Διαβάστε τη απάντηση του πολιτικού γραφείου του Ακη
για την σύλληψή του .
Θεωρούν ότι έγινε αποκλειστικά για προεκλογικο εντυπωσιασμό .
Γιατί? Περίμενες να έχουν και τσίπα κωστας λαδακης?
Από που να την βρούν? Από τον ΑΚΗ?
Διαβάστε τη απάντηση του πολιτικού γραφείου του Ακη
για την σύλληψή του .
Θεωρούν ότι έγινε αποκλειστικά για προεκλογικο εντυπωσιασμό .
Καλά εσύ πασόκος δεν είσαι,τί είναι αυτά που γράφεις;;;;Μέχρι να γίνει η δίκη,θα περάσουν κάποια χρόνια.
Θα έχει γεράσει,θα επικαλεστεί κάποιο πρόβλημα υγείας και είτε θα ανασταλεί η ποινή του είτε θα αποφυλακιστεί για λόγους υγείας(αν καταδικαστεί)
Ας τον αφήσουν ελεύθερο τον άνθρωπο να χαρεί αυτά που απέκτησε,τώρα στη δύση του βίου του.
Στο κάτω κάτω,καμία ευθύνη δεν έχει αυτός.
Αντ'αυτού ας μάζεψουν με σκουπιδιάρες ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ του(κοτούλες,Βολταίρους κλπ) και να τους αδειάσουν σε καμιά χωματερή μαζί με άλλα σκουπίδια,κουφάρια,απόβλητα κλπ για να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους
Αν ειχε βγει τοτε πρωθυπουργος δεν θα εκλεβε, τύπε μου.Για 2 ψήφους δεν βγήκε αρχηγός του....Κινήματος της λεηλασίας!!!
αν είχε βγει,τωρα κανένας....Λευτέρης Παπαδόπουλος θα έγραφε για βρώμικο 2012....
Τελικά δεν υπάρχει μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ που να μην έχει εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα σε μικρό ή μεγάλο σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Αντίθετα,ΑΠΌ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....
δεν είναι τυχαίο....
αποδεικνύει την "ποιότητα" κάθε χώρου
Αν ειχε βγει τοτε πρωθυπουργος δεν θα εκλεβε, τύπε μου.
Απο την στενοχωρια του το εκανε.![]()
Μεσαιωνικα βασανιστηρια και απαγχονισμος σε αυτα τα καθικια τους ομοιους τους , το σοι και τους γλυφτες τους.
Yπηρχαν ανθρωποι που πιστευαν αυτα που ελεγε ο Ακης ρε πουστη μου.