jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΥΓ. αλλά στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
του λαου;
ΥΓ. αλλά στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
του λαου;
υγ. στα αρχιδ@@ια μου τι κανουν στον Περισσο,
αλλωστε δεν επενδυσα ποτε στην ψηφο μου για να περιμενω κατι
μηπως και να θελες να μαθεις μηπως μπορεις;
τι να επενδυσεις σε ενα κομμα που δεν θελει να αναλαβει ευθυνες
το κομμα επενδυει στην ψηφο σου για να καταστραφει η χωρα
Tην χωρα την καταστρεφουν αυτοι που κυβερνουνμηπως και να θελες να μαθεις μηπως μπορεις;
τι να επενδυσεις σε ενα κομμα που δεν θελει να αναλαβει ευθυνες
το κομμα επενδυει στην ψηφο σου για να καταστραφει η χωρα
Eχεις δικιο μονο το mega προσφερει εγκυρη πληροφορηση για ολα..!Έλα ρε Λάκη, σοβαρέψου!
Είναι σοβαρή πηγή πληροφόρησης αυτή?
Εκτός κι αν το extra παρουσίασε κάποιο χαρτί, ή αναφέρθηκε σε κάποιο άλλο σοβαρότερο μέσο.
Είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ότι αυτά που λέει το extra, το kontra, ο Παυλόπουλος και ο Χίος αποτελούν "έγκυρη πληροφόρηση" που πάνω τους μπορούν να στηριχτούν συμπεράσματα?
Στο Δημόσιο εκχωρεί τη "μαύρη" περιουσία της η Αρετή Τσοχατζόπουλου!
Την πρόθεσή της να παραχωρήσει στο ελληνικό Δημόσιο όσα περιουσιακά της στοιχεία της αποκτήθηκαν με χρήματα του πατέρα της και γα τα οποία θα κριθεί ότι προέρχονται «εξ εγκληματικής δραστηριότητάς του» γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.
«Eκχωρώ ανεκκλήτως και θέτω υπό τη διάθεση του ελληνικού Δημοσίου ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία που απεκτήθησαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητάς του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αρετή Τσοχατζόπουλου.
Παράλληλα επανέλαβε ότι ουδέποτε προέβη εν γνώσει της σε πράξεις νομιμοποίησης εσόδων προερχομένων από εγκληματικές δραστηριότητες του συγκατηγορούμενου πατέρα της ή άλλου προσώπου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..................
Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για τις μίζες του Άκη σας πέταξαν το τυρί και το αναμασάτε σαν τα ποντίκια και δεν βλέπετε την φάκα !! Διευκρινίζω για κάθε μεγάλη αγορά η έργο υπάρχει διεθνής πρακτική να δίδεται ένα ποσοστό επί τοις εκατό στους εμπλεκόμενους και υπογράφοντες και δεν είναι λεφτά του Δημοσίου διότι τα χρήματα αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα αφαιρούνταν από την αξία της αγοράς ώστε να ωφεληθεί το Κράτος. Ο Άκης πληρώνει το ότι υπήρξε μοναχοφάης και άφησε τους άλλους στην απέξω αν είχαν πάρει και οι άλλοι το μερίδιό τους δεν θα κουνιόταν φύλλο. Λοιπόν να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα ο Άκης δεν έφαγε λεφτά του Δημοσίου αυτά τα έφαγαν αυτοί που με την προκήρυξη των εκλογών για πολιτικό όφελος ΄διέταξαν την σύλληψη του Άκη ενώ τόσα χρόνια με τις ίδιες κατηγορίες ήταν έξω!! Σας υπενθυμίζω ότι τον Χριστοφοράκο που τους μίζαρε όλους από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά τον άφησαν να φύγει!! Λοιπόν μην μυρίζετε το τυρί και κοιτάξτε την φάκα αυτούς που πραγματικά μας κατάντησαν σε αυτά τα χάλια!!
Παντου λεφτα ειχε αυτος ο πουστης , μεχρι 25η βαθμου συγγενεια να ειχε καποιος μαζι του θα εχει αρπαξει και κατι για να τα κρυψει , πρεπει να ψαξουν και τους λογαριασμους που ειχαν οι φιλιππινεζες που ειχε η Σταματη , ειμαι σιγουρος οτι και εκει θα βρουν λεφτα χωμενα σε καμια τραπεζα
Παντου λεφτα ειχε αυτος ο πουστης , μεχρι 25η βαθμου συγγενεια να ειχε καποιος μαζι του θα εχει αρπαξει και κατι για να τα κρυψει , πρεπει να ψαξουν και τους λογαριασμους που ειχαν οι φιλιππινεζες που ειχε η Σταματη , ειμαι σιγουρος οτι και εκει θα βρουν λεφτα χωμενα σε καμια τραπεζα
Η πληροφορία που έπεσε πως είχε λογαριασμό 800 εκατομμυρίων είναι απολύτως ακριβής.
800 εκατομμύρια ευρώ είναι απίστευτο νούμερο ακόμα και για τον Ακη όταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ο BILL GATES έχει κάπου 52 δις δολάρια.
ΑΚΗΣ.... όπου και να τον πιάσεις λερώνεσαι....
Καναν άλλον θα βγάλουνε ή θα μείνουνε μόνο σε αυτόν;