες τις υπολογιζαν σε 2 δις  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.520
Πόντοι
12.756
τα οποια ειναι και τα λιγοτερα τυπε  :S
για 55 εκατομυρια λενε,ενω οταν τον ειχαν συλλαβει τον ακη τις μιζες τις υπολογιζαν σε 2 δις  :sunglasses:

Παντα ειναι λιγοτερα τυπε , οτι κλεψεις - εξοδα διαβίωσης - εκτακτα εξοδα ( δικηγοροι-εταιριες κτλ ) - κρυμμενα καποια πολυ καλα = δεσμευμενα απο το κρατος  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το καλύτερο θα ήταν να τα πάρουν από τις πράσινες σαβούρες που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια και τον έφεραν 2 ψήφους από την πρωθυπουργία

από τζώνιδες,κοτονοσοκόμες κλπ

ιδίως από περιοχές της Β Αθηνών που ήταν καταπράσινες επί χρόνια και μας φόρτωσαν αυτήν την πράσινη Μαφία επί 35 χρόνια στο σβέρκο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Manolis+Sam+kota.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το καλύτερο θα ήταν να τα πάρουν από τις πράσινες σαβούρες που τον ψήφιζαν τόσα χρόνια και τον έφεραν 2 ψήφους από την πρωθυπουργία

από τζώνιδες,κοτονοσοκόμες κλπ

ιδίως από περιοχές της Β Αθηνών που ήταν καταπράσινες επί χρόνια και μας φόρτωσαν αυτήν την πράσινη Μαφία επί 35 χρόνια στο σβέρκο

τελικα με τα φραγκα τι γινεται ρε χασοδικη?

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απλώς αποτίουμε φόρο τιμής στη μεγαλύτερη κότα του φόρουμ, τον παρατρεχάμενο του Κιλτίδη, κρατικοδίαιτο κηφήνα του Υπ. Μακεδονίας-Θράκης που έρχεται να μας κάνει μαθήματα πολιτικής και ηθικής τη στιγμή που γαμάει κολ γκερλ με τα λεφτά μας.

ειναι λιγο αντιαισθητικο ομως ρε τυπε να προσπαθεις να παρακολουθησεις την κουβεντα και να γεμιζεις πουπουλα  ;)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Όπως σιγά μην πήγαινε σε δίκη και σιγά μην καταδικαζόταν, ε;

Ιδού ένας από τους μαλάκες που λέγαμε. :jerking:

το μαλακας που παει ? σε εμενα ? ποιοι λεγατε ?(το προσπερναω γιατι αμα αρχισω δεν σε ξεπλενει τιποτα ..)

αμφιβαλεις οτι δεν θα γυρισει ουτε 1 σεντ στο κρατος ?
η εχεις τοση εμπιστοσυνη στην ερμαφροδιτη κυβερνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Στην ίδια ερμαφρόδιτη κυβέρνηση που δε θα τολμούσε να δικάσει και να καταδικάσει τον Τσοχατζόπουλο γιατί φοβόταν τις τρομερές αποκαλύψεις του.
Τελικά δεν είσαι μαλάκας, αρχιμαλάκας είσαι.

καλα τραβα τωρα γαμα σε κανενα μπουρδελακια απο αυτα που συνηθιζεις καμια πουτανα με 10 ευρω απο αυτα που σου αφησαν και ασε εμας τους αρχιμαλακες να τον παιζουμε ενω οι πασοκο-νουδουληδες που υποστηριζεις τρωνε ακομα με χρυσες μασελες... η πιστεψες το παραμυθι της καθαρσης ,????? KAYMENE....

Υ.Γ. καταδικη 20 χρονια ειναι περιπατος ηλιθιε.... στο 1/3 της ποινης εισαι εξω βλακα , και τρως με χρυσα κουταλια ...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλά, εάν ποτέ ανοίξει Πανεπιστήμιο της Μαλακίες εσένα θα σε βάλουνε Πρύτανη.

εγω Πρυτανης , εσυ ?  τωρα καταλαβα πως εφτασες τοσα πολλα μηνυματα με τισ παπατζες που γραφεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καταδικη 20 χρονια ειναι περιπατος ηλιθιε.... στο 1/3 της ποινης εισαι εξω βλακα , και τρως με χρυσα κουταλια ...
H καταδικη με 20 χρονια ηταν το ανωτατο οριο της ποινης.
Α, σε παρακαλω να μου πεις με ποια διαταξη προβλεπεται να ειναι εξω στο 1/3 της ποινης.
Περιμενω.
Επειδη εχω ακουσει αρκετα πλεον τον καθενα να λεει ο,τι θελει, δεν θα το αφησω ετσι.
Απαντηση παρακαλω.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Α, σε παρακαλω να μου πεις με ποια διαταξη προβλεπεται να ειναι εξω στο 1/3 της ποινης.
Περιμενω.
Επειδη εχω ακουσει αρκετα πλεον τον καθενα να λεει ο,τι θελει, δεν θα το αφησω ετσι.
Απαντηση παρακαλω.
Καλά σε αυτό έχεις δίκιο,ο Άκης δεν θα μείνει μέσα ούτε για το 1/3 της ποινής,όπου να'ναι βγαίνει ανήκεστου βλάβης....

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Περιμενω.
Απαντηση παρακαλω.

αυτο με τους περιοριστικους ορους για τους ανω των 75 ισχυει;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Περιμενω.
Απαντηση παρακαλω.

περιμενε δεν θα το απαντησω εγω δεν ειμαι νομικος ουτε ειδικος,... υπομονη να εχεις και θα το δεις σε μερικα χρονια..

εδω βγηκαν παπαχρονηδες , κοεμτζηδες και λοιποι... ο τσοχατζοπουλος θα μεινει μεσα ? ( για να μην παρεξηγηθω θα ηθελα πολυ να μεινει αλλα δυστυχως δεν θα γινει )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Περιμενω.
Απαντηση παρακαλω.

27 ειναι, εχει και τα 7 χρονια απο ψευδη φορολογικη δηλωση. εκρεμμει και η δικη για τα υποβρυχια, να μαζεψει και απο κει να κανει σουμα κανα 50αρικο. αλλα και 150 να μαζεψει το ιδιο ειναι, αφου θα βγει λογο ηλικιας (θυμησε μου το οριο).

με τα  φ ρ α γ κ α   τι γινεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αυτο με τους περιοριστικους ορους για τους ανω των 75 ισχυει;
Λοιπον.
Ο νομος του 2011 προβλεπει κατ' οικον εκτιση της ποινης αν εισαι ανω των 70. Το Δικαστηριο ομως ΔΕΝ επεβαλε κατι τετοιο. Αρα το ξεχναμε.
Για τα κακουργηματα, μπορεις να κανεις αιτηση αποφυλακισης λογω καλης διαγωγης αν εχεις εκτισει τα 3/5 της ποινης. Εν προκειμενω τα 12 χρονια δηλαδη.
Περαιτερω. Αν εισαι πανω απο 80, καθε μερα μετραει για δύο.
Επισης ΑΝ εργαζεσαι στη φυλακη, η μια μερα μετραει για μιαμιση.
Αν εισαι στις αγροτικες, η μια μετραει για δύο.
Εξ όσων γνωριζω, καμια απο αυτες τις προυποθεσεις δεν συντρεχει στον Τσοχατζοπουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom