Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Καλα να παθει το ΑΡΧΙΔΙ! Πολυ γουσταρω! Να κλεψεις ξερεις! Να κρυφτεις ξερεις?
Φαε ταρχιδια μου τωρα παπαρα! Κωλομουνοπανα της κακιας ωρας!  :s&m_1:

Αν και για να πω την αληθεια δεν το περιμενα οτι θα καταληξει στη φυλακη! Συνηθως τετοιους μαλακες τους καλυπτουν και με καποιο τροπο παντα ξεφευγουν επειδη εχουν το χρημα και τις διασυνδεσεις! Το αλλο το αρχιδι ο κουλουρης που πατησε τον αστυνομικο με το αμαξι του κανανε τιποτα? Η ιστορια ξεχαστηκε και δεν ακουστηκε τιποτα! :think:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Αν και για να πω την αληθεια δεν το περιμενα οτι θα καταληξει στη φυλακη! Συνηθως τετοιους μαλακες τους καλυπτουν και με καποιο τροπο παντα ξεφευγουν επειδη εχουν το χρημα και τις διασυνδεσεις! Το αλλο το αρχιδι ο κουλουρης που πατησε τον αστυνομικο με το αμαξι του κανανε τιποτα? Η ιστορια ξεχαστηκε και δεν ακουστηκε τιποτα! :think:

Πες τα ρε Αλέκο.  :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
η κορη για ποιο λογο ακριβως μπηκε μεσα :think:
Το βρωμικο μυαλο μου σκεφτηκε οτι ισως την εχουνε μεσα για διαπραγματευτικο χαρτι, να μην μιλησει ο Ακης. Του στυλ αν ανοιξεις το στομα σου η κορη σου θα σαπισει στην φυλακη, αν εισαι καλο παιδι θα βγει να ζησει την ζωη της :grin:

Παντως χωρις πλακα, πιστευω οτι ορισμενοι στο πασοκ θα εχουν χεστει επανω τους με τις εξελιξεις, θα προσευχονται καθε βραδυ να τον αφησουν ελευθερο...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Τώρα έχουν αλλάξει οι συνθήκες φίλε. Τώρα που το πόπολο είναι στην πείνα δεν συγχωρούνται αυτά. Στις εποχές των παχιών αγελάδων με τα ρουσφέτια και τους διορισμούς δεν θα έτρεχε κάστανο. Τώρα πια όμως όταν ακούγονται τέτοια πρέπει να χύνεται αίμα στην αρένα. 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το βρωμικο μυαλο μου σκεφτηκε οτι ισως την εχουνε μεσα για διαπραγματευτικο χαρτι, να μην μιλησει ο Ακης. Του στυλ αν ανοιξεις το στομα σου η κορη σου θα σαπισει στην φυλακη, αν εισαι καλο παιδι θα βγει να ζησει την ζωη της :grin:
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Παντως χωρις πλακα, πιστευω οτι ορισμενοι στο πασοκ θα εχουν χεστει επανω τους με τις εξελιξεις, θα προσευχονται καθε βραδυ να τον αφησουν ελευθερο...
Αν την αφηναν εξω, θα λεγαμε "ειδατε, δωσανε ανταλλαγμα στον Ακη για να μην μιλησει".
Τωρα που την χωσανε μεσα, λεμε "ειδατε, την βαλανε μεσα για να τρομοκρατησουν τον Ακη για να μην μιλησει".
Εγω παλι λεω, οτι ο ανακριτης και ο εισαγγελεας ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ για το ποιος θα μιλησει, και απλα βαζουν μεσα κοσμο αβερτα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν την αφηναν εξω, θα λεγαμε "ειδατε, δωσανε ανταλλαγμα στον Ακη για να μην μιλησει".
Τωρα που την χωσανε μεσα, λεμε "ειδατε, την βαλανε μεσα για να τρομοκρατησουν τον Ακη για να μην μιλησει".
Εγω παλι λεω, οτι ο ανακριτης και ο εισαγγελεας ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ για το ποιος θα μιλησει, και απλα βαζουν μεσα κοσμο αβερτα.
ανεξάρτητη δικαιοσύνη κι έτσι :2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Δεν το χεις αστο, την βαλανε μεσα γιατι απειλησε ο Ακης οτι θα μιλησει...Οι "αδιαφθοροι" ειναι αλλη ταινια :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν το χεις αστο, την βαλανε μεσα γιατι απειλησε ο Ακης οτι θα μιλησει...Οι "αδιαφθοροι" ειναι αλλη ταινια :rockon:
Α, απειλησε οτι θα μιλησει αν βαλουν την κορη του μεσα, κι εκεινοι την βαλανε...υποκυπτοντας στον εκβιασμο του Ακη.
Κατα τα αλλα, εγω δεν το εχω.
Καλα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Α, απειλησε οτι θα μιλησει αν βαλουν την κορη του μεσα, κι εκεινοι την βαλανε...υποκυπτοντας στον εκβιασμο του Ακη.
Κατα τα αλλα, εγω δεν το εχω.
Καλα.

Πω πω ουτε ενα επεισοδιο των sopranos δεν εχεις δει? Την βαλαν μεσα οταν απειλουσε ο Ακης οτι θα μιλησει για τους συνενοχους στο πασοκ, για να του το παρουσιασουν ως δεδομενο. Επισης αν τον απειλουσαν εστω εμμεσα θα μπορουσε να την προειδοποιησει για να φυγει αφου ειχε και ξενο διαβατηριο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επρεπε να τους νοιαζει ποιος θα μιλησει για να ειναι ανεξαρτητοι?
κάτσε να δούμε και τι προβλέπει το Σύνταγμα ώστε να διασφαλίζεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA E΄ - Δικαστική Eξουσία > KEΦAΛAIO ΠPΩTO - Δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι

'Αρθρο 90: (Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο)

**5. Oι προαγωγές στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργούνται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, με επιλογή μεταξύ των μελών του αντίστοιχου ανώτατου δικαστηρίου, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενεργείται με όμοιο διάταγμα, με επιλογή μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου και των αντεισαγγελέων του, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στη θέση του γενικού επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργείται με όμοιο διάταγμα με επιλογή μεταξύ των μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της αντίστοιχης Γενικής Επιτροπείας, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στις θέσεις του γενικού επιτρόπου των διοικητικών δικαστηρίων ενεργείται με όμοιο επίσης διάταγμα με επιλογή μεταξύ των μελών της αντίστοιχης Γενικής Επιτροπείας και των προέδρων εφετών των διοικητικών δικαστηρίων, όπως νόμος ορίζει.

ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με τις ευλογίες του Συντάγματος

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
:dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• Akiss[1].jpg
    Akiss[1].jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 18

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

όσο προκλητικός κι αν είναι ο Άκης,ΚΑΝΕΝΑΣ από τους προφυλακισθέντες δεν έπρεπε να προφυλακισθεί,βάσει του νόμου

ούτε ύποπτοι φυγής είναι,ούτε έχουν καταδικαστεί για ομοειδείς πράξεις,ούτε τίποτα

Δυστυχώς για αυτούς,έπεσαν θύματα του κλίματος της κοινής γνώμης.

ΥΓ το πόσο γελοία εφαρμόζεται η διάταξη περι προσωρινής κράτησης,φαίνεται από το γεγονός ότι δεν προφυλακίσθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης και προφυλακίσθηκε η κόρη του Τσοχατζόπουλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
κάτσε να δούμε και τι προβλέπει το Σύνταγμα ώστε να διασφαλίζεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA E΄ - Δικαστική Eξουσία > KEΦAΛAIO ΠPΩTO - Δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι

'Αρθρο 90: (Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο)

**5. Oι προαγωγές στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργούνται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, με επιλογή μεταξύ των μελών του αντίστοιχου ανώτατου δικαστηρίου, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενεργείται με όμοιο διάταγμα, με επιλογή μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου και των αντεισαγγελέων του, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στη θέση του γενικού επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργείται με όμοιο διάταγμα με επιλογή μεταξύ των μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της αντίστοιχης Γενικής Επιτροπείας, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στις θέσεις του γενικού επιτρόπου των διοικητικών δικαστηρίων ενεργείται με όμοιο επίσης διάταγμα με επιλογή μεταξύ των μελών της αντίστοιχης Γενικής Επιτροπείας και των προέδρων εφετών των διοικητικών δικαστηρίων, όπως νόμος ορίζει.

ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με τις ευλογίες του Συντάγματος
Μπορω να σου αναφερω αλλες δεκα διαταξεις που διασφαλιζουν την ανεξαρτησια.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
όσο προκλητικός κι αν είναι ο Άκης,ΚΑΝΕΝΑΣ από τους προφυλακισθέντες δεν έπρεπε να προφυλακισθεί,βάσει του νόμου

ούτε ύποπτοι φυγής είναι,ούτε έχουν καταδικαστεί για ομοειδείς πράξεις,ούτε τίποτα

ΥΓ το πόσο γελοία εφαρμόζεται η διάταξη περι προσωρινής κράτησης,φαίνεται από το γεγονός ότι δεν προφυλακίσθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης και προφυλακίσθηκε η κόρη του Τσοχατζόπουλου.
ναι δεν έχουν ούτε τα χρήματα ούτε τις διασυνδέσεις για να την κοπανήσουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Γιατι δεν ειναι υποπτοι φυγης?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γιατί
1.θα είχαν φύγει ήδη
2.εμφανίστηκαν μόνοι τους ενώπιον των Αρχών
3.ζούσαν στα σπίτια τους κανονικότατα και συνεληφθησαν εκεί

Το να είσαι ύποπτος φυγής,πρέπει κάπου να στηρίζεται,να τεκμηριώνεται

αλλιώς ο καθένας θεωρείται ύποπτος φυγής,αφού λογικά οποτεδήποτε μπορεί να την κοπανήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom